Bulik Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Porsche w dieslu to hańba ;( Wcale nie.... bo... moim zdaniem tego kogo stac na tak dyebaną fure i szuka emocji stac i na jakąś mocną wersje benzynową.... a niemiecki dziadek który od bajtla marzył o Porshe kupi sobie ekonomiczna Panamere bo jego refleks i tak nie pozwala mu przekraczac 100 km,/h a przed smiercia spełnił swoje marzenie i umiera szczesliwy... i NIE WIERZE ŻE NIKT Z WAS BY NIE CHCIAŁ TAKIEJ " SŁABEJ" PANAMERY BO LANS JEST JAK PO HU...U I NIKT BY NIE WIEDZIAŁ CO MACIE POD MASKĄ nie pisz z włączonym caps-lockiem Liczyłem na bardziej inteligentny komentaz tego co napisałem....
A4 Mario Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Porsche w dieslu to hańba ;( Wcale nie.... bo... moim zdaniem tego kogo stac na tak dyebaną fure i szuka emocji stac i na jakąś mocną wersje benzynową.... a niemiecki dziadek który od bajtla marzył o Porshe kupi sobie ekonomiczna Panamere bo jego refleks i tak nie pozwala mu przekraczac 100 km,/h a przed smiercia spełnił swoje marzenie i umiera szczesliwy... i NIE WIERZE ŻE NIKT Z WAS BY NIE CHCIAŁ TAKIEJ " SŁABEJ" PANAMERY BO LANS JEST JAK PO HU...U I NIKT BY NIE WIEDZIAŁ CO MACIE POD MASKĄ nie pisz z włączonym caps-lockiem Liczyłem na bardziej inteligentny komentaz tego co napisałem.... No co wkoncu to forum motoryzacyjne... podyskutujmy o samochodach a nie tylko d*py alkohol i jaranie zioła .... P.S. Zaraz OKO sie odezwie...
Bulik Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Porsche w dieslu to hańba ;( Wcale nie.... bo... moim zdaniem tego kogo stac na tak dyebaną fure i szuka emocji stac i na jakąś mocną wersje benzynową.... a niemiecki dziadek który od bajtla marzył o Porshe kupi sobie ekonomiczna Panamere bo jego refleks i tak nie pozwala mu przekraczac 100 km,/h a przed smiercia spełnił swoje marzenie i umiera szczesliwy... i NIE WIERZE ŻE NIKT Z WAS BY NIE CHCIAŁ TAKIEJ " SŁABEJ" PANAMERY BO LANS JEST JAK PO HU...U I NIKT BY NIE WIEDZIAŁ CO MACIE POD MASKĄ nie pisz z włączonym caps-lockiem Liczyłem na bardziej inteligentny komentaz tego co napisałem.... No co wkoncu to forum motoryzacyjne... podyskutujmy o samochodach a nie tylko d*py alkohol i jaranie zioła .... P.S. Zaraz OKO sie odezwie... :polew: i tak wpadło kilka postów
A4 Mario Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Taaaa ale teraz spamujemy Katowickie... żeby w sobote lepiej pifko smakowało...
Guregoru Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Porsche w dieslu to hańba ;( Wcale nie.... bo... moim zdaniem tego kogo stac na tak dyebaną fure i szuka emocji stac i na jakąś mocną wersje benzynową.... a niemiecki dziadek który od bajtla marzył o Porshe kupi sobie ekonomiczna Panamere bo jego refleks i tak nie pozwala mu przekraczac 100 km,/h a przed smiercia spełnił swoje marzenie i umiera szczesliwy... i NIE WIERZE ŻE NIKT Z WAS BY NIE CHCIAŁ TAKIEJ " SŁABEJ" PANAMERY BO LANS JEST JAK PO HU...U I NIKT BY NIE WIEDZIAŁ CO MACIE POD MASKĄ nie pisz z włączonym caps-lockiem Liczyłem na bardziej inteligentny komentaz tego co napisałem.... To się przeliczyłeś
tomaszstn Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Taaaa ale teraz spamujemy Katowickie... żeby w sobote lepiej pifko smakowało... Witam Nabijajcie, nabijajcie ale u nas też już dużo nie brakuje Ciekawe co nasz wódz wymyśli :gwizdanie: ?? Chyba nie możemy być gorsi Tam piwo i samochody więc u nas spodziewam się czegoś pojechanego
A4-Tomek Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Narzekacie że panamera jest też w dieslu a obiło mi się o uszy że R8 też ma mieć silnik diesla (V10 chyba)
miron78 Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Opublikowano 15 Listopada 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=230021.msg2741746;topicseen#new brać bo po taniości
egon47 Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 http://moto.gadu-gadu.pl/5675141821735977336/vw-golf-szybszy-od-bugatti-veyrona?utm_source=gg&utm_medium=hover takiego golfa bym mogl miec
A4 Mario Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Spotkała Mnie Dziś dziwna Sytuacja.... Jade przez Knurów, skręcam w lewo na główną droge i dojechałem do czarnego B6 w Dieslu.... po chwili patrze autem jedzie czworo młodych szczyli i .... wszyscy jadą z głowami wystawionymi poza szyby... na otwartych oknach...... łacznie z kierowcą...wyprzedam patrze przednia szyba OK a oni nieźle pajacowali tam.... i co ???????????????? Niby nic takiego bo debili nie brakuje... ale .... Rejestracje SGL i ... KLUBOWE RAMKI A4-Klub ... :gwizdanie: :gwizdanie: WSTYD Chyba jakis leszcz kupił auto z forum a właściciel klubowicz nie zdjoł ramek klubowych...
Guregoru Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Trzeba było ich zatrzymać, najebać im a potem zabrać im ramki
diman Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Spotkała Mnie Dziś dziwna Sytuacja.... Jade przez Knurów, skręcam w lewo na główną droge i dojechałem do czarnego B6 w Dieslu.... po chwili patrze autem jedzie czworo młodych szczyli i .... wszyscy jadą z głowami wystawionymi poza szyby... na otwartych oknach...... łacznie z kierowcą...wyprzedam patrze przednia szyba OK a oni nieźle pajacowali tam.... i co ???????????????? Niby nic takiego bo debili nie brakuje... ale .... Rejestracje SGL i ... KLUBOWE RAMKI A4-Klub ... :gwizdanie: :gwizdanie: WSTYD Chyba jakis leszcz kupił auto z forum a właściciel klubowicz nie zdjoł ramek klubowych... po prostu któryś się zj***ł i musieli wychylić się poza szyby bo nie było czym dychać
Kędzior Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Spotkała Mnie Dziś dziwna Sytuacja.... Jade przez Knurów, skręcam w lewo na główną droge i dojechałem do czarnego B6 w Dieslu.... po chwili patrze autem jedzie czworo młodych szczyli i .... wszyscy jadą z głowami wystawionymi poza szyby... na otwartych oknach...... łacznie z kierowcą...wyprzedam patrze przednia szyba OK a oni nieźle pajacowali tam.... i co ???????????????? Niby nic takiego bo debili nie brakuje... ale .... Rejestracje SGL i ... KLUBOWE RAMKI A4-Klub ... :gwizdanie: :gwizdanie: WSTYD Chyba jakis leszcz kupił auto z forum a właściciel klubowicz nie zdjoł ramek klubowych... takie rzeczy tylko w knurowie
Rekomendowane odpowiedzi