egon47 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Tomek a o ktorej chcial bys wyjechac?? 18.15 będę na Rybnickiej więc jakby co to mów gdzie to podjadę a to niedam rady wiec dzieki
Guregoru Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 ja jeszcze żadnej nie miałem Bo na to trzeba sobie zasłużyć :polew:
tomaszstn Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 tyle kolorów, że normalnie szok Wcale nie dużo Ostrzeżony Moderowany Uciszony[br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 17:25_________________________________________________ albo czerwona, będzie mi do auta pasować :polew: :polew: Ty byś mi pewnie dał żółtą aby mnie inwigilować nie? :polew: Tomek a o ktorej chcial bys wyjechac?? 18.15 będę na Rybnickiej więc jakby co to mów gdzie to podjadę a to niedam rady wiec dzieki Może się sprężysz
Polko_V Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 bym tylko "za cytował" i kropek murowany
Guregoru Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 tyle kolorów, że normalnie szok Wcale nie dużo Ostrzeżony Moderowany Uciszony[br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 17:25_________________________________________________ albo czerwona, będzie mi do auta pasować :polew: :polew: Ty byś mi pewnie dał żółtą aby mnie inwigilować nie? :polew: Zgadłeś :polew:
tomaszstn Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Daj mu zielonego kropka, oni w Żorach je tak lubią :polew:
Guregoru Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 bym tylko "za cytował" i kropek murowany E co ty opowiadasz... ja słyszałem, że żeby dostać kropka trzeba Prezesowi przesłać podanie w pięciu kopiach z trzema zdjęciami i przelać na konto 500 zł :polew:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 17:30_________________________________________________ Daj mu zielonego kropka, oni w Żorach je tak lubią :polew: :polew: :polew:
tomaszstn Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 bym tylko "za cytował" i kropek murowany E co ty opowiadasz... ja słyszałem, że żeby dostać kropka trzeba Prezesowi przesłać podanie w pięciu kopiach z trzema zdjęciami i przelać na konto 500 zł :polew:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 17:30_________________________________________________ Daj mu zielonego kropka, oni w Żorach je tak lubią :polew: :polew: :polew: Jak wyślesz Prezesowi tylko jedno zdjęcie to dostanie trzy kropki i płacić nic nie będzie trzeba :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Dobra spadam bo jeszcze muszę coś załatwić
tomaszstn Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ja też spadam na małe zakupy i wyjeżdżam. Egon jak byś zmienił zdanie to zadzwoń bo na forum już nie będę wchodził.
Polko_V Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ja też spadam na małe zakupy i wyjeżdżam. Egon jak byś zmienił zdanie to zadzwoń bo na forum już nie będę wchodził. czekamy
A4-Tomek Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 z wieczora zrobiłem interes Tomaszem ale musze jutro jeszcze przyrezać bo nie mogę maski w aucie otworzyć :polew:
tomaszstn Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 z wieczora zrobiłem interes Tomaszem ale musze jutro jeszcze przyrezać bo nie mogę maski w aucie otworzyć :polew: hehe dasz radę [br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 23:56_________________________________________________Po spociku w Żorach, żałujcie Pane że nie byliście, Mario co z Tobą się stało? Fajnie było
Arturoo Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Daj mu zielonego kropka, oni w Żorach je tak lubią :polew:
danielom Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Daj mu zielonego kropka, oni w Żorach je tak lubią :polew:
tomaszstn Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Daj mu zielonego kropka, oni w Żorach je tak lubią :polew: No co? Grzesiek powiedział ze lubi zielony kolor a to Ty nie? Jeśli nie to po co się pchałeś po zieloną kropeczkę
danielom Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Daj mu zielonego kropka, oni w Żorach je tak lubią :polew: No co? Grzesiek powiedział ze lubi zielony kolor a to Ty nie? Jeśli nie to po co się pchałeś po zieloną kropeczkę Chciał nie chciał, musial
tomaszstn Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Daj mu zielonego kropka, oni w Żorach je tak lubią :polew: No co? Grzesiek powiedział ze lubi zielony kolor a to Ty nie? Jeśli nie to po co się pchałeś po zieloną kropeczkę Chciał nie chciał, musial E tam musiał, chciałeś, zapracowałeś sobie to i masz
Rekomendowane odpowiedzi