Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Doprowadzacie mnie tą gadką do ale nie będę się tłumaczył bo jak to mówią winni się tłumaczą a ja nie czuję się winny No trzeba by już zmienić temat bo robi się nudny 3 wątki zawalone tym są a co tam przynajmniej strony lecą Pozytywne myślenie
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 i dobranoc O proszę kto to się pojawił [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:39_________________________________________________ luz Gdzieś na allegro widziałem pasy cnoty w promocji wypluj te słowa , znajdziesz se kiedyś laskę i się okaże ,że lipa :gwizdanie: bo..."Gdzieś na allegro był pasy cnoty w promocji..." i sobie kupiła :polew: :polew: :polew: A nie no wtedy to cichosza wtedy już taki może mieć na stanie od dawna
Polko_V Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 niestety zaje*any ju ż dziś jestem i nie chce mi się nadrabiać spamu
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Doprowadzacie mnie tą gadką do ale nie będę się tłumaczył bo jak to mówią winni się tłumaczą a ja nie czuję się winny No trzeba by już zmienić temat bo robi się nudny 3 wątki zawalone tym są a co tam przynajmniej strony lecą Pozytywne myślenie qrna będą mieli nadrabiania syfu :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:42_________________________________________________ niestety zaje*any ju ż dziś jestem i nie chce mi się nadrabiać spamu niewiele tracisz ................... zaufaj mi
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 i dobranoc O proszę kto to się pojawił [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:39_________________________________________________ luz Gdzieś na allegro widziałem pasy cnoty w promocji wypluj te słowa , znajdziesz se kiedyś laskę i się okaże ,że lipa :gwizdanie: bo..."Gdzieś na allegro był pasy cnoty w promocji..." i sobie kupiła :polew: :polew: :polew: A nie no wtedy to cichosza wtedy już taki może mieć na stanie od dawna A to takiej to nie chcę posprzątać w domu sam sobie mogę
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Doprowadzacie mnie tą gadką do ale nie będę się tłumaczył bo jak to mówią winni się tłumaczą a ja nie czuję się winny No trzeba by już zmienić temat bo robi się nudny 3 wątki zawalone tym są a co tam przynajmniej strony lecą Pozytywne myślenie qrna będą mieli nadrabiania syfu :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:42_________________________________________________ niestety zaje*any ju ż dziś jestem i nie chce mi się nadrabiać spamu niewiele tracisz ................... zaufaj mi Dokładnie, jednemu takiemu z trynku same penisy dzisiaj w głowie i chciał się tym podzielić na forum samochodowym
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 i dobranoc O proszę kto to się pojawił [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:39_________________________________________________ luz Gdzieś na allegro widziałem pasy cnoty w promocji wypluj te słowa , znajdziesz se kiedyś laskę i się okaże ,że lipa :gwizdanie: bo..."Gdzieś na allegro był pasy cnoty w promocji..." i sobie kupiła :polew: :polew: :polew: A nie no wtedy to cichosza wtedy już taki może mieć na stanie od dawna A to takiej to nie chcę posprzątać w domu sam sobie mogę
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Doprowadzacie mnie tą gadką do ale nie będę się tłumaczył bo jak to mówią winni się tłumaczą a ja nie czuję się winny No trzeba by już zmienić temat bo robi się nudny 3 wątki zawalone tym są a co tam przynajmniej strony lecą Pozytywne myślenie qrna będą mieli nadrabiania syfu :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:42_________________________________________________ niestety zaje*any ju ż dziś jestem i nie chce mi się nadrabiać spamu niewiele tracisz ................... zaufaj mi Dokładnie, jednemu takiemu z trynku same penisy dzisiaj w głowie i chciał się tym podzielić na forum samochodowym Ja nie wiem co ty masz do Trynku ale popytam kolegów to podjadą się zapytać :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Doprowadzacie mnie tą gadką do ale nie będę się tłumaczył bo jak to mówią winni się tłumaczą a ja nie czuję się winny No trzeba by już zmienić temat bo robi się nudny 3 wątki zawalone tym są a co tam przynajmniej strony lecą Pozytywne myślenie qrna będą mieli nadrabiania syfu :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:42_________________________________________________ niestety zaje*any ju ż dziś jestem i nie chce mi się nadrabiać spamu niewiele tracisz ................... zaufaj mi Dokładnie, jednemu takiemu z trynku same penisy dzisiaj w głowie i chciał się tym podzielić na forum samochodowym który to :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Doprowadzacie mnie tą gadką do ale nie będę się tłumaczył bo jak to mówią winni się tłumaczą a ja nie czuję się winny No trzeba by już zmienić temat bo robi się nudny 3 wątki zawalone tym są a co tam przynajmniej strony lecą Pozytywne myślenie qrna będą mieli nadrabiania syfu :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:42_________________________________________________ niestety zaje*any ju ż dziś jestem i nie chce mi się nadrabiać spamu niewiele tracisz ................... zaufaj mi Dokładnie, jednemu takiemu z trynku same penisy dzisiaj w głowie i chciał się tym podzielić na forum samochodowym który to :gwizdanie: A taki jeden cwaniak z blokowiska
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 .................."jest tu jakiś cfaniak .............." było to kiedyś
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 .................."jest tu jakiś cfaniak .............." było to kiedyś "daj piątaka"
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 teraz to tasiemce jak te wenezuelskie się mnożą tylko :sick3: :sick3: :sick3:
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 teraz to tasiemce jak te wenezuelskie się mnożą tylko :sick3: :sick3: :sick3: Robią ludziom gówno z mózgu
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Doprowadzacie mnie tą gadką do ale nie będę się tłumaczył bo jak to mówią winni się tłumaczą a ja nie czuję się winny No trzeba by już zmienić temat bo robi się nudny 3 wątki zawalone tym są a co tam przynajmniej strony lecą Pozytywne myślenie qrna będą mieli nadrabiania syfu :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:42_________________________________________________ niestety zaje*any ju ż dziś jestem i nie chce mi się nadrabiać spamu niewiele tracisz ................... zaufaj mi Dokładnie, jednemu takiemu z trynku same penisy dzisiaj w głowie i chciał się tym podzielić na forum samochodowym Ja nie wiem co ty masz do Trynku ale popytam kolegów to podjadą się zapytać :polew: :polew: Jak Twoi koledzy mają tą samą orientację co Ty to współczuję
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Doprowadzacie mnie tą gadką do ale nie będę się tłumaczył bo jak to mówią winni się tłumaczą a ja nie czuję się winny No trzeba by już zmienić temat bo robi się nudny 3 wątki zawalone tym są a co tam przynajmniej strony lecą Pozytywne myślenie qrna będą mieli nadrabiania syfu :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:42_________________________________________________ niestety zaje*any ju ż dziś jestem i nie chce mi się nadrabiać spamu niewiele tracisz ................... zaufaj mi Dokładnie, jednemu takiemu z trynku same penisy dzisiaj w głowie i chciał się tym podzielić na forum samochodowym Ja nie wiem co ty masz do Trynku ale popytam kolegów to podjadą się zapytać :polew: :polew: Jak Twoi koledzy mają tą samą orientację co Ty to współczuję Ja tam hetero jestem ale jak Ci nie pasuje to trudno... ja tam jestem tolerancyjny dla wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi