A4-Tomek Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 gdybyście nie zaczeli z gluta zrywać znaczków to pewnie sam bym sie za to tez nie wziął no ale to Krolu zaczął :> nie możesz być miętki spoko luz znaczków nie będzie podejrzałem jeszcze auto od Slepy bo ma identyko jak mój i na zielonym tez dobrze wygląda bez oznaczeń [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 13:51_________________________________________________ Ściąganie znaczków to mod numer 1 Nie bądź taki mądry bo Ty juz nie miałeś ich więc sie bawić nie musiałeś
diman Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Ściąganie znaczków to mod numer 1 a w dodatku bardzo mało kosztowny
Pucek Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Dokładnie, a jak zmienia od razy wygląd auta
A4-Tomek Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 dobrze ze w Audi znaczki są na klej bo widziałem auta w których po usunięciu znaczków pozostawały dziurki po zatrzaskach czy coś w tym stylu
diman Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 kurde lusterko nie daje mi spokoju że nie podłączone jadę chyba do leroy merlin po kabelek :kox: cza to wyrezac do końca bo fajna sprawa z tym przyciemnianiem
A4-Tomek Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 albo ja źle czytam ze zrozumieniem albo Ty Pucek
diman Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 albo ja źle czytam ze zrozumieniem albo Ty Pucek raczej Pucek on tak już ma
Pucek Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Nie czytam już tego waszego pierdolenia o tych znaczkach, ściągać czy nie, a są na kleju czy może nie, no ile można, ściągać i nie zadawać głupich pytań
A4-Tomek Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 albo ja źle czytam ze zrozumieniem albo Ty Pucek raczej Pucek on tak już ma bardzo możliwe ale znaczki muszą zniknąć spodobało mi sie to [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 14:01_________________________________________________Daj na luz Pucek wiadoma sprawa ale gdybyście nie zaczeli Guremu ich odrywać to nigdy by tego nie zrobił
Guregoru Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 albo ja źle czytam ze zrozumieniem albo Ty Pucek raczej Pucek on tak już ma bardzo możliwe ale znaczki muszą zniknąć spodobało mi sie to [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 14:01_________________________________________________Daj na luz Pucek wiadoma sprawa ale gdybyście nie zaczeli Guremu ich odrywać to nigdy by tego nie zrobił Ja też
diman Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 albo ja źle czytam ze zrozumieniem albo Ty Pucek raczej Pucek on tak już ma bardzo możliwe ale znaczki muszą zniknąć spodobało mi sie to [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 14:01_________________________________________________Daj na luz Pucek wiadoma sprawa ale gdybyście nie zaczeli Guremu ich odrywać to nigdy by tego nie zrobił Ja też ty na pewno tym bardziej że słynąłeś z pakietu znaczek
Bulik Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Nie czytam już tego waszego pierdolenia o tych znaczkach, ściągać czy nie, a są na kleju czy może nie, no ile można, ściągać i nie zadawać głupich pytań a wszystkie znaczki sa na kleju :polew: :polew:
A4-Tomek Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 albo ja źle czytam ze zrozumieniem albo Ty Pucek raczej Pucek on tak już ma bardzo możliwe ale znaczki muszą zniknąć spodobało mi sie to [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 14:01_________________________________________________Daj na luz Pucek wiadoma sprawa ale gdybyście nie zaczeli Guremu ich odrywać to nigdy by tego nie zrobił Ja też ty na pewno tym bardziej że słynąłeś z pakietu znaczek :polew: pakiet znaczek
Pucek Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Guru miał zawsze specyficzne auto 90mm końcówki wydechu, niebieskie podświetlenie w środku, 200 znaczków na klapie, perfidnie przyciemnione tyle światła, radio za tysiak nieoddające płyt, łyse opony, no i ten talent do wymiany piór wycieraczek
A4-Tomek Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 no ale pierwsze mody juz ma nowe fele, brak znaczków, teraz jak zrobi polerke i zmieni lampy to glut zacznie wyglądać jak nie glut
diman Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Guru miał zawsze specyficzne auto 90mm końcówki wydechu, niebieskie podświetlenie w środku, 200 znaczków na klapie, perfidnie przyciemnione tyle światła, radio za tysiak nieoddające płyt, łyse opony, no i ten talent do wymiany piór wycieraczek :polew: :nabijasie: :nabijasie:
Pucek Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 http://moto.allegro.pl/audi-a4-99-01-lampy-tylne-lewa-prawa-sedan-i1691195550.html dzwonić i pytać czy cena za komplet z wkładami
Rekomendowane odpowiedzi