Bulik Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 no i ogarnięte choinka stoi i nawet już było dzieciątko i nie omieszkałem już poskładać :kox: :kox: Lego z "psami" poczekaj, niech tylko Wiktor zacznie dosięgać do tych pułeczek i kapnie sie co to znaczy POLICE :polew:
keżor Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Bulik , lepiej gadej czy sie Twojej rysunek podoba czy mam rysować jeszcze raz
diman Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 no i ogarnięte choinka stoi i nawet już było dzieciątko i nie omieszkałem już poskładać :kox: :kox: od 5 do 12 lat toś to widać , że do siebie kupił kolejka elektryczna też już złożona ? kolejka elektryczna będzie u dziadka u nas zbyt mało miejsca :kox: [br]Dopisany: 24 Grudzień 2011, 13:14_________________________________________________ no i ogarnięte choinka stoi i nawet już było dzieciątko i nie omieszkałem już poskładać :kox: :kox: Lego z "psami" poczekaj, niech tylko Wiktor zacznie dosięgać do tych pułeczek nie ma bata nawet ja mam do niej wysoko
Bulik Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Bulik , lepiej gadej czy sie Twojej rysunek podoba czy mam rysować jeszcze raz wstyd sie przyznac został u miszki we gólfie
diman Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Diman :polew: :polew: przywieź na spota te Lego jak chcesz oblukac moją kolekcje LEGO to wpadnij do mnie z Ulą a przy okazji znajdziemy okazje :kox:
Miszka82 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Bulik , lepiej gadej czy sie Twojej rysunek podoba czy mam rysować jeszcze raz wstyd sie przyznac został u miszki we gólfie mojej się podobał
Bulik Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Bulik , lepiej gadej czy sie Twojej rysunek podoba czy mam rysować jeszcze raz wstyd sie przyznac został u miszki we gólfie mojej się podobał a powiedziales ze to Twoje
Guregoru Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Dzięki za wczorajszego spota Miron pomysł Tomek wykonanie Czester jeszcze raz graty różowego... teraz jesteś gejowaty jak wszyscy
stanley Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Czester jeszcze raz graty różowego... teraz jesteś gejowaty jak wszyscy wszystko pięknie, ładnie, ale jeszcze cycków nie wkleił :thumbdown:
Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 brak słów, cycki cyckami, a co z muszelkami? :>
Guregoru Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Czester jeszcze raz graty różowego... teraz jesteś gejowaty jak wszyscy wszystko pięknie, ładnie, ale jeszcze cycków nie wkleił :thumbdown: Właśnie... był bym zapomniał
keżor Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Bulik , lepiej gadej czy sie Twojej rysunek podoba czy mam rysować jeszcze raz wstyd sie przyznac został u miszki we gólfie
A4 Mario Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Bulik , lepiej gadej czy sie Twojej rysunek podoba czy mam rysować jeszcze raz wstyd sie przyznac został u miszki we gólfie Kasia musiała go pochwolic ...
A4-Tomek Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 jak da rade to po świętach może i ja różowy będe
miron78 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2011 jak da rade to po świętach może i ja różowy będe ja na Twoim miejscu na fiolet bym stratował - róż już na nikim nie robi wrażenia
A4-Tomek Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 jak da rade to po świętach może i ja różowy będe ja na Twoim miejscu na fiolet bym stratował - róż już na nikim nie robi wrażenia to mówisz że musiał bym hugowi haracz płacić? ale i tak lepiej być klubowiczem niż niebieskim jak ten smerf
Guregoru Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 jak da rade to po świętach może i ja różowy będe ja na Twoim miejscu na fiolet bym stratował - róż już na nikim nie robi wrażenia Miałem coś napisać ale ująłeś to delikatniej :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 jak da rade to po świętach może i ja różowy będe ja na Twoim miejscu na fiolet bym stratował - róż już na nikim nie robi wrażenia Miałem coś napisać ale ująłeś to delikatniej :gwizdanie: a ja napiszę inaczej - na szacunek kolorem nie zapracujesz
miron78 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2011 Tomek - nie wiem czy czytałeś nowy regulamin który dokładnie określa że KLUBOWICZ musi mieć furę min. na alu 17 cali i min. 105ps
Rekomendowane odpowiedzi