Pucek Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Cześć Źle się zaczął ten dzień, no ale cóż...
diman Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Cześć Źle się zaczął ten dzień, no ale cóż... coś znowu w aucie popsuł
miron78 Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Opublikowano 25 Maja 2011 :decayed: w piątek zapomnisz o wszystkim - w końcu spisz koło mnie i jedziesz B8
diman Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 a ja muszę się pochwalic wczoraj w garażu rezanko i wpadły nowe tarcze hamulcowe + klocki komplet przód, tył ale niestety seria ;( ale wrażenia nie najgorsze poprawa na plus a dodatkowo wpadły wszystkie nowe filtry i olej wiec wózek nabrał trochę świeżości i oddechu [br]Dopisany: 25 Maj 2011, 14:18_________________________________________________ :decayed: w piątek zapomnisz o wszystkim - w końcu spisz koło mnie i jedziesz B8 :polew: napinator :evil:
miron78 Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Opublikowano 25 Maja 2011 a na spacery wychodzicie ? nie myślałeś żeby wpaść z rodzinką na sobotę ?
diman Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 a i zapomniałem dodać nie daje jeździć Krolowi :evil:
diman Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 a na spacery wychodzicie ? nie myślałeś żeby wpaść z rodzinką na sobotę ? wychodzimy a jakże tylko nie ustawiam się narazie nigdzie bo to różnie wygląda z tymi wyjściami raz jest gites i można posiedziec dlugo a raz jest do bani mody się wydrze i cza spadać do chaty wiec nie zapuszczam się na razie za daleko a po za tym w sobotę mam rodzinną dużą imprezę wiec z przyczyn technicznych będę właśnie tam [br]Dopisany: 25 Maj 2011, 14:23_________________________________________________ a ja Maxitowi :gwizdanie: a co bokiem polatał ci wozidłem :kox:
miron78 Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Opublikowano 25 Maja 2011 dorwał furacza na jednym z ostatnich zlotów w SK przyjechał po 20 min a fura jeszcze 5 dni śmierdziała hamulcami i sprzęgłem a w prawym kole coś zgrzypiało :decayed: [br]Dopisany: 25 Maj 2011, 14:28_________________________________________________oczywiście żartuje z tym nie daniem fury Maxowi - ale CZUĆ było fura konkretnie w dupsko dostała przez te kilkanaście minut [br]Dopisany: 25 Maj 2011, 14:29_________________________________________________Ps. Gregory był świadkiem
Pucek Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Maxito tak dziczył? Eee tam pany, zapomni czy nie zapomni, trzeba żyć dalej i nie patrzeć na to co było
miron78 Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Opublikowano 25 Maja 2011 Maxito tak dziczył? Eee tam pany, zapomni czy nie zapomni, trzeba żyć dalej i nie patrzeć na to co było dokładnie nie ma sie co oglądać za siebie i przejmować. i co z tego że zebrałem kase od ludzi na Zator - nie robię żadnej imprezy - w tyłku to mam
tomaszstn Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Maxito tak dziczył? Eee tam pany, zapomni czy nie zapomni, trzeba żyć dalej i nie patrzeć na to co było dokładnie nie ma sie co oglądać za siebie i przejmować. i co z tego że zebrałem kase od ludzi na Zator - nie robię żadnej imprezy - w tyłku to mam To teraz już wiadomo skąd się bierze środki na B8 :polew:
Rekomendowane odpowiedzi