diman Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 mam już schemacik do podłączenia DRL'a w końcu :gwizdanie: więc będziem rezac może w końcu to opanuje :kox: kazda okazja jest dobra zeby wylatac z chaty :gwizdanie: :decayed: teoretycznie tak :gwizdanie:
krolu Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 foto z dzisiejszego rezanka : było tak a jest elegancka nówka wykładzina z cyckami pod dywaniki recaro działa po stacyjce, lampki świecą kratki zostały na jutro :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 albo ze spływu klimy albo z puszki komputera - obstawiam to drugie, to przypadłość przedlifta Po 18stce, gdyby nie żałoba to guuubo się bawię Cóż, forma podniesiona
krolu Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 albo ze spływu klimy albo z puszki komputera - obstawiam to drugie, to przypadłość przedlifta Po 18stce, gdyby nie żałoba to guuubo się bawię Cóż, forma podniesiona ze spływu klimy
Pelex Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 albo ze spływu klimy albo z puszki komputera - obstawiam to drugie, to przypadłość przedlifta Po 18stce, gdyby nie żałoba to guuubo się bawię Cóż, forma podniesiona ze spływu klimy Też to przerabiałem w A4
Mario22 Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 Siema z Wieczora Psssyyyttt Żywiec i kabaret na TVP2 a potem Star Wars...
diman Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 z wieczorka no i dzionek minął z rodziną a i tak lekka faza się pojawiła knajpa zrobiła swoje
krolu Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 czy wiecie gdzie można kupić jakieś wtyczki uniwersalne do łączenia przewodów 12V dorezałem kilka elementów i nie podoba mi się teraz, że boczki są na stałe połączone z autem, chce dać tam jakieś wtyczki, które w razie zdjęcia boczka będę mógł odpinać??
diman Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 czy wiecie gdzie można kupić jakieś wtyczki uniwersalne do łączenia przewodów 12V dorezałem kilka elementów i nie podoba mi się teraz, że boczki są na stałe połączone z autem, chce dać tam jakieś wtyczki, które w razie zdjęcia boczka będę mógł odpinać?? w zwykłym sklepie elektronicznym kupisz na pewno jakieś kostki do tego samice i samce i gites
krolu Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 czy wiecie gdzie można kupić jakieś wtyczki uniwersalne do łączenia przewodów 12V dorezałem kilka elementów i nie podoba mi się teraz, że boczki są na stałe połączone z autem, chce dać tam jakieś wtyczki, które w razie zdjęcia boczka będę mógł odpinać?? w zwykłym sklepie elektronicznym kupisz na pewno jakieś kostki do tego samice i samce i gites szukam na allegro i nic, szukam w google i nic...
diman Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 czy wiecie gdzie można kupić jakieś wtyczki uniwersalne do łączenia przewodów 12V dorezałem kilka elementów i nie podoba mi się teraz, że boczki są na stałe połączone z autem, chce dać tam jakieś wtyczki, które w razie zdjęcia boczka będę mógł odpinać?? w zwykłym sklepie elektronicznym kupisz na pewno jakieś kostki do tego samice i samce i gites szukam na allegro i nic, szukam w google i nic... wejdź do byle jakiego elektronika i znajdziesz na pewno
Bulik Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 czy wiecie gdzie można kupić jakieś wtyczki uniwersalne do łączenia przewodów 12V dorezałem kilka elementów i nie podoba mi się teraz, że boczki są na stałe połączone z autem, chce dać tam jakieś wtyczki, które w razie zdjęcia boczka będę mógł odpinać?? w zwykłym sklepie elektronicznym kupisz na pewno jakieś kostki do tego samice i samce i gites szukam na allegro i nic, szukam w google i nic... wejdź do byle jakiego elektronika i znajdziesz na pewno ale jeszcze dzis ale mam humor :polew: :polew: :polew:
krolu Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 czy wiecie gdzie można kupić jakieś wtyczki uniwersalne do łączenia przewodów 12V dorezałem kilka elementów i nie podoba mi się teraz, że boczki są na stałe połączone z autem, chce dać tam jakieś wtyczki, które w razie zdjęcia boczka będę mógł odpinać?? w zwykłym sklepie elektronicznym kupisz na pewno jakieś kostki do tego samice i samce i gites szukam na allegro i nic, szukam w google i nic... wejdź do byle jakiego elektronika i znajdziesz na pewno ostatnio tam byłem i jak mu powiedziałem co potrzebuje to popatrzył na mnie jak na idiotę i powiedział, że czegoś takiego nie produkują - już tam nie wchodzę
Bulik Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 dimek czuje sie jakbysmy oba byli w tej knajpie [br]Dopisany: 10 Lipiec 2011, 20:40_________________________________________________ czy wiecie gdzie można kupić jakieś wtyczki uniwersalne do łączenia przewodów 12V dorezałem kilka elementów i nie podoba mi się teraz, że boczki są na stałe połączone z autem, chce dać tam jakieś wtyczki, które w razie zdjęcia boczka będę mógł odpinać?? w zwykłym sklepie elektronicznym kupisz na pewno jakieś kostki do tego samice i samce i gites szukam na allegro i nic, szukam w google i nic... wejdź do byle jakiego elektronika i znajdziesz na pewno ostatnio tam byłem i jak mu powiedziałem co potrzebuje to popatrzył na mnie jak na idiotę i powiedział, że czegoś takiego nie produkują - już tam nie wchodzę KROLU elektronik nie piekarz
Guregoru Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 czy wiecie gdzie można kupić jakieś wtyczki uniwersalne do łączenia przewodów 12V dorezałem kilka elementów i nie podoba mi się teraz, że boczki są na stałe połączone z autem, chce dać tam jakieś wtyczki, które w razie zdjęcia boczka będę mógł odpinać?? w zwykłym sklepie elektronicznym kupisz na pewno jakieś kostki do tego samice i samce i gites szukam na allegro i nic, szukam w google i nic... wejdź do byle jakiego elektronika i znajdziesz na pewno ostatnio tam byłem i jak mu powiedziałem co potrzebuje to popatrzył na mnie jak na idiotę i powiedział, że czegoś takiego nie produkują - już tam nie wchodzę Przyjedź do Gliwic my tu mamy normalne sklepy dla elektroników... wyposażone
Rekomendowane odpowiedzi