tomaszstn Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Mario nie zapomnij dzisiaj o mnie
diman Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 ma ktoś stare tarcze hamulcowe na zbyciu?? obojętny rozmiar ważny rozstaw 5x112 oddałem na złom :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 a ja nie machnę kapeluszem bo już mi się to tutaj nudzi
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 a ja nie machnę kapeluszem bo już mi się to tutaj nudzi masz racje skasuj gliwickie
tomaszstn Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Guru, temat tylnych głośników załatwiłem. Wszystko podłączone i działa Znalazłem posta w którym były opisane kolory i jakoś to w końcu poskładałem. Mam tylko jeden problem ale to na spociku mam nadzieję że ogarniemy
Guregoru Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Guru, temat tylnych głośników załatwiłem. Wszystko podłączone i działa Znalazłem posta w którym były opisane kolory i jakoś to w końcu poskładałem. Mam tylko jeden problem ale to na spociku mam nadzieję że ogarniemy Spoko na pewno ogarniemy
A4-Tomek Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 rozumiem że ktoś będzie w ten piątek na spocie?
tomaszstn Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 rozumiem że ktoś będzie w ten piątek na spocie? Mnie niestety nie będzie bo mam nockę
Rekomendowane odpowiedzi