Mario22 Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 [br]Dopisany: 02 Listopad 2011, 11:35_________________________________________________ Siemka Coś taki zadowolony jak byś świeżo poruchał ??? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Wstałem o 10:30 a Anka miała na 8 rano więc to fizycznie niemożliwe
Mario22 Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Wstałem o 10:30 a Anka miała na 8 rano więc to fizycznie niemożliwe No niby tak... ale tyle czasu byłeś sam... jeszcze mogłes się nie odzwyczaic od pamięciówek... :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: Druga sprawa Wy jesteście krotko razem więc chyba jeszcze nie współżyliście.... :gwizdanie: :gwizdanie: Ty zawsze byłeś taki romantyczny.... :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Cieszę się że wszystko na ten temat wiesz
Mario22 Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Cieszę się że wszystko na ten temat wiesz
gracia Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Aha [br]Dopisany: 02 Listopad 2011, 16:23_________________________________________________Po dluzszym zastanowieniu stwierdzam ze raczej juz sie od tych "pamieciowek" odzwyczail :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Opublikowano 2 Listopada 2011 Wstałem o 10:30 a Anka miała na 8 rano więc to fizycznie niemożliwe na śpiocha :gwizdanie:
tomaszstn Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Wstałem o 10:30 a Anka miała na 8 rano więc to fizycznie niemożliwe na śpiocha :gwizdanie: Tak jest najlepiej na wpółprzytomnie nie wiadomo czy się śni czy prawda. Przeżyłem więc mogę polecić
A4-Tomek Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Pany w smartfonach najlepsze są ekrany pojemnościowe? Bo planuje zmienić nareszcie fona
Pucek Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Pany w smartfonach najlepsze są ekrany pojemnościowe? Bo planuje zmienić nareszcie fona Olej telefon, w auto zainwestuj
A4-Tomek Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Pany w smartfonach najlepsze są ekrany pojemnościowe? Bo planuje zmienić nareszcie fona Olej telefon, w auto zainwestuj odezwał się ten co miał przestać w nie inwestować narazie ukończyłem projekt caraudio czas zmienić telefon a w planach FMIC + virus
Bulik Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Wstałem o 10:30 a Anka miała na 8 rano więc to fizycznie niemożliwe na śpiocha :gwizdanie: Tak jest najlepiej na wpółprzytomnie nie wiadomo czy się śni czy prawda. Przeżyłem więc mogę polecić a jak d*pa ?? bolała?? :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Pany w smartfonach najlepsze są ekrany pojemnościowe? Bo planuje zmienić nareszcie fona Tylko i wyłącznie pojemnościowe... nie kupuj nic z ekranem oporowym
Rekomendowane odpowiedzi