miron78 Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 a to dziś nie jest piątek
krolu Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 a to dziś nie jest piątek nie dziś jest wolne... [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 14:50_________________________________________________jak zrobię wahacze i zdeklaruje się kilka osób to wpadnę tymczasem idę do garażu
A4-Tomek Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 kto dzisiaj będzie ? Pucek - wiadomo że nie Gregory - wiadomo że nie a reszta ? Ps. Pucek - pierwsze słyszę że na kopalni można pracować po 12-14 godzin dziennie chyba że Ty bakosz na dole a potem drugi etet na grubskiej kuchni flaps warzysz ja będe a Guru to napewno
Guregoru Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 jak zrobię wahacze i zdeklaruje się kilka osób to wpadnę tymczasem idę do garażu Ty wpadniesz... już byś przynajmniej tak nie pisał bo ty zawsze tak piszesz a nigdy Cię nie ma...
A4-Tomek Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 jak zrobię wahacze i zdeklaruje się kilka osób to wpadnę tymczasem idę do garażu Ty wpadniesz... już byś przynajmniej tak nie pisał bo ty zawsze tak piszesz a nigdy Cię nie ma... sie Guru obruszył
krolu Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 dopiero teraz skończyłem robić... odpadam
tomaszstn Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 A ja w pracy Fajnie by było mieć wolne.[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 19:40_________________________________________________ Krolu, graty dotarły do Ciebie?
krolu Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 A ja w pracy Fajnie by było mieć wolne.[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 19:40_________________________________________________ Krolu, graty dotarły do Ciebie? dotarły tylko to nie tam gumka... ;( ;( ;(
tomaszstn Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 A ja w pracy Fajnie by było mieć wolne.[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 19:40_________________________________________________ Krolu, graty dotarły do Ciebie? dotarły tylko to nie tam gumka... ;( ;( ;( Jak nie ta? Chciałeś od prowadnicy fotela kierowcy nie?
diman Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 no i u mnie goście się zmyli właśnie ale dojechać na pewno nie dojadę bo dziabnięty jestem :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Dzięki za spota panowie :good:Było dość kameralnie ale ważne że było
tomaszstn Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Dzięki za spota panowie :good:Było dość kameralnie ale ważne że było Bo wszyscy mecz oglądają
krolu Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 pytanie głównie do mirona, czestera i pucka: http://allegro.pl/meguiars-plastx-polerownie-lamp-microfibra-gratis-i1893106998.html czy ktoś w was to posiada ?? mam zmatowienie na reflektorze którego nie mogę się pozbyć... na forum detalingu polecają to ale jakoś nie mam przekonania bo próbowałem już wielu past i nic... chciałbym użyć tego na próbę na 1 cm2 czy to naprawdę działa, zanim wywalę 50 zł
tomaszstn Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Ku.......a chyba sobie podaruję ten mecz
Pucek Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Dla wszystkich zainteresowanych, nie pracuję nadgodzin, pracuję za to na niewdzięczną godzinę 02:00 w nocy, więc jak to łatwo policzyć, wychodzę z pracy o 10 rano, wracam, coś mam do zrobienia i idę spać, wstaję, jem kolację i idę do pracy, gdybym miał tyle czasu ile myślicie że mam, to było by lux, może teraz skończy się to bezsensowne pierdolenie... Królu, PODOBNO ten środek jest bardzo dobry
Kędzior Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 czlowiek pralka wrocil jak tam opowiadaj fajnie bylo?
Pucek Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 czlowiek pralka wrocil jak tam opowiadaj fajnie bylo? Było miło ale się skończyło Jestem oburzony, stałem koło Stasia i mnie nie poznał, a byłem przebrany tylko za odkurzacz
Kędzior Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 czlowiek pralka wrocil jak tam opowiadaj fajnie bylo? Było miło ale się skończyło Jestem oburzony, stałem koło Stasia i mnie nie poznał, a byłem przebrany tylko za odkurzacz
stanley Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 czlowiek pralka wrocil jak tam opowiadaj fajnie bylo? Było miło ale się skończyło Jestem oburzony, stałem koło Stasia i mnie nie poznał, a byłem przebrany tylko za odkurzacz Kędzior przyniósł jakąś lewą wódę, ledwo dzisiaj widzę...
Kędzior Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 czlowiek pralka wrocil jak tam opowiadaj fajnie bylo? Było miło ale się skończyło Jestem oburzony, stałem koło Stasia i mnie nie poznał, a byłem przebrany tylko za odkurzacz Kędzior przyniósł jakąś lewą wódę, ledwo dzisiaj widzę... francuski piesek :polew:
Rekomendowane odpowiedzi