A4-Tomek Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Pany w smartfonach najlepsze są ekrany pojemnościowe? Bo planuje zmienić nareszcie fona Tylko i wyłącznie pojemnościowe... nie kupuj nic z ekranem oporowym czekałem aż sie szpec wypowie tak myślałem dzięki Guru
Pucek Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Tomek, tak tylko żartowałem, już nie inwestuję, no jedynie w to co muszę, czyli nowe felgi na wiosnę Dzisiaj tylko nałożyłem wosk
A4-Tomek Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Dzisiaj tylko nałożyłem wosk qutwa też chce tak chce ;( na wiosne trza poważnie się tym zająć może użyczysz kiedyś polerki?
Pucek Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Dzisiaj tylko nałożyłem wosk qutwa też chce tak chce ;( na wiosne trza poważnie się tym zająć może użyczysz kiedyś polerki? Już nie pożyczam
A4-Tomek Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Dzisiaj tylko nałożyłem wosk qutwa też chce tak chce ;( na wiosne trza poważnie się tym zająć może użyczysz kiedyś polerki? Już nie pożyczam to dlaczego?
Pucek Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 ... Ewentualnie możesz sobie przyjechać do mnie na wiosnę z wyglinkowanym lakierem, umyjesz sobie na miejscu, wjedziesz do garażu i posiedzisz cały dzień przy polerowaniu lakieru, innej opcji nie widzę
A4-Tomek Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 ... Ewentualnie możesz sobie przyjechać do mnie na wiosnę z wyglinkowanym lakierem, umyjesz sobie na miejscu, wjedziesz do garażu i posiedzisz cały dzień przy polerowaniu lakieru, innej opcji nie widzę no ewentualnie możemy tak zrobić
diman Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Wstałem o 10:30 a Anka miała na 8 rano więc to fizycznie niemożliwe No niby tak... ale tyle czasu byłeś sam... jeszcze mogłes się nie odzwyczaic od pamięciówek... :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: Druga sprawa Wy jesteście krotko razem więc chyba jeszcze nie współżyliście.... :gwizdanie: :gwizdanie: Ty zawsze byłeś taki romantyczny.... :gwizdanie: k**wa aleś doj**ał :polew: :polew:
MAJKI Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Pany w smartfonach najlepsze są ekrany pojemnościowe? Bo planuje zmienić nareszcie fona Tylko i wyłącznie pojemnościowe... nie kupuj nic z ekranem oporowym czekałem aż sie szpec wypowie tak myślałem dzięki Guru bo ten szpec sam kiedyś oporowego ekranu używał i go pozniej naprawiał :gwizdanie: Nie Guru
tomaszstn Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Wstałem o 10:30 a Anka miała na 8 rano więc to fizycznie niemożliwe na śpiocha :gwizdanie: Tak jest najlepiej na wpółprzytomnie nie wiadomo czy się śni czy prawda. Przeżyłem więc mogę polecić a jak pupa ?? bolała?? :gwizdanie: Ja nie gustuję w chłopakach
Guregoru Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Pany w smartfonach najlepsze są ekrany pojemnościowe? Bo planuje zmienić nareszcie fona Tylko i wyłącznie pojemnościowe... nie kupuj nic z ekranem oporowym czekałem aż sie szpec wypowie tak myślałem dzięki Guru bo ten szpec sam kiedyś oporowego ekranu używał i go pozniej naprawiał :gwizdanie: Nie Guru Ciiiii
Bulik Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 http://www.wtfff.pl/fail-nie-pijcie-wi%C4%99cej :polew: :polew: :polew:
egon47 Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Bulik i co chwalisz sie ze jestes na zdjeciu 02:25 http://www.wtfff.pl/fail-nie-pijcie-wi%C4%99cej :polew: :polew: :polew:
Bulik Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Bulik i co chwalisz sie ze jestes na zdjeciu 02:25 http://www.wtfff.pl/fail-nie-pijcie-wi%C4%99cej :polew: :polew: :polew: ty sciulu 1:35 na twojej działce
Rekomendowane odpowiedzi