krolu Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 masakra jak już na gliwickich trzeba nadrabiać 4 strony.. to można powiedzieć, że od dawna się na forum nie bylo
Guregoru Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 rankiem masakra jak już na gliwickich trzeba nadrabiać 4 strony.. to można powiedzieć, że od dawna się na forum nie bylo Bardzo śmieszne I niestety ale pogoda dziś nie za bardzo chce żebyśmy spotkali się pod Areną
Pucek Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Dzień Dobry Byłem na badaniach... oficjalnie mogę się pochwalić że zrzuciłem z d*py i ważę 85kg No i druga sprawa, weekend na 15'' słoneczkach za***iście
diman Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Dzień Dobry Byłem na badaniach... oficjalnie mogę się pochwalić że zrzuciłem z d*py i ważę 85kg No i druga sprawa, weekend na 15'' słoneczkach za***iście no z wagą to nie widzę problemu żebyś jakieś d*py rwał na mieście ale z tym lansem na 15' to nie masz szans :>
Pucek Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ciiiiii nie szukam panny która leci na auto jutro II zmiana, łaaaaaapyyyysz
diman Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ciiiiii nie szukam panny która leci na auto jutro II zmiana, łaaaaaapyyyysz widze ze kasa potrzebna jak tyrasz w soboty :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 a no potrzebna, jest plan, może się uda go wykonać
diman Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 a no potrzebna, jest plan, może się uda go wykonać no to powodzenia
Pucek Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 również po zlocie, niektórzy nieźle przyrezali
krolu Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 również po zlocie, niektórzy nieźle przyrezali :kox:
diman Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 również po zlocie, niektórzy nieźle przyrezali no teraz to kozak :kox:
miron78 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 również po zlocie, niektórzy nieźle przyrezali :decayed:
Pucek Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ale i tak tekst z Ali Baby mnie rozdupił
Rekomendowane odpowiedzi