Polko_V Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 dziękuję za wczorajszego spota...wreście tam dotarłem To jak już wiesz jak dojechać, powiedziałeś A to teraz musisz powiedzieć B itd. Widzimy się w next piątek mam na 23 do roboty i max do 21.30 bym był jakby co
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 dziękuję za wczorajszego spota...wreście tam dotarłem To jak już wiesz jak dojechać, powiedziałeś A to teraz musisz powiedzieć B itd. Widzimy się w next piątek mam na 23 do roboty i max do 21.30 bym był jakby co Daj nam numer... zadzwonimy do Ciebie do roboty i będziesz miał wolne
tomaszstn Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 dziękuję za wczorajszego spota...wreście tam dotarłem To jak już wiesz jak dojechać, powiedziałeś A to teraz musisz powiedzieć B itd. Widzimy się w next piątek mam na 23 do roboty i max do 21.30 bym był jakby co Daj nam numer... zadzwonimy do Ciebie do roboty i będziesz miał wolne Grzesiek, nie słuchaj Guru bo jak on zadzwonił do swojej pracy to teraz musi robić w ......wiadomo gdzie :gwizdanie: a chyba nie chciałbyś takiej przyszłości
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 dziękuję za wczorajszego spota...wreście tam dotarłem To jak już wiesz jak dojechać, powiedziałeś A to teraz musisz powiedzieć B itd. Widzimy się w next piątek mam na 23 do roboty i max do 21.30 bym był jakby co Daj nam numer... zadzwonimy do Ciebie do roboty i będziesz miał wolne Grzesiek, nie słuchaj Guru bo jak on zadzwonił do swojej pracy to teraz musi robić w ......wiadomo gdzie :gwizdanie: a chyba nie chciałbyś takiej przyszłości Mówiłem że to był impuls
tomaszstn Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 wiem wiem Grzesiek u nas jest od 18.00 a koło 21.00 jedziemy na kebaba więc spokojnie zdążysz
Arturoo Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 dziękuję za wczorajszego spota...wreście tam dotarłem To jak już wiesz jak dojechać, powiedziałeś A to teraz musisz powiedzieć B itd. Widzimy się w next piątek mam na 23 do roboty i max do 21.30 bym był jakby co Daj nam numer... zadzwonimy do Ciebie do roboty i będziesz miał wolne Grzesiek, nie słuchaj Guru bo jak on zadzwonił do swojej pracy to teraz musi robić w ......wiadomo gdzie :gwizdanie: a chyba nie chciałbyś takiej przyszłości Mówiłem że to był impuls :decayed:
Polko_V Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 wiem wiem Grzesiek u nas jest od 18.00 a koło 21.00 jedziemy na kebaba więc spokojnie zdążysz yyy...a co zrobił bo nie w temacie
Bulik Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 wiem wiem Grzesiek u nas jest od 18.00 a koło 21.00 jedziemy na kebaba więc spokojnie zdążysz yyy...a co zrobił bo nie w temacie wciskał ludziom nieoclony towar i ma zawiasy za paserstwo :polew: :polew: :polew: :polew: Tomasz byłem u gościa i moze jest szansa ze tv nie umrze
tomaszstn Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 wiem wiem Grzesiek u nas jest od 18.00 a koło 21.00 jedziemy na kebaba więc spokojnie zdążysz yyy...a co zrobił bo nie w temacie wciskał ludziom nieoclony towar i ma zawiasy za paserstwo :polew: :polew: :polew: :polew: Tomasz byłem u gościa i moze jest szansa ze tv nie umrze Jak ten koleś tego nie ogarnie to nie mam pojęcia kto mógłby to zrobić
Mario22 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Ale po co to naprawiac jak za starych czasów... w media tego pełno stoi na półkach ... :decayed:
Bulik Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Ale po co to naprawiac jak za starych czasów... w media tego pełno stoi na półkach ... :decayed: mój ma 2 lata
Mario22 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Ale po co to naprawiac jak za starych czasów... w media tego pełno stoi na półkach ... :decayed: mój ma 2 lata No to właśnie... mój tez i czekam az padnie bo teraz i tańsze i większe w wtedy 32 cale i dałem 3000 zł a teraz za 3000 zł juz bym miał mega.
Arturoo Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Ale po co to naprawiac jak za starych czasów... w media tego pełno stoi na półkach ... :decayed: mój ma 2 lata No to właśnie... mój tez i czekam az padnie bo teraz i tańsze i większe w wtedy 32 cale i dałem 3000 zł a teraz za 3000 zł juz bym miał mega. nie lepiej wydać na jakiegoś moda do auta a zapomniałem leon :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
tomaszstn Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Na pewno lepiej, ja był srał na TV, nie ma to jak pojeździć furkiem Artur a Ty masz dostęp do tańszych częsci?
Arturoo Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 no bywam czasem w Jasienicy ,a co potrzebujesz
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Ale po co to naprawiac jak za starych czasów... w media tego pełno stoi na półkach ... :decayed: mój ma 2 lata No to właśnie... mój tez i czekam az padnie bo teraz i tańsze i większe w wtedy 32 cale i dałem 3000 zł a teraz za 3000 zł juz bym miał mega. nie lepiej wydać na jakiegoś moda do auta a zapomniałem leon :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Ale po co to naprawiac jak za starych czasów... w media tego pełno stoi na półkach ... :decayed: mój ma 2 lata No to właśnie... mój tez i czekam az padnie bo teraz i tańsze i większe w wtedy 32 cale i dałem 3000 zł a teraz za 3000 zł juz bym miał mega. nie lepiej wydać na jakiegoś moda do auta a zapomniałem leon :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Mi tam mocy wystarcza na razie... :gwizdanie: a auto to nie wszystko zjeby genetyczne ... :polew:
tomaszstn Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Ktoś tu się zdenerwował :gwizdanie: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi