czester Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Ja poleruje aktualnie pastą koloryzującą T-Cut żeby troche lakier poprawić ale chcę przejść na jakiś wosk i glinkę. A auto myje co jakieś 2 miesiące i za każdym razem je wypastuje bo pasta nie trzyma się tak jak wosk Po paście nie wygląda źle ale napewno lepiej niż po myciu i wytarciu do sucha. Chce go wyglinkować bo lakier nie jest zbyt gładki przez co szybciej kurz siada Zrób jeszcze polerke, bo samo glinkowanie i pastowanie nic nie da, tzn da ale do pierwszego mycia.
Guregoru Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Guru i co kupujesz B8 ? Tak od razu S4
Pelex Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 siema Guru ale mnie wjebałeś nie wiem jak mam ci to tak szybko zrobić
Bulik Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 No i auto odebrane od lakiernika... nie zrobione ku*** Muszę mu jeszcze raz dać we wtorek bo mu się lakiernicy wykruszyli na urlopy Normalnie aż mi się odechciało [br]Dopisany: 12 Lipiec 2011, 20:10_________________________________________________Czester wielkie dzięki za logi za***isty warsztat :polew: :polew: Coś ci się nie podoba naprzykład to że fura po tygodniu była odebrana bez tkniecia palcem :polew:siema [br]Dopisany: 13 Lipiec 2011, 17:30_________________________________________________pelex Ty stary Qniu :drunk: sto lat
Guregoru Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 siema Guru ale mnie wjebałeś nie wiem jak mam ci to tak szybko zrobić No spokojnie jutro mu nie muszę tego dawać ale wiesz
diman Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 wszystkiego dobrego i spełnienia marzeń Pelex
Pelex Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 He dzięki wielkie panowie Guru wiem już że karta nie może być SDHC tylko zwykła SD
krolu Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Pelex - Wszystkiego naj... przywieź browary na spota w piątek
Pelex Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Pelex - Wszystkiego naj... przywieź browary na spota w piątek a będziesz HUDZIELCU ? Guru poprawka SDHC 4GB szmigają, znalazłem taką w domu i sprawdziłem jest
diman Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Pelex - Wszystkiego naj... przywieź browary na spota w piątek sęp
Pelex Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Pelex - Wszystkiego naj... przywieź browary na spota w piątek sęp Dimek jak mnie do roboty nie zgarną
czester Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Wszystkiego dobrego pelex Krolu jak mi nie nagrasz tych płytek na piątek to cię normalnie powieszę
Pelex Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Wszystkiego dobrego pelex Krolu jak mi nie nagrasz tych płytek na piątek to cię normalnie powieszę Dzięki Czesterku! Czester ja już mam ale przez chwile myślałem ze będzie z tego lipa, ciągle mi wywalało żebym włożył płytę ale już się to unormowało i jest git
A4-Tomek Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Ja poleruje aktualnie pastą koloryzującą T-Cut żeby troche lakier poprawić ale chcę przejść na jakiś wosk i glinkę. A auto myje co jakieś 2 miesiące i za każdym razem je wypastuje bo pasta nie trzyma się tak jak wosk Po paście nie wygląda źle ale napewno lepiej niż po myciu i wytarciu do sucha. Chce go wyglinkować bo lakier nie jest zbyt gładki przez co szybciej kurz siada Zrób jeszcze polerke, bo samo glinkowanie i pastowanie nic nie da, tzn da ale do pierwszego mycia. no przydała by sie maszyna chyba dam Puckowi zarobić jak se sprawi polerke i jak na swoim aucie przetestuje
Pucek Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Eeee prawdziwa polerka to sporo godzin pracy, najpierw testuję na seicento, na miękkim lakierku, potem na swoim Wątpię że znajdę tyle czasu żeby od zera ogarnąć komuś auto, bo jak piszą na kosmetykaaut.pl taka konkret korekta lakieru to około 40h roboty
A4-Tomek Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Eeee prawdziwa polerka to sporo godzin pracy, najpierw testuję na seicento, na miękkim lakierku, potem na swoim Wątpię że znajdę tyle czasu żeby od zera ogarnąć komuś auto, bo jak piszą na kosmetykaaut.pl taka konkret korekta lakieru to około 40h roboty czyli trzeba bedzie kiedyś sobie takową sprawić i się bawić albo dać lakiernikowi tyle że jest ryzyko że spieprzy sprawe
Rekomendowane odpowiedzi