Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

raczej nie, a jak są to zajęte :decayed:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

raczej nie, a jak są to zajęte :decayed:

albo łażą po sklepach :decayed:[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 20:44_________________________________________________Pucol to o której śmigasz jutro do tej pomarańczy :cool1:

Opublikowano

Noo po spocie :gwizdanie:

Opublikowano

Noo po spocie :gwizdanie:

no to wiem ale konkretniej bo się zastanawiam czy będzie kolejka i się z wami nie wybrać masz już bilet czy idziesz na żywioł :cool1:

Opublikowano

spontan :naughty:

myślałem żeby koło 21 wyjechać, nie powinno być aż tak źle z kolejką

Opublikowano

spontan :naughty:

myślałem żeby koło 21 wyjechać, nie powinno być aż tak źle z kolejką

o 21 to już będzie masakra coś mi się tak wydaje ale co tam się zobaczy :naughty:

Opublikowano

Najwyżej zrobimy sobie wycieczkę :>

Opublikowano

:hi:

Ja też jutro wpadnę na spota :)

Opublikowano

Ja też jutro wpadnę na spota :)

:good:

Opublikowano

a powiedzcie jak u was spoty wygladaja ciagle gadu gadu na pargingu czy jakis wypad gdzies w grupce :D

czasami wypad na strefę na ściganko jak jest ochota czasami grill a przeważnie gadka na parkingu :wink4:

Opublikowano

a powiedzcie jak u was spoty wygladaja ciagle gadu gadu na pargingu czy jakis wypad gdzies w grupce :D

czasami wypad na strefę na ściganko jak jest ochota czasami grill a przeważnie gadka na parkingu :wink4:

łee sciganko :P moze jakbym mocniejsza bestje mial :P ale giriller jak nabardziej hyhy :"'d

Opublikowano

łee sciganko :P moze jakbym mocniejsza bestje mial :P ale giriller jak nabardziej hyhy :"'d

hmm jak coś to będę miał w bagażniku wiec jak najdzie nas chęć to się zrobi nie ma problemu :wink4:

Opublikowano

ja jutro jestem na bank - no chyba że będzie padało - to sami rozumiecie - nie po to mam auto żeby po deszczu jeździć :decayed:[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 23:06_________________________________________________Też bym się gdzieś jutro z wami wybrał tylko jakoś średnio bym chciał zlot opuszczać o 20.00 żeby o 21.00 gdzie do lokalu zawitać - nie można by jutro jakiegoś lokalu wybreć gdzie o 23.00 na spokojnie można wjechać :confused4:

Ps. Pomyślcie o dziadku :decayed:

Opublikowano

Miron, można iść do Spiża, no ale sam wiesz jakie tam są pustki :gwizdanie:

Zresztą, ja mogę iść nawet sam, nie muszę mieć obstawy :decayed:

Dziady :>

Lecę :hi:

Opublikowano

rozgryzłem Cię młodzieniaszku

nie lubisz chodzić z dziadkami bo na ich tle jesteś mało atrakcyjny dla panien i zawsze jesteś w tle lub na parkingu a jak jesteś sam to masz szanse wyrwać coś na litość :decayed:

Opublikowano

rozgryzłem Cię młodzieniaszku

nie lubisz chodzić z dziadkami bo na ich tle jesteś mało atrakcyjny dla panien i zawsze jesteś w tle lub na parkingu a jak jesteś sam to masz szanse wyrwać coś na litość :decayed:

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 23:26_________________________________________________dobra spadam spać do jutra :hi:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano