A4-Tomek Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 No dobra już wiem że jeszcze świeżak jestem więc po co te nerwy
dawcav6 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 widze że coś sie działo a nie same kapelusze
krolu Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Nie ma ktoś czasem bagażnika dachowego (bazy) do a4 b5 sedan? :gwizdanie:
diman Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Nie ma ktoś czasem bagażnika dachowego (bazy) do a4 b5 sedan? :gwizdanie: co kolego chcesz naszym kosztem na wczasy pojechać :evil: :gwizdanie: z wieczorka
Mario22 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Nie ma ktoś czasem bagażnika dachowego (bazy) do a4 b5 sedan? :gwizdanie: co kolego chcesz naszym kosztem na wczasy pojechać :evil: :gwizdanie: z wieczorka TAAAAA dac mu namiot bagaznik dachowy i może jeszcze vaga podłączyć.... ale na spota to nie ma czasu podjechać.... :wallbash: :polew:
gracia Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Niech jedzie, przynajmniej ja sobie odpocznę :kox: :kox: Kiedy imprezę robimy
diman Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Niech jedzie, przynajmniej ja sobie odpocznę :kox: :kox: Kiedy imprezę robimy jak nas zaprosisz to pojedziemy :gwizdanie: siemano z wieczorka po robocie
gracia Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 No ja was zawsze zapraszam, tylko gdzie??
soltmen Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Chłopacy, czy jutro sie spotykacie? Przyznam szczerze, że nigdy jeszcze na spocie żadnym nie byłem, choć na forum od dłuższego czasu zaglądam mam wrażenie, że autko nie zbiera się tak jak powinno, może ktoś by pomógł z testem dynamicznym (nie mam vaga...), albo przejechał się i porównał ze swoim (1.9TDi 110)
tomaszstn Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Chłopacy, czy jutro sie spotykacie? Przyznam szczerze, że nigdy jeszcze na spocie żadnym nie byłem, choć na forum od dłuższego czasu zaglądam mam wrażenie, że autko nie zbiera się tak jak powinno, może ktoś by pomógł z testem dynamicznym (nie mam vaga...), albo przejechał się i porównał ze swoim (1.9TDi 110) Zawsze w piątki na Arenie Witam wieczorkiem
soltmen Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 ok, wolałem sie upewnić, czy nie macie jakiejś wakacyjnej przerwy, czy coś w takim razie może sie spotkamy dzięki, witam o zmierzchu
Rekomendowane odpowiedzi