egon47 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Ja już nie muszę. Mam żonę i dwie kochanki więc zawsze którąś głowa nie boli Tomek ale ręce sie nielicza :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Ja już nie muszę. Mam żonę i dwie kochanki więc zawsze którąś głowa nie boli Dobra screen zrobiony... Numer konta podam Ci na PW :polew: :polew:
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Kurczę sami zapracowani dzisiaj czy jak? Nikogo nie ma na tym forum Ja też na razie zmykam... idę się kąpać... będę za jakieś 2 godziny :polew: Czyli następny będzie spuszczał w kanał :polew: :polew: hahah 2 godziny to chyba bedzie jechal na obcego Czyli wszyscy już znają knif ze zdrętwiałą ręką :polew: :polew: Ja już nie muszę. Mam żonę i dwie kochanki więc zawsze którąś głowa nie boli Tomek ale ręce sie nielicza :polew: :polew: rąk zapomniałem dodać :polew: :polew: Ja już nie muszę. Mam żonę i dwie kochanki więc zawsze którąś głowa nie boli Dobra screen zrobiony... Numer konta podam Ci na PW :polew: :polew: Moja jest bardzo ugodowa więc nic nie wskurasz
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Ja już nie muszę. Mam żonę i dwie kochanki więc zawsze którąś głowa nie boli Dobra screen zrobiony... Numer konta podam Ci na PW :polew: :polew: Moja jest bardzo ugodowa więc nic nie wskurasz Yhy
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Ja już nie muszę. Mam żonę i dwie kochanki więc zawsze którąś głowa nie boli Dobra screen zrobiony... Numer konta podam Ci na PW :polew: :polew: Moja jest bardzo ugodowa więc nic nie wskurasz Yhy Słyszałeś że jak zaliczam wpadkę to tylko kwiatek wystarczy
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Dobra idę będę później [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 21:00_________________________________________________ Ja już nie muszę. Mam żonę i dwie kochanki więc zawsze którąś głowa nie boli Dobra screen zrobiony... Numer konta podam Ci na PW :polew: :polew: Moja jest bardzo ugodowa więc nic nie wskurasz Yhy Słyszałeś że jak zaliczam wpadkę to tylko kwiatek wystarczy A no to fakt :polew: :polew:
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 ale żeś się podjarał tylko abyś odcisków nie dostał szanuj zdrowie [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 21:02_________________________________________________Guru zobacz sobie kto w dniu dzisiejszym jest najaktywniejszą osobą
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Ja już nie muszę. Mam żonę i dwie kochanki więc zawsze którąś głowa nie boli
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Guru coś Ci szybko poszło a miało być 2 godziny :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Guru zobacz sobie kto w dniu dzisiejszym jest najaktywniejszą osobą Ale ty siedzisz od rana a ja od 16 :gwizdanie: [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 21:22_________________________________________________ Guru coś Ci szybko poszło a miało być 2 godziny :polew: :polew: Ah widzisz bo zapomniałem sobie kupić maści opóźniającej :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Guru zobacz sobie kto w dniu dzisiejszym jest najaktywniejszą osobą Ale ty siedzisz od rana a ja od 16 :gwizdanie: [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 21:22_________________________________________________ Guru coś Ci szybko poszło a miało być 2 godziny :polew: :polew: Ah widzisz bo zapomniałem sobie kupić maści opóźniającej :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Guru zobacz sobie kto w dniu dzisiejszym jest najaktywniejszą osobą Ale ty siedzisz od rana a ja od 16 :gwizdanie: [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 21:22_________________________________________________ Guru coś Ci szybko poszło a miało być 2 godziny :polew: :polew: Ah widzisz bo zapomniałem sobie kupić maści opóźniającej :polew: :polew: Ja nie siedzę od rana bo moja mi zakazała gadać z niejakim Guregoru. Mówiła coś że gadka z nim mnie ogłupia i jak jeszcze dłużej posiedzę na forum to będę jak jarzyna. PS: a te maści są przereklamowane i nic nie dają
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Ja nie siedzę od rana bo moja mi zakazała gadać z niejakim Guregoru. Mówiła coś że gadka z nim mnie ogłupia i jak jeszcze dłużej posiedzę na forum to będę jak jarzyna. I pewnie ma rację :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 :polew: :polew: :polew: :polew: mówi to wie , tak :?: :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 PS: a te maści są przereklamowane i nic nie dają I widzisz przynajmniej pieniędzy w błoto nie wywaliłem :polew:
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 ale nie przewidziała że w pracy też na forum będę siedział, rano przyjdę do domu wykończony
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 ale nie przewidziała że w pracy też na forum będę siedział, rano przyjdę do domu wykończony A się napracujesz na tym forum w pracy
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 ale nie przewidziała że w pracy też na forum będę siedział, rano przyjdę do domu wykończony A się napracujesz na tym forum w pracy żebyś wiedział, skaczę po tych stronach jak głupi a kompa mam do d*py i mi stron szybko nie odświeża
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 ale nie przewidziała że w pracy też na forum będę siedział, rano przyjdę do domu wykończony A się napracujesz na tym forum w pracy żebyś wiedział, skaczę po tych stronach jak głupi a kompa mam do d*py i mi stron szybko nie odświeża No to faktycznie męczące a jak wk***ia dodatkowo
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Masakra, i jeszcze zapomniałem dodać że palce też mnie będą boleć od stukania w tą klawiaturę
Rekomendowane odpowiedzi