Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy będę w piątek tego jeszcze nie wiem.

Z KR lcieliśmy na 2 auta i kumpel coś tam sapał że na drodze fela mywiata i auto jest 2 razy groźniejsze - chyba będę musiał kogoś poprosić żeby się nim przejechał a ja za nim pobiegnę :decayed:

Ps . Macie jakieś namiary na opony używane - żeby sprzedać stare kołą muszę kupić jedną oponke bo jak wiecie miałem walniętą[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 22:50_________________________________________________Ps. Diman już dzisiaj koła widział na żywo.

Mega szału rozmiar nie robi ale przynajmniej już się nie tracą na aucia jak poprzednie - wygląd powiedział bym jak 19 w B7

no tak jak pisze szału ni ma ale to może właśnie tym spowodowane, że poprzednie do małych nie należą ale jest kosa a i Miron ten twój kumpel się nie mylił auto wygląda groźnie jak cie widziałem to jeszcze nie wiedziałem,że masz koło większe i na drodze robi robotę coś mi właśnie podpadło ale myślałem że mi się wydaje :gwizdanie:

:hi: siemano

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

wyścigi sporadycznie - spotykamy się towarzysko - dla pogadania o pupie Maryny :decayed::wink4:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 14:48_________________________________________________pośmiania się i niekiedy zrobienia czegoś pożytecznego

Opublikowano

wyścigi sporadycznie - spotykamy się towarzysko - dla pogadania o pupie Maryny :decayed::wink4:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 14:48_________________________________________________pośmiania się i niekiedy zrobienia czegoś pożytecznego

ale tylko niekiedy :decayed:

a tak poza tym to moze jakiego grila smigniemy jak bedzie pogoda w gliwicach i bysmy sie w koncu przeniesli na arene :mysli:

Opublikowano

Dzień Dobry :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

jak o mnie chodzi to przy pogodzie może być Arena

Opublikowano

Witam :) to jutro forum czy arena ?

Opublikowano

Witam :) to jutro forum czy arena ?

obserwuj pogodę jak będzie ładna to na Arenie a jak nie to forum ale coś ma jutro byc kiepskawo obserwuj wątek jutro :wink4:

Opublikowano

Nic się nie przejmuj, kup se flacha i obserwuj :decayed:

Opublikowano

osobiście jutro może mnie nie być - zobaczymy jak wyjdzie - o 15 powinienem wiedzieć

Opublikowano

osobiście jutro może mnie nie być - zobaczymy jak wyjdzie - o 15 powinienem wiedzieć

słabiak :gwizdanie:

Opublikowano

słabiak :gwizdanie:

opanowałeś furę :cool1:

Opublikowano

wymieniłem wahacz, rano ojciec wiezie auto na geometrię ale oczywiście tokarz się najebał i nakrętek nie zrobił, pier**leni fachowcy, tym sposobem dalej na zimówkach :sick3:

Opublikowano

wymieniłem wahacz, rano ojciec wiezie auto na geometrię ale oczywiście tokarz się najebał i nakrętek nie zrobił, pier**leni fachowcy, tym sposobem dalej na zimówkach :sick3:

;( ale sie nie martw jak podjedziesz do mnie to cie zabiore a swoje zostawisz :bag:

Opublikowano

nie :decayed:

przyjadę swoim, w sumie to nawet dobrze, może do następnej I zmiany ogarnę auto na cacy :rolleyes:

Opublikowano

nie :decayed:

przyjadę swoim, w sumie to nawet dobrze, może do następnej I zmiany ogarnę auto na cacy :rolleyes:

:good: