Bulik Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Głupio sie tlumaczysz juz nie byłes na spocie pare miesięcy... :gwizdanie: rozdzina jest najważniejsza dobrze gada-na prezydenta Go siema gady
Mario22 Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Pogoda mega oby jutro tak było i git majonez Ale tylko 5C W słońcu 15 :gwizdanie:
tomaszstn Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Pogoda mega oby jutro tak było i git majonez Ale tylko 5C W słońcu 15 :gwizdanie: hehe może 25C :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 10:03_________________________________________________Właśnie moja wróciła z zakupów i ręce ma jak dwa lodziki
stanley Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 [br]Dopisany: 22 Październik 2011, 10:11_________________________________________________ Pogoda mega oby jutro tak było i git majonez Ale tylko 5C W słońcu 15 :gwizdanie: hehe może 25C :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 10:03_________________________________________________Właśnie moja wróciła z zakupów i ręce ma jak dwa lodziki
Mario22 Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 [br]Dopisany: 22 Październik 2011, 10:11_________________________________________________ Pogoda mega oby jutro tak było i git majonez Ale tylko 5C W słońcu 15 :gwizdanie: hehe może 25C :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 10:03_________________________________________________Właśnie moja wróciła z zakupów i ręce ma jak dwa lodziki :polew: :polew: Super nie ma lipy...
tomaszstn Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 [br]Dopisany: 22 Październik 2011, 10:11_________________________________________________ Pogoda mega oby jutro tak było i git majonez Ale tylko 5C W słońcu 15 :gwizdanie: hehe może 25C :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 10:03_________________________________________________Właśnie moja wróciła z zakupów i ręce ma jak dwa lodziki :polew: :polew: Super nie ma lipy... Wam to tylko jedno w głowie
Mario22 Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 [br]Dopisany: 22 Październik 2011, 10:11_________________________________________________ Pogoda mega oby jutro tak było i git majonez Ale tylko 5C W słońcu 15 :gwizdanie: hehe może 25C :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 10:03_________________________________________________Właśnie moja wróciła z zakupów i ręce ma jak dwa lodziki :polew: :polew: Super nie ma lipy... Wam to tylko jedno w głowie A tobie nie zboczku jeden rozbierajacy d*py pilotem TV.... :polew:
tomaszstn Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 [br]Dopisany: 22 Październik 2011, 10:11_________________________________________________ Pogoda mega oby jutro tak było i git majonez Ale tylko 5C W słońcu 15 :gwizdanie: hehe może 25C :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 10:03_________________________________________________Właśnie moja wróciła z zakupów i ręce ma jak dwa lodziki :polew: :polew: Super nie ma lipy... Wam to tylko jedno w głowie A tobie nie zboczku jeden rozbierajacy d*py pilotem TV.... :polew: A Ty tak na forum musisz opowiadać :bicz3:
Mario22 Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 [br]Dopisany: 22 Październik 2011, 10:11_________________________________________________ Pogoda mega oby jutro tak było i git majonez Ale tylko 5C W słońcu 15 :gwizdanie: hehe może 25C :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 10:03_________________________________________________Właśnie moja wróciła z zakupów i ręce ma jak dwa lodziki :polew: :polew: Super nie ma lipy... Wam to tylko jedno w głowie A tobie nie zboczku jeden rozbierajacy d*py pilotem TV.... :polew: A Ty tak na forum musisz opowiadać :bicz3: Nie wstydz się....
krolu Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Diman wiem co czujesz to samo zrobiła mi pod kinem zółta tigra ale nie ma co porównywac twojej fury co do mojej ;/
diman Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Diman wiem co czujesz to samo zrobiła mi pod kinem zółta tigra ale nie ma co porównywac twojej fury co do mojej ;/ każdego fury szkoda czy starej czy nowej każdy musiał mniejsze lub większe pieniądze na nie wydać a taki debil jeden z drugim się nawet przyznać nie potrafi liczę że furę tego kogoś też ktoś skasuje no ale co tam weekend czas zacząć dzisiaj chyba cza będzie jakiegoś dryyna zapodać :kox:
Bulczas Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Mi też ostatnio jakiś h*j drzwi przyrysował Jakbym dorwał to bym nogi z d*py powyrywał
A4-Tomek Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 współczucia diman ale nie tylko Tobie poobijali auto no ale coz niektorzy jezdzic nie potrafią a tym bardziej parkować bo to nie jego . Tylny zderzak mam poobijany i jeszcze kilka poważniejszych otarć bedzie trzeba go do malowania dać chociaż przedni też nie lepszy
tomaszstn Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 współczucia diman ale nie tylko Tobie poobijali auto no ale coz niektorzy jezdzic nie potrafią a tym bardziej parkować bo to nie jego . Tylny zderzak mam poobijany i jeszcze kilka poważniejszych otarć bedzie trzeba go do malowania dać chociaż przedni też nie lepszy Na forum ktoś tam sprzedaje zderzak z polifta za 150zł, chyba stanley o ile dobrze pamiętam. Dasz do lakierowania i potem przełożysz a swój sprzedasz za 100zł to Cię wyjdzie 50zł + lakierowanie (które i tak musisz zrobić)
A4-Tomek Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 współczucia diman ale nie tylko Tobie poobijali auto no ale coz niektorzy jezdzic nie potrafią a tym bardziej parkować bo to nie jego . Tylny zderzak mam poobijany i jeszcze kilka poważniejszych otarć bedzie trzeba go do malowania dać chociaż przedni też nie lepszy Na forum ktoś tam sprzedaje zderzak z polifta za 150zł, chyba stanley o ile dobrze pamiętam. Dasz do lakierowania i potem przełożysz a swój sprzedasz za 100zł to Cię wyjdzie 50zł + lakierowanie (które i tak musisz zrobić) nie kuś
tomaszstn Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 współczucia diman ale nie tylko Tobie poobijali auto no ale coz niektorzy jezdzic nie potrafią a tym bardziej parkować bo to nie jego . Tylny zderzak mam poobijany i jeszcze kilka poważniejszych otarć bedzie trzeba go do malowania dać chociaż przedni też nie lepszy Na forum ktoś tam sprzedaje zderzak z polifta za 150zł, chyba stanley o ile dobrze pamiętam. Dasz do lakierowania i potem przełożysz a swój sprzedasz za 100zł to Cię wyjdzie 50zł + lakierowanie (które i tak musisz zrobić) nie kuś Jak już masz malować to nie ma sensu tego swojego starego tylko zakładaj polifta. Ja zawaliłem i teraz żałuję więc nie popełniaj mego błędu [br]Dopisany: 22 Październik 2011, 20:05_________________________________________________Diman a Ty też kopnij dobrze w zderzak i wymieniaj na rs4. Widziałem na allegro przód i tył. Nawet kolor się zgadzał
diman Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 współczucia diman ale nie tylko Tobie poobijali auto no ale coz niektorzy jezdzic nie potrafią a tym bardziej parkować bo to nie jego . Tylny zderzak mam poobijany i jeszcze kilka poważniejszych otarć bedzie trzeba go do malowania dać chociaż przedni też nie lepszy Na forum ktoś tam sprzedaje zderzak z polifta za 150zł, chyba stanley o ile dobrze pamiętam. Dasz do lakierowania i potem przełożysz a swój sprzedasz za 100zł to Cię wyjdzie 50zł + lakierowanie (które i tak musisz zrobić) nie kuś Jak już masz malować to nie ma sensu tego swojego starego tylko zakładaj polifta. Ja zawaliłem i teraz żałuję więc nie popełniaj mego błędu [br]Dopisany: 22 Październik 2011, 20:05_________________________________________________Diman a Ty też kopnij dobrze w zderzak i wymieniaj na rs4. Widziałem na allegro przód i tył. Nawet kolor się zgadzał dopiero co S-lina założyłem a po za tym RS4 mi nie wejdzie bo RS ma szersze błotniki :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi