Pucek Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 no nie mogę - weterani na forum weszli Emerycie...
miron78 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2011 jaki chlorze - parę piwek na ząb
miron78 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2011 jakiego dna - bez obaw - ja piwka nie lubię - tylko do towarzystwa piję
Pucek Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 No przecież Ale to nie zmienia faktu że się rozpiliście na tych spotach
gregory Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Piwko do piwka i dotkniesz dna :> No proszę jaki teraz wzorowy chłopak, ta Kobieta go jednak wyprowadzi chyba na prostą
Pucek Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Piwko do piwka i dotkniesz dna :> No proszę jaki teraz wzorowy chłopak, ta Kobieta go jednak wyprowadzi chyba na prostą Nie pindol bo piję jak tylko mogę, niestety ostatnio tylko w samotności Nie ma z kim, nie ma kiedy
miron78 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2011 Piwko do piwka i dotkniesz dna :> No proszę jaki teraz wzorowy chłopak, ta Kobieta go jednak wyprowadzi chyba na prostą Nie pindol bo piję jak tylko mogę, niestety ostatnio tylko w samotności Nie ma z kim, nie ma kiedy nie ma z kim......................co za koleś no chyba się nie spodziewsz że np. wracasz sobie z pracy, myślisz se "............kurna.........wypił bym coś........." po czym wchodzi do domu a tam my już siedzimy u Ciebie i czekam. To cza zagadać, zadzwonić a nie tam - pić samemu a potem jeszcze narzekać. Stare purty się z Was zrobiły - jak mnie wku..wice to zmienie telewizor i Wam pokażę jak się imprezuje
krolu Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 wpadnijcie łajzy poremontować to będzie gdzie pić
miron78 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2011 wpadnijcie łajzy poremontować to będzie gdzie pić ................wolimy poczeka.................... 2 miesiące w tą czy w tą z piciem to już żadna różnica a przynajmniej rączusie czyściutkie :polew:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 14:50_________________________________________________a po drugie co tam wielce do picia chcesz remontować: ważne aby drzwi dało się otworzyć na tyle żeby szło wejść i wązne żeby lodówkę dało się podlączyć reszta mało ważne - możesz mieć nawet koparkę w mieszkaniu - nawet to i lepiej bo będzie na czym siedzieć
krolu Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 wpadnijcie łajzy poremontować to będzie gdzie pić ................wolimy poczeka.................... 2 miesiące w tą czy w tą z piciem to już żadna różnica a przynajmniej rączusie czyściutkie :polew:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 14:50_________________________________________________a po drugie co tam wielce do picia chcesz remontować: ważne aby drzwi dało się otworzyć na tyle żeby szło wejść i wązne żeby lodówkę dało się podlączyć reszta mało ważne - możesz mieć nawet koparkę w mieszkaniu - nawet to i lepiej bo będzie na czym siedzieć hmmm no to luz, równie dobrze, możecie pić i spać na dworcu :gwizdanie:u mnie będą pić tylko ci co pomagali
miron78 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2011 przekonałeś mnie........... daj znać jak będzie trzeba klamnę zamontować do drzwi[br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 15:00_________________________________________________a najlepie jak je będzie trzeba ubezpieczyć
gregory Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Piwko do piwka i dotkniesz dna :> No proszę jaki teraz wzorowy chłopak, ta Kobieta go jednak wyprowadzi chyba na prostą Nie pindol bo piję jak tylko mogę, niestety ostatnio tylko w samotności Nie ma z kim, nie ma kiedy No to Mati w piątek będzie okazja. Ja biorę na piątek urlop i plan jest taki żeby najpierw pojechać na badania do przychodni takie tam, potem na zakupy a potem wpaść na spota Tak między nami po cichu słyszałem, że szykuje się nowe lokum na impresssski Podobno łóżka wysuwane ze ściany na zawołanie jak w pociągach pkp dalekobieżnych i cuda nie widy co imprezowicze jeszcze nie widzieli Adaś mi dziś obiecał że jest Zuch chłopak i da radę ważne aby drzwi dało się otworzyć na tyle żeby szło wejść A jak nie to nawet wtedy se jakoś poradzimy W zielonej daliśmy radę [br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 16:38_________________________________________________ no chyba się nie spodziewsz że np. wracasz sobie z pracy, myślisz se "............kurna.........wypił bym coś........." po czym wchodzi do domu a tam my już siedzimy u Ciebie i czekam. Tą opcję trza by kiedyś też przetestować
czester Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 no to jedziemy ze stronami [br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 12:53_________________________________________________ Z rana Mirek znalazłem ciekawą aukcję z czujnikami, ale mam nic nie wrzucać to nie będę :gwizdanie: jeżeli mówisz o tych za 350zł to już ją widziałem wystawił to ten sam koleś co lusterka Tak o tej A może chce ktoś listwy S4 do B8 ? http://allegro.pl/show_item.php?item=1991220441
Pucek Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Grzesiu, jak bym mógł pić w weekend to z chęcią bym się z wami napił, ale nie ma takiej opcji
diman Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 widzę że wracają stare dobre czasy :kox: jeden telefon i ekipa się bawi
Rekomendowane odpowiedzi