diman Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 czy będę w piątek tego jeszcze nie wiem. Z KR lcieliśmy na 2 auta i kumpel coś tam sapał że na drodze fela mywiata i auto jest 2 razy groźniejsze - chyba będę musiał kogoś poprosić żeby się nim przejechał a ja za nim pobiegnę Ps . Macie jakieś namiary na opony używane - żeby sprzedać stare kołą muszę kupić jedną oponke bo jak wiecie miałem walniętą[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 22:50_________________________________________________Ps. Diman już dzisiaj koła widział na żywo. Mega szału rozmiar nie robi ale przynajmniej już się nie tracą na aucia jak poprzednie - wygląd powiedział bym jak 19 w B7 no tak jak pisze szału ni ma ale to może właśnie tym spowodowane, że poprzednie do małych nie należą ale jest kosa a i Miron ten twój kumpel się nie mylił auto wygląda groźnie jak cie widziałem to jeszcze nie wiedziałem,że masz koło większe i na drodze robi robotę coś mi właśnie podpadło ale myślałem że mi się wydaje :gwizdanie: siemano
sienkol007 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Siema chopaki , co robicie na takich spotach?? , bo w sumie do Gliwic nie mam daleko jakieś wyścigi ??
miron78 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 wyścigi sporadycznie - spotykamy się towarzysko - dla pogadania o pupie Maryny [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 14:48_________________________________________________pośmiania się i niekiedy zrobienia czegoś pożytecznego
diman Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 wyścigi sporadycznie - spotykamy się towarzysko - dla pogadania o pupie Maryny [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 14:48_________________________________________________pośmiania się i niekiedy zrobienia czegoś pożytecznego ale tylko niekiedy a tak poza tym to moze jakiego grila smigniemy jak bedzie pogoda w gliwicach i bysmy sie w koncu przeniesli na arene
miron78 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 jak o mnie chodzi to przy pogodzie może być Arena
diman Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Witam to jutro forum czy arena ? obserwuj pogodę jak będzie ładna to na Arenie a jak nie to forum ale coś ma jutro byc kiepskawo obserwuj wątek jutro
gregory Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Nic się nie przejmuj, kup se flacha i obserwuj
miron78 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 osobiście jutro może mnie nie być - zobaczymy jak wyjdzie - o 15 powinienem wiedzieć
Pucek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 osobiście jutro może mnie nie być - zobaczymy jak wyjdzie - o 15 powinienem wiedzieć słabiak :gwizdanie:
diman Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 osobiście jutro może mnie nie być - zobaczymy jak wyjdzie - o 15 powinienem wiedzieć słabiak :gwizdanie: opanowałeś furę
Pucek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 wymieniłem wahacz, rano ojciec wiezie auto na geometrię ale oczywiście tokarz się najebał i nakrętek nie zrobił, pier**leni fachowcy, tym sposobem dalej na zimówkach
diman Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 wymieniłem wahacz, rano ojciec wiezie auto na geometrię ale oczywiście tokarz się najebał i nakrętek nie zrobił, pier**leni fachowcy, tym sposobem dalej na zimówkach ;( ale sie nie martw jak podjedziesz do mnie to cie zabiore a swoje zostawisz
Pucek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 nie przyjadę swoim, w sumie to nawet dobrze, może do następnej I zmiany ogarnę auto na cacy
diman Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 nie przyjadę swoim, w sumie to nawet dobrze, może do następnej I zmiany ogarnę auto na cacy
Rekomendowane odpowiedzi