krolu Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Pucek ma dziś jakiś dziwny dzień, pytał się mnie na gg czy d. nie jest w ciązy coś mu te tematy dziś ciągle po głowie chodzą :gwizdanie:
diman Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 może boi się że zaciążył z koleżanką nie będę wymieniał jej imienia i teraz czeka na test :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 może boi się że zaciążył z koleżanką nie będę wymieniał jej imienia i teraz czeka na test :gwizdanie: Nie puszczam się z byle kim
krolu Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 może boi się że zaciążył z koleżanką nie będę wymieniał jej imienia i teraz czeka na test :gwizdanie: też bym na to stawiał, bo jak to sie mówi głodnemu chleb na myśli :gwizdanie: Tyyy bo napisałeś o pewnym fakcie ale nie pisałem, że nie ma okresu jak byś mi ty powiedział to co ja tobie, to by mi do głowy przyszło 30 innych opcji dlaczego tak..
diman Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 może boi się że zaciążył z koleżanką nie będę wymieniał jej imienia i teraz czeka na test :gwizdanie: Nie puszczam się z byle kim jasne bo nie dają :evil: :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 30+ może i mają takie problemy Romantycy nie są tacy łatwi
diman Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 30+ może i mają takie problemy Romantycy nie są tacy łatwi bym cie nie znaj to bym jeszcze pomyślał ale ze znam .......
Pucek Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Ale wy sobie słodzicie Standard [br]Dopisany: 05 Maj 2011, 21:15_________________________________________________Masz już to prawko na "A" ? :>
Pelex Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 spadam do pracy a nie chce się mi jak cholera [br]Dopisany: 05 Maj 2011, 21:16_________________________________________________nie Pucek jeszcze troszke
gregory Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 30+ może i mają takie problemy Romantycy nie są tacy łatwi Jak na razie to tylko piszesz o romantyzmie któryś już raz x, a nie widać tego Synek czy ty nie mylisz pojęć przypadkiem
Pucek Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Niee a Ty liczysz że ja Ci to jakoś pokażę czy coś?
Rekomendowane odpowiedzi