Pucek Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Żartuje sobie mi na 17 w b5 było już twardo, ale może jestem za wygodny Na moim kicie -40 i 18'' było dużo bardziej twardo niż na tym co mam teraz Tak więc, jakoś się jeździ, a nie jeżdżę mało
Kędzior Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 poprostu kupiles zaj*bisty gwint za grosze dlatego tak sie dobrze jezdzi :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 poprostu kupiles zaj*bisty gwint za grosze dlatego tak sie dobrze jezdzi :gwizdanie: Ostatnio był lepszy na sprzedaż i taniej, nawet nakrętki się idealnie kręciły
miron78 Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Opublikowano 8 Maja 2011 Pucek jak chcesz 20 cali to gadaj za wczasu [br]Dopisany: 08 Maj 2011, 20:45_________________________________________________ Nie wybrałby się ktoś na M1 dzisiaj ? myślałem o M1 dzisiaj ale nie wiedziałem czy tam się coś dzieje już
Pucek Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 fiu fiu, jak Mario kupi audi to ja zmienię na b7, czyli nie szybko
miron78 Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Opublikowano 8 Maja 2011 fiu fiu, jak Mario kupi audi to ja zmienię na b7, czyli nie szybko żebyś sie nie zdziwił - wczoraj ogladał na allegro audi 100
Mario22 Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 fiu fiu, jak Mario kupi audi to ja zmienię na b7, czyli nie szybko żebyś sie nie zdziwił - wczoraj ogladał na allegro audi 100 Ale V8..... :gwizdanie: :slina:
Mario22 Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Film Bombon... ale to już nie to co pierwsze częscie... mniej ścigania a więcej strzelania... troche bajka.... motyw z sejfem przegięcie... ale pozytywnie ogólnie
Pucek Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Film Bombon... ale to już nie to co pierwsze częscie... mniej ścigania a więcej strzelania... troche bajka.... motyw z sejfem przegięcie... ale pozytywnie ogólnie aha, no to się wybiorę :gwizdanie: Ja Ci powiem, że jak teraz oglądam te pierwsze części, to śmiać mi się chce, te auta na niby sportowych zawiasach, tribale, neony, PORAŻKA zdecydowanie bardziej wolę IV część
krolu Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 wszystkie części to bajka - by chcieli pokazać moce fury to by diesli użyli
Pucek Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 wszystkie części to bajka - by chcieli pokazać moce fury to by diesli użyli
Mario22 Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Moja zdanie jest takie że w sumie kazda częśc ma cos w sobie... czekam na part 6...
Bulczas Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Potwierdzam jeździłem Puckowozem i spodziewałem się czegoś gorszego. Będzie ktoś jechał we wtorek do katowic na spota? Jeśli tak miałbym prośbę o zabranie dla mnie listwy od Czestera jeśli to nie byłby problem
Rekomendowane odpowiedzi