Guregoru Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Ale wy macie nasrane ... :polew: :polew: :polew: Ide do knajpy ... cos zjeść i wypic ... Mirek cicho bo Mario ma zasięg na ty zadupiu :polew: Panie ja mam wszedzie zasięg ... :gwizdanie: jestem na forum nawet jak siedze na kiblu i cisne kloca ... :polew: :polew: :polew: a wtedy to szczególnie mam wene ... :polew: Taaa... taką z d*py :polew: Ty nie pitol tylko sie pochwal gdzie sie dzis bawisz z bratem ????? Zapewniam Cię że mój bracik się bawi lepiej od Ciebie... on przynajmniej pewnie dupnie dziś jakąś laskę [br]Dopisany: 31 Grudzień 2011, 18:21_________________________________________________ Ale wy macie nasrane ... :polew: :polew: :polew: Ide do knajpy ... cos zjeść i wypic ... Mirek cicho bo Mario ma zasięg na ty zadupiu :polew: Panie ja mam wszedzie zasięg ... :gwizdanie: jestem na forum nawet jak siedze na kiblu i cisne kloca ... :polew: :polew: :polew: a wtedy to szczególnie mam wene ... :polew: Taaa... taką z d*py :polew: Ty nie pitol tylko sie pochwal gdzie sie dzis bawisz z bratem ????? nie gdzie tylko w co No tak, wystarczył jeden taki post i od razu nawiało gejami czyli sami swoi Tak to sobie tłumacz
A4 Mario Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Ale wy macie nasrane ... :polew: :polew: :polew: Ide do knajpy ... cos zjeść i wypic ... Mirek cicho bo Mario ma zasięg na ty zadupiu :polew: Panie ja mam wszedzie zasięg ... :gwizdanie: jestem na forum nawet jak siedze na kiblu i cisne kloca ... :polew: :polew: :polew: a wtedy to szczególnie mam wene ... :polew: Taaa... taką z d*py :polew: Ty nie pitol tylko sie pochwal gdzie sie dzis bawisz z bratem ????? Zapewniam Cię że mój bracik się bawi lepiej od Ciebie... on przynajmniej pewnie dupnie dziś jakąś laskę [br]Dopisany: 31 Grudzień 2011, 18:21_________________________________________________ Ale wy macie nasrane ... :polew: :polew: :polew: Ide do knajpy ... cos zjeść i wypic ... Mirek cicho bo Mario ma zasięg na ty zadupiu :polew: Panie ja mam wszedzie zasięg ... :gwizdanie: jestem na forum nawet jak siedze na kiblu i cisne kloca ... :polew: :polew: :polew: a wtedy to szczególnie mam wene ... :polew: Taaa... taką z d*py :polew: Ty nie pitol tylko sie pochwal gdzie sie dzis bawisz z bratem ????? nie gdzie tylko w co No tak, wystarczył jeden taki post i od razu nawiało gejami czyli sami swoi Tak to sobie tłumacz Guru ja jestem tutaj z laską i juz wiecej od rana poruchałem niż ty przez Twoje całe zycie i pamietaj że chomiki sie nie liczą ... :polew: :polew:
tomaszstn Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Ale wy macie nasrane ... :polew: :polew: :polew: Ide do knajpy ... cos zjeść i wypic ... Mirek cicho bo Mario ma zasięg na ty zadupiu :polew: Panie ja mam wszedzie zasięg ... :gwizdanie: jestem na forum nawet jak siedze na kiblu i cisne kloca ... :polew: :polew: :polew: a wtedy to szczególnie mam wene ... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: A ty co taki zdziwiony... Twój bracik opowiadał że ty tez siedzisz na kiblu i tylko smiech slychac... i najpierw myslał że probujesz sikac i zawsze sie smiejesz jak juz go uda ci sie znaleź ale potem zobaczył że siedzisz z kompem na kolanach i tez spam czytasz z forum... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Wy też nie macie co robić w kiblu :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Dobra ja też spadam Może jeszcze później zajrzę ale jak by co to Najlepszego w Nowym Roku Wszystkim
Guregoru Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Ale wy macie nasrane ... :polew: :polew: :polew: Ide do knajpy ... cos zjeść i wypic ... Mirek cicho bo Mario ma zasięg na ty zadupiu :polew: Panie ja mam wszedzie zasięg ... :gwizdanie: jestem na forum nawet jak siedze na kiblu i cisne kloca ... :polew: :polew: :polew: a wtedy to szczególnie mam wene ... :polew: Taaa... taką z d*py :polew: Ty nie pitol tylko sie pochwal gdzie sie dzis bawisz z bratem ????? Zapewniam Cię że mój bracik się bawi lepiej od Ciebie... on przynajmniej pewnie dupnie dziś jakąś laskę [br]Dopisany: 31 Grudzień 2011, 18:21_________________________________________________ Ale wy macie nasrane ... :polew: :polew: :polew: Ide do knajpy ... cos zjeść i wypic ... Mirek cicho bo Mario ma zasięg na ty zadupiu :polew: Panie ja mam wszedzie zasięg ... :gwizdanie: jestem na forum nawet jak siedze na kiblu i cisne kloca ... :polew: :polew: :polew: a wtedy to szczególnie mam wene ... :polew: Taaa... taką z d*py :polew: Ty nie pitol tylko sie pochwal gdzie sie dzis bawisz z bratem ????? nie gdzie tylko w co No tak, wystarczył jeden taki post i od razu nawiało gejami czyli sami swoi Tak to sobie tłumacz Guru ja jestem tutaj z laską i juz wiecej od rana poruchałem niż ty przez Twoje całe zycie i pamietaj że chomiki sie nie liczą ... :polew: :polew: Czekaj, czekaj ale patrzenie jak sprząta i walenie konia się nie liczą to co ty tu próbujesz sobie podoliczać dzisiejszy dzień [br]Dopisany: 31 Grudzień 2011, 18:29_________________________________________________ zaś te chomiki :polew: :polew: Bo Mario ma takiego małego chomika w gaciach i strasznie go to męczy
tomaszstn Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Dobra ja też spadam Może jeszcze później zajrzę ale jak by co to Najlepszego w Nowym Roku Wszystkim Najlepszego, najlepszego
seves Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Ale wy macie nasrane ... :polew: :polew: :polew: Ide do knajpy ... cos zjeść i wypic ... Mirek cicho bo Mario ma zasięg na ty zadupiu :polew: Panie ja mam wszedzie zasięg ... :gwizdanie: jestem na forum nawet jak siedze na kiblu i cisne kloca ... :polew: :polew: :polew: a wtedy to szczególnie mam wene ... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: A ty co taki zdziwiony... Twój bracik opowiadał że ty tez siedzisz na kiblu i tylko smiech slychac... i najpierw myslał że probujesz sikac i zawsze sie smiejesz jak juz go uda ci sie znaleź ale potem zobaczył że siedzisz z kompem na kolanach i tez spam czytasz z forum... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: urwa ale z niego gaduła Miron cos wspominał ze Cie zapisał na terapię.. niby gołe d_upy mają Cie od forum odciągać tylko nie wiem czy Twoja też jest wśród nich czy ją sam znalazłeś i tak się zastanawiam co z tego wyszło bo zamawiał je na Twoją kartę kredytową :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2011 do siego koledzy - spadam wszystkiego dobrego w 2012
seves Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 !!!!! Udanej imprezy Panowie i wymarzonego wejścia w Nowy Rok !!!!!
tomaszstn Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Do siego[br]Dopisany: 31 Grudzień 2011, 18:53_________________________________________________i udanej zabawy
A4 Mario Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Do siego[br]Dopisany: 31 Grudzień 2011, 18:53_________________________________________________i udanej zabawy Tak jest dołączam sie
diman Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 no to cza się czegoś porządnego napić więc drinuś ciach :kox:
A4 Mario Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 no to cza się czegoś porządnego napić więc drinuś ciach :kox: OK Carlsberg... ciach ..
tomaszstn Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 no to cza się czegoś porządnego napić więc drinuś ciach :kox: no to ciach
tomaszstn Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Forumowy sylwek sie nam szykuje Nie ma jak to witać Nowy Rok na forum i znowu ciach
diman Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 no to i ja się podłącze zostaliśmy z małym to mam czasu jak marasu :kox: no to czas na następnego drina jak tak dalej pójdzie to nie doczekam pół nocy :gwizdanie:
A4 Mario Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Forumowy sylwek sie nam szykuje Nie ma jak to witać Nowy Rok na forum i znowu ciach I dobrze a w tle Warszawski rynek i oczekiwania na wystep Balcara i całek ekipy Dżemu ... :naughty: No to pyrsk ...
Rekomendowane odpowiedzi