miron78 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2011 widzę że w piątek Wam się przysiedziało na zlocie ja wróciłem o 19.00 z racy i byłem w sumie padnięty ale nie powiem że nie kusiło mnie przyjechać. Dobrze że się nie skusiłem bo pewnie był bym z Wami do końca a w sobotę do roboty na 7.00 śmigałem
seves Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Hello no Miron zajebi-scie fajnie i ciekawie bylo
Pucek Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Cześć Miron, na dodatek miałbyś za***iste foty B8 Aaa ja też szedłem do pracy, Królu to samo i daliśmy radę
Guregoru Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Fajny filmik The Scraped Crusaders Prelude- Freedom
Pucek Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Guru, od kiedy Ty oglądasz filmiki z autami
krolu Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Guru, od kiedy Ty oglądasz filmiki z autami widać, że od nie dawna bo filmik słaby i do tego ta siwecąca inspekcja... nie wspominajac juz o daremnym coverze Florence użytego jako podkład
keżor Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Fajny filmik The Scraped Crusaders Prelude- Freedom białe koło do srebrnego koszmar nie pasują , naklejke na szybe mógł se większą nakleić ;] HiD mi sie podoba ;] to chyba 3000K co ? chyba se takie teraz kupie jak mi padną te co mam . no i kolor auta dojebany
DOGI Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 nie wiem czy było ale ciekawych filmików zarzucę w odpowiedzi czymś takim Ben Thomas' B5 Wagon a dla spragnionych mocniejszych wrażeń mała relacja z Unlimit 500+
Guregoru Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 rankiem Guru, od kiedy Ty oglądasz filmiki z autami Od dawna Guru, od kiedy Ty oglądasz filmiki z autami widać, że od nie dawna bo filmik słaby i do tego ta siwecąca inspekcja... nie wspominajac juz o daremnym coverze Florence użytego jako podkład Tak ty się znasz
keżor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 a dla spragnionych mocniejszych wrażeń mała relacja z Unlimit 500+
Rekomendowane odpowiedzi