miron78 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2009 do całości brakuje mi jeszcze felunki 19 - te z RS4 czyli te które są naszej stronie tytułowej [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2009, 21:52_________________________________________________witam[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2009, 21:53_________________________________________________no i jeszcze muszę przyznać - że w takim stanie jak moje B6 to te B7 nie jest - mimo dużo mniejszego przebiegu, te B6 to chyba naprawdę było super utrzymane, ciężko już teraz drugie takie znaleść
Guregoru Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 do całości brakuje mi jeszcze felunki 19 - te z RS4 czyli te które są naszej stronie tytułowej Czyżbyś doszedł do wniosku że te które masz w B6 są za bardzo oklepane :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Mmmmmm no to miodzio foteliki myślałem kiedyś o jakichś do mojego ale te co mam też nie są złe także zrezygnowałem [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2009, 21:56_________________________________________________Poza tym cena mnie troszkę przeraziła
miron78 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2009 do całości brakuje mi jeszcze felunki 19 - te z RS4 czyli te które są naszej stronie tytułowej Czyżbyś doszedł do wniosku że te które masz w B6 są za bardzo oklepane :gwizdanie: uważam że te fele do mojej B6 pasują super - te 18 które teraz mam na B7 są też ładniutkie ale najbardziej widzę w niej felgi 19 z RS4
Guregoru Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 do całości brakuje mi jeszcze felunki 19 - te z RS4 czyli te które są naszej stronie tytułowej Czyżbyś doszedł do wniosku że te które masz w B6 są za bardzo oklepane :gwizdanie: uważam że te fele do mojej B6 pasują super - te 18 które teraz mam na B7 są też ładniutkie ale najbardziej widzę w niej felgi 19 z RS4 Ciekaw jestem co ty tam wymodzisz bo na razie to wszystko jest okryte taką małą tajemnicą (nie licząc osób które były u ciebie i już widziały autko) Sam się chciałem przejechać ale doszedłem do wniosku że poczekam do piątku i dopiero zobaczę co tam sobie sprawiłeś
Guregoru Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Dla ścisłości spocik w piątek oczywiście o 18 (ja standardowo tak do 30 minut później) tylko prosiłbym o wysłanie esa jeżeli przejedziecie pod forum bo nie będę miał dostępu do neta od piątku rana
diman Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 - do 17.00 cisza a teraz naklepaliście tych stron a naklepaliście Guru żadne wolne - naprawdę nie mam czasu pobawić się furką - ale myślę że do piątku podstawowe zabiegi wykonam Diman Ty im nie rób wody z mózgu bo się nastawią że niewiadomo czym przyjadę i się rozczarują ( widziałeś że fura jest w strasznym stanie ) miron co za pierdoly opowiadasz fura jest kox tylko wyczyscic porzadnie i bedzie git no i gwarantuje ci ze sie nie rozczaruja [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2009, 22:09_________________________________________________no ja nie wiem czy teraz bede w piatek bo mam cholerna delegacje w czwartek i nie wiem czy nie bede musial zostac na sobote ;(
Guregoru Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 O 18 pod CH Arena w Gliwicach i jeżeli będzie mocno padało (czyt. nawalało żabami na max) to pewnie będzie przejazd na parking podziemny pod Forum
miron78 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2009 do całości brakuje mi jeszcze felunki 19 - te z RS4 czyli te które są naszej stronie tytułowej Czyżbyś doszedł do wniosku że te które masz w B6 są za bardzo oklepane :gwizdanie: uważam że te fele do mojej B6 pasują super - te 18 które teraz mam na B7 są też ładniutkie ale najbardziej widzę w niej felgi 19 z RS4 Ciekaw jestem co ty tam wymodzisz bo na razie to wszystko jest okryte taką małą tajemnicą (nie licząc osób które były u ciebie i już widziały autko) Sam się chciałem przejechać ale doszedłem do wniosku że poczekam do piątku i dopiero zobaczę co tam sobie sprawiłeś jaka małą tajemnicą - nic nie jest tajemnicą, niczego nie ukrywam - jak chcesz coś wiedzieć to pytaj śmiało [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2009, 22:23_________________________________________________zaraz wraca - idę zalosować czym jutro będę jeździł
diman Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 miron myslisz ze to byloby dobre http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=668249879
krolu Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 to pochwal sie ide trzeba dac z takie cudo... albo pusc link do ogloszenia na ktorym go znalazles
Guregoru Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 aha i co tam an spotach sie robi? bo ja 1 raz bede wiecie taka dziewicahahahahahhahah Przyjedziesz zobaczysz ważne że zawsze jest fajnie i spokojnie rozdziewiczymy cię (nie w tym sensie co się 99% osób właśnie nasunął na myśl) :polew:
Gracjan Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Diman- piękne autko Spadam na TV, potem w kimę Dobranoc, do jutra
Guregoru Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 hahahah no wyobrazam se co własnie te 99 % se pomyslało hahahah :evil:dibełki wy,,, My a gdzie tam
miron78 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2009 miron myslisz ze to byloby dobre http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=668249879 Diman niby tak - ale osobiście odradzam - jest to wersja USA - czego nie polecam - tymbardziej w modelu RS4
Guregoru Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Miron prośbę mam jak ci dam kasę weźmiesz mi na ogólnopolskim od Kercziego 2 pakiety kalendarzyków
diman Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 a co w wersji z asa jest nie tak mozesz przyblizyc
Rekomendowane odpowiedzi