diman Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 raczej nie, a jak są to zajęte albo łażą po sklepach [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 20:44_________________________________________________Pucol to o której śmigasz jutro do tej pomarańczy
diman Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Noo po spocie :gwizdanie: no to wiem ale konkretniej bo się zastanawiam czy będzie kolejka i się z wami nie wybrać masz już bilet czy idziesz na żywioł
Pucek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 spontan myślałem żeby koło 21 wyjechać, nie powinno być aż tak źle z kolejką
diman Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 spontan myślałem żeby koło 21 wyjechać, nie powinno być aż tak źle z kolejką o 21 to już będzie masakra coś mi się tak wydaje ale co tam się zobaczy
Pucek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Najwyżej zrobimy sobie wycieczkę :>
Takumi Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 a powiedzcie jak u was spoty wygladaja ciagle gadu gadu na pargingu czy jakis wypad gdzies w grupce
diman Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 a powiedzcie jak u was spoty wygladaja ciagle gadu gadu na pargingu czy jakis wypad gdzies w grupce czasami wypad na strefę na ściganko jak jest ochota czasami grill a przeważnie gadka na parkingu
Takumi Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 a powiedzcie jak u was spoty wygladaja ciagle gadu gadu na pargingu czy jakis wypad gdzies w grupce czasami wypad na strefę na ściganko jak jest ochota czasami grill a przeważnie gadka na parkingu łee sciganko moze jakbym mocniejsza bestje mial ale giriller jak nabardziej hyhy :"'d
diman Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 a powiedzcie jak u was spoty wygladaja ciagle gadu gadu na pargingu czy jakis wypad gdzies w grupce czasami wypad na strefę na ściganko jak jest ochota czasami grill a przeważnie gadka na parkingu łee sciganko moze jakbym mocniejsza bestje mial ale giriller jak nabardziej hyhy :"'d hmm jak coś to będę miał w bagażniku wiec jak najdzie nas chęć to się zrobi nie ma problemu
miron78 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ja jutro jestem na bank - no chyba że będzie padało - to sami rozumiecie - nie po to mam auto żeby po deszczu jeździć [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 23:06_________________________________________________Też bym się gdzieś jutro z wami wybrał tylko jakoś średnio bym chciał zlot opuszczać o 20.00 żeby o 21.00 gdzie do lokalu zawitać - nie można by jutro jakiegoś lokalu wybreć gdzie o 23.00 na spokojnie można wjechać Ps. Pomyślcie o dziadku
Pucek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Miron, można iść do Spiża, no ale sam wiesz jakie tam są pustki :gwizdanie: Zresztą, ja mogę iść nawet sam, nie muszę mieć obstawy Dziady :> Lecę
miron78 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Miron, można iść do Spiża, no ale sam wiesz jakie tam są pustki :gwizdanie: Zresztą, ja mogę iść nawet sam, nie muszę mieć obstawy Dziady :> Lecę rozgryzłem Cię młodzieniaszku nie lubisz chodzić z dziadkami bo na ich tle jesteś mało atrakcyjny dla panien i zawsze jesteś w tle lub na parkingu a jak jesteś sam to masz szanse wyrwać coś na litość
diman Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Miron, można iść do Spiża, no ale sam wiesz jakie tam są pustki :gwizdanie: Zresztą, ja mogę iść nawet sam, nie muszę mieć obstawy Dziady :> Lecę rozgryzłem Cię młodzieniaszku nie lubisz chodzić z dziadkami bo na ich tle jesteś mało atrakcyjny dla panien i zawsze jesteś w tle lub na parkingu a jak jesteś sam to masz szanse wyrwać coś na litość :polew: [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 23:26_________________________________________________dobra spadam spać do jutra
Rekomendowane odpowiedzi