yarek7504 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 pany kto chce jechać ze mną od kato niech dzwoni.........Miszka ma rezerwacje hi hi...... dajcie znać ..... :gwizdanie:
A4 Mario Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Siema pytki... po Zorskim Zlocie... A ja wygram w kategorii inne więc też dorzucam 10 zł ...
miron78 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2011 Siema pytki... po Zorskim Zlocie... A ja wygram w kategorii inne więc też dorzucam 10 zł ... a jak będziemy wybierać najbardziej pozytywną osobę zlotu to też wygrasz w kategori INNI
Guregoru Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Siema pytki... po Zorskim Zlocie... A ja wygram w kategorii inne więc też dorzucam 10 zł ... a jak będziemy wybierać najbardziej pozytywną osobę zlotu to też wygrasz w kategori INNI :polew:
keżor Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Ty tez masz 4y miejsca to co sie cieszysz zamknij się a przepytac Cie z boksu :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 moja jednak na nie szczescie... niemoze jechac takze bede sam
keżor Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 moja jednak na nie szczescie... niemoze jechac takze bede sam to odrazu jadymy na Qu.. potańcówkę ?
Kędzior Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 moja jednak na nie szczescie... niemoze jechac takze bede sam to odrazu jadymy na Qu.. potańcówkę ? powiedziala mi ze mnie jutro sprawdzi i przyjedzie na 23 do mniewiec musimy sie spieszyc i jakos wyrobic, szybko na spota z 10min pobedziemy i jedziemy na impreze nadal musi widziec we mnie aniola :polew: :polew:
A4 Mario Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 moja jednak na nie szczescie... niemoze jechac takze bede sam Szkoda ....
diman Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 siemacie widzę że lista rośnie z minuty na minutę
Kędzior Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 siemacie widzę że lista rośnie z minuty na minutę Miron przeslal po 15zl zeby sie tylko dopisac niewazne czy sie przyjedzie
diman Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 siemacie widzę że lista rośnie z minuty na minutę Miron przeslal po 15zl zeby sie tylko dopisac niewazne czy sie przyjedzie wiem bo mi dał 2 dychy
Kędzior Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 siemacie widzę że lista rośnie z minuty na minutę Miron przeslal po 15zl zeby sie tylko dopisac niewazne czy sie przyjedzie wiem bo mi dał 2 dychy to ja sie wypisuje w takim razie
diman Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 siemacie widzę że lista rośnie z minuty na minutę Miron przeslal po 15zl zeby sie tylko dopisac niewazne czy sie przyjedzie wiem bo mi dał 2 dychy to ja sie wypisuje w takim razie :>
stanley Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 ja jadę tylko dlatego, że miron mi obiecał, że za wasze składki pojedziemy sobie do Queens
keżor Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 ja jadę tylko dlatego, że miron mi obiecał, że za wasze składki pojedziemy sobie do Queens mój kumpel zna właściciela jak coś
stanley Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 ja jadę tylko dlatego, że miron mi obiecał, że za wasze składki pojedziemy sobie do Queens mój kumpel zna właściciela jak coś wiem, znam twojego kumpla PS. wszystkim rozpowiada, że mnie zna :gwizdanie:
A4 Mario Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 ja jadę tylko dlatego, że miron mi obiecał, że za wasze składki pojedziemy sobie do Queens mój kumpel zna właściciela jak coś wiem, znam twojego kumpla PS. wszystkim rozpowiada, że mnie zna :gwizdanie: wszyscy wszystkich znacie ale tylko ja tam byłem ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
stanley Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 ja jadę tylko dlatego, że miron mi obiecał, że za wasze składki pojedziemy sobie do Queens mój kumpel zna właściciela jak coś wiem, znam twojego kumpla PS. wszystkim rozpowiada, że mnie zna :gwizdanie: wszyscy wszystkich znacie ale tylko ja tam byłem ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: i waliłeś konia w kiblu
Rekomendowane odpowiedzi