Bulik Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Gregory rozpykałem już ten wskaźnik... głos zostawilem a ustawiłem tylko alarm na 1,85 bara bo tak normalnie mi do 1,8 pompuje... to tak jak u mnie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 14:14_________________________________________________czas na spacer
SebolA4 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Wybiera się Ktośik na "MY 1" jak się pogoda nie zdupczy ?
Mario22 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Gregory rozpykałem już ten wskaźnik... głos zostawilem a ustawiłem tylko alarm na 1,85 bara bo tak normalnie mi do 1,8 pompuje... to tak jak u mnie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 14:14_________________________________________________czas na spacer Bulik ale to nie mowa o ciśnieniu w oponach... :polew:
miron78 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2011 po zlociku Vaga w Nysie Pozdrówka miron :gwizdanie: jak tam wyjebałeś tą mazde na A4 ? :gwizdanie: mazda nie jedzie
Bulik Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Gregory rozpykałem już ten wskaźnik... głos zostawilem a ustawiłem tylko alarm na 1,85 bara bo tak normalnie mi do 1,8 pompuje... to tak jak u mnie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 14:14_________________________________________________czas na spacer Bulik ale to nie mowa o ciśnieniu w oponach... :polew: aaaaaaa to sorry :polew:
krolu Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 7 stron spamu... dawno na forum nie byłem :gwizdanie:
diman Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 7 stron spamu... dawno na forum nie byłem :gwizdanie: moderator
krolu Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 7 stron spamu... dawno na forum nie byłem :gwizdanie: moderator
A4-Tomek Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 zrób jakąś fotę tego śruta obadamy jak to wygląda Guru czy Ty auto umyłeś w końcu? :polew: Nie no na tych felach mi się podoba zmień to coś lampo podobnego z tyłu i będzie fajnie
miron78 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2011 zrób jakąś fotę tego śruta obadamy jak to wygląda kurcze.................jak dla mnie to średnio to wygląda - tyle czasu czekać dla takiego efektu Niby ciemne koła do białego (kość słoniowa) auta pasują - ale tu jakoś efektu brak
Guregoru Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 zrób jakąś fotę tego śruta obadamy jak to wygląda kurcze.................jak dla mnie to średnio to wygląda - tyle czasu czekać dla takiego efektu Niby ciemne koła do białego (kość słoniowa) auta pasują - ale tu jakoś efektu brak Te 20 cali a kto Ciebie o zdanie pytał [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 23:22_________________________________________________ Zostaw ten kapelusz na rano [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 23:23_________________________________________________ rankiem
tomaszstn Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 zrób jakąś fotę tego śruta obadamy jak to wygląda kurcze.................jak dla mnie to średnio to wygląda - tyle czasu czekać dla takiego efektu Niby ciemne koła do białego (kość słoniowa) auta pasują - ale tu jakoś efektu brak Te 20 cali a kto Ciebie o zdanie pytał [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 23:22_________________________________________________ Zostaw ten kapelusz na rano [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 23:23_________________________________________________ rankiem Witam. Guru a Ty widzę że ostatni kładziesz się spać i pierwszy wstajesz
Rekomendowane odpowiedzi