tomaszstn Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Coś tu cicho i pusto dzisiaj Mam nadzieję że jutro a właściwie już dzisiaj nie będzie padać. Dobrej nocy i do zobaczenia w SO
A4-Tomek Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 kurde zaczynam robić jak Guregoru auto nie widziało płynu i gąbki juz dawno jeszcze troche i zobacze napis "brudas" na zadku a felgi zginą pod warstwą brudu Guru nowe felgi zobowiązują do mycia auta :polew:
Guregoru Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 kurde zaczynam robić jak Guregoru auto nie widziało płynu i gąbki juz dawno jeszcze troche i zobacze napis "brudas" na zadku a felgi zginą pod warstwą brudu Guru nowe felgi zobowiązują do mycia auta :polew: Do mnie to Ci jeszcze dużo brakuje... myślisz że to wystarczy nie myć auta przez miesiąc i już jesteś lepszy... nie ma tak łatwo
miron78 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2011 po 1/4 mili Ps. Grgory - gratki laski - spoko kobitka dopiero dziś się poznaliśmy a już do mnie pisze sms-y
Rekomendowane odpowiedzi