stanley Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 siemano wieczorem :gwizdanie: witaj bracie
diman Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 siemano wieczorem :gwizdanie: witaj bracie aloha co tam słychac padre
stanley Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 siemano wieczorem :gwizdanie: witaj bracie aloha co tam słychac padre w końcu weekend to był ciężki tydzień
Mario22 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Co z tym weekendem robimy coś.... :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 dzisiej spocik mega udany....... 2 kebaby - co jesden to lepszy a te 2 piwa w domciu w niczym nie gorsze od tych 3 na spocie ku*** chyba tez zacznę się z kimś zabierać na spoty, żebym nie musiał prowadzić Zawsze możesz się ze mną zabrać Trochę masz nie po drodze
tomaszstn Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 dzisiej spocik mega udany....... 2 kebaby - co jesden to lepszy a te 2 piwa w domciu w niczym nie gorsze od tych 3 na spocie ku*** chyba tez zacznę się z kimś zabierać na spoty, żebym nie musiał prowadzić Zawsze możesz się ze mną zabrać Trochę masz nie po drodze Nie ma problemu, turbinka się zagrzeje
Bulik Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 dzisiej spocik mega udany....... 2 kebaby - co jesden to lepszy a te 2 piwa w domciu w niczym nie gorsze od tych 3 na spocie ku*** chyba tez zacznę się z kimś zabierać na spoty, żebym nie musiał prowadzić Zawsze możesz się ze mną zabrać Trochę masz nie po drodze Nie ma problemu, turbinka się zagrzeje to zahacz jeszcze o Zabrze
tomaszstn Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 dzisiej spocik mega udany....... 2 kebaby - co jesden to lepszy a te 2 piwa w domciu w niczym nie gorsze od tych 3 na spocie ku*** chyba tez zacznę się z kimś zabierać na spoty, żebym nie musiał prowadzić Zawsze możesz się ze mną zabrać Trochę masz nie po drodze Nie ma problemu, turbinka się zagrzeje to zahacz jeszcze o Zabrze Jak blisko Maciejowa to nie ma problem bo jeżdżę A1 często
Bulik Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 dzisiej spocik mega udany....... 2 kebaby - co jesden to lepszy a te 2 piwa w domciu w niczym nie gorsze od tych 3 na spocie ku*** chyba tez zacznę się z kimś zabierać na spoty, żebym nie musiał prowadzić Zawsze możesz się ze mną zabrać Trochę masz nie po drodze Nie ma problemu, turbinka się zagrzeje to zahacz jeszcze o Zabrze Jak blisko Maciejowa to nie ma problem bo jeżdżę A1 często ...blizutenko 4km
tomaszstn Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 dzisiej spocik mega udany....... 2 kebaby - co jesden to lepszy a te 2 piwa w domciu w niczym nie gorsze od tych 3 na spocie ku*** chyba tez zacznę się z kimś zabierać na spoty, żebym nie musiał prowadzić Zawsze możesz się ze mną zabrać Trochę masz nie po drodze Nie ma problemu, turbinka się zagrzeje to zahacz jeszcze o Zabrze Jak blisko Maciejowa to nie ma problem bo jeżdżę A1 często ...blizutenko 4km Trzeba było wczoraj zagadać :gwizdanie: to bym przyjechał
Bulik Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 dzisiej spocik mega udany....... 2 kebaby - co jesden to lepszy a te 2 piwa w domciu w niczym nie gorsze od tych 3 na spocie ku*** chyba tez zacznę się z kimś zabierać na spoty, żebym nie musiał prowadzić Zawsze możesz się ze mną zabrać Trochę masz nie po drodze Nie ma problemu, turbinka się zagrzeje to zahacz jeszcze o Zabrze Jak blisko Maciejowa to nie ma problem bo jeżdżę A1 często ...blizutenko 4km Trzeba było wczoraj zagadać :gwizdanie: to bym przyjechał będzie na przyszłość
tomaszstn Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=230250.0 Jedzie jeszcze ktoś od nas? Ja mogę zabrać 2 osoby jakby ktoś chciał a nie miał czym jechać
Guregoru Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=230250.0 Jedzie jeszcze ktoś od nas? Ja mogę zabrać 2 osoby jakby ktoś chciał a nie miał czym jechać Pojechał bym... ale mi się nie chce
tomaszstn Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=230250.0 Jedzie jeszcze ktoś od nas? Ja mogę zabrać 2 osoby jakby ktoś chciał a nie miał czym jechać Pojechał bym... ale mi się nie chce Dawaj leniu nawet przyjadę po Ciebie pod chatę
Guregoru Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=230250.0 Jedzie jeszcze ktoś od nas? Ja mogę zabrać 2 osoby jakby ktoś chciał a nie miał czym jechać Pojechał bym... ale mi się nie chce Dawaj leniu nawet przyjadę po Ciebie pod chatę Nie serio nie chce mi się :gwizdanie: zresztą muszę jeszcze załatwić kilka rzeczy to nawet ciężko było by z czasem
miron78 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 po wymianie hamulców Dzięki Majki
Mario22 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 po wymianie hamulców Dzięki Majki Szybko poszło ... coś za szybko ...
Rekomendowane odpowiedzi