Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 teraz to tasiemce jak te wenezuelskie się mnożą tylko :sick3: :sick3: :sick3: Robią ludziom gówno z mózgu niestety tak jest
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 teraz to tasiemce jak te wenezuelskie się mnożą tylko :sick3: :sick3: :sick3: Robią ludziom gówno z mózgu niestety tak jest Za dużo komerchy teraz jest w telewizji Patrzą tylko na to żeby robić kasę
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 teraz to tasiemce jak te wenezuelskie się mnożą tylko :sick3: :sick3: :sick3: Robią ludziom gówno z mózgu niestety tak jest Za dużo komerchy teraz jest w telewizji Patrzą tylko na to żeby robić kasę czy ja wiem ,czy z tego badziewia jest faktycznie taka kapucha.............
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Doprowadzacie mnie tą gadką do ale nie będę się tłumaczył bo jak to mówią winni się tłumaczą a ja nie czuję się winny No trzeba by już zmienić temat bo robi się nudny 3 wątki zawalone tym są a co tam przynajmniej strony lecą Pozytywne myślenie qrna będą mieli nadrabiania syfu :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:42_________________________________________________ niestety zaje*any ju ż dziś jestem i nie chce mi się nadrabiać spamu niewiele tracisz ................... zaufaj mi Dokładnie, jednemu takiemu z trynku same penisy dzisiaj w głowie i chciał się tym podzielić na forum samochodowym Ja nie wiem co ty masz do Trynku ale popytam kolegów to podjadą się zapytać :polew: :polew: Jak Twoi koledzy mają tą samą orientację co Ty to współczuję Ja tam hetero jestem ale jak Ci nie pasuje to trudno... ja tam jestem tolerancyjny dla wszystkich Ja jestem hetero ale czy Ty również to śmiem wątpić po dzisiejszych wypowiedziach :gwizdanie: I powiedzieć że takiego typka do domu wpuściłem Przeca tam mój syn chodził
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 teraz to tasiemce jak te wenezuelskie się mnożą tylko :sick3: :sick3: :sick3: Robią ludziom gówno z mózgu niestety tak jest Za dużo komerchy teraz jest w telewizji Patrzą tylko na to żeby robić kasę czy ja wiem ,czy z tego badziewia jest faktycznie taka kapucha............. Jest jest i to ładna Doprowadzacie mnie tą gadką do ale nie będę się tłumaczył bo jak to mówią winni się tłumaczą a ja nie czuję się winny No trzeba by już zmienić temat bo robi się nudny 3 wątki zawalone tym są a co tam przynajmniej strony lecą Pozytywne myślenie qrna będą mieli nadrabiania syfu :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:42_________________________________________________ niestety zaje*any ju ż dziś jestem i nie chce mi się nadrabiać spamu niewiele tracisz ................... zaufaj mi Dokładnie, jednemu takiemu z trynku same penisy dzisiaj w głowie i chciał się tym podzielić na forum samochodowym Ja nie wiem co ty masz do Trynku ale popytam kolegów to podjadą się zapytać :polew: :polew: Jak Twoi koledzy mają tą samą orientację co Ty to współczuję Ja tam hetero jestem ale jak Ci nie pasuje to trudno... ja tam jestem tolerancyjny dla wszystkich Ja jestem hetero ale czy Ty również to śmiem wątpić po dzisiejszych wypowiedziach :gwizdanie: I powiedzieć że takiego typka do domu wpuściłem Przeca tam mój syn chodził No właśnie dlatego ja śmiem wątpić w twoją orientacje bo tylko to "wpadnij na kawę", "wpadnij na ciastko"
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 trza się integrować Ale tak bez flaszki
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 może być i przy ciasteczku ale więcej tego tu nie piszcie bo na kebaba też sami pojedziecie po spocie
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 teraz to tasiemce jak te wenezuelskie się mnożą tylko :sick3: :sick3: :sick3: Robią ludziom gówno z mózgu niestety tak jest Za dużo komerchy teraz jest w telewizji Patrzą tylko na to żeby robić kasę czy ja wiem ,czy z tego badziewia jest faktycznie taka kapucha............. Jest jest i to ładna Doprowadzacie mnie tą gadką do ale nie będę się tłumaczył bo jak to mówią winni się tłumaczą a ja nie czuję się winny No trzeba by już zmienić temat bo robi się nudny 3 wątki zawalone tym są a co tam przynajmniej strony lecą Pozytywne myślenie qrna będą mieli nadrabiania syfu :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:42_________________________________________________ niestety zaje*any ju ż dziś jestem i nie chce mi się nadrabiać spamu niewiele tracisz ................... zaufaj mi Dokładnie, jednemu takiemu z trynku same penisy dzisiaj w głowie i chciał się tym podzielić na forum samochodowym Ja nie wiem co ty masz do Trynku ale popytam kolegów to podjadą się zapytać :polew: :polew: Jak Twoi koledzy mają tą samą orientację co Ty to współczuję Ja tam hetero jestem ale jak Ci nie pasuje to trudno... ja tam jestem tolerancyjny dla wszystkich Ja jestem hetero ale czy Ty również to śmiem wątpić po dzisiejszych wypowiedziach :gwizdanie: I powiedzieć że takiego typka do domu wpuściłem Przeca tam mój syn chodził No właśnie dlatego ja śmiem wątpić w twoją orientacje bo tylko to "wpadnij na kawę", "wpadnij na ciastko" Bo to było wtedy zanim się tu oficjalnie obnażyłeś, teraz zapomnij, nawet jak będziesz mnie prosić to nie wpuszczę za drzwi
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 teraz to tasiemce jak te wenezuelskie się mnożą tylko :sick3: :sick3: :sick3: Robią ludziom gówno z mózgu niestety tak jest Za dużo komerchy teraz jest w telewizji Patrzą tylko na to żeby robić kasę czy ja wiem ,czy z tego badziewia jest faktycznie taka kapucha............. Jest jest i to ładna Doprowadzacie mnie tą gadką do ale nie będę się tłumaczył bo jak to mówią winni się tłumaczą a ja nie czuję się winny No trzeba by już zmienić temat bo robi się nudny 3 wątki zawalone tym są a co tam przynajmniej strony lecą Pozytywne myślenie qrna będą mieli nadrabiania syfu :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:42_________________________________________________ niestety zaje*any ju ż dziś jestem i nie chce mi się nadrabiać spamu niewiele tracisz ................... zaufaj mi Dokładnie, jednemu takiemu z trynku same penisy dzisiaj w głowie i chciał się tym podzielić na forum samochodowym Ja nie wiem co ty masz do Trynku ale popytam kolegów to podjadą się zapytać :polew: :polew: Jak Twoi koledzy mają tą samą orientację co Ty to współczuję Ja tam hetero jestem ale jak Ci nie pasuje to trudno... ja tam jestem tolerancyjny dla wszystkich Ja jestem hetero ale czy Ty również to śmiem wątpić po dzisiejszych wypowiedziach :gwizdanie: I powiedzieć że takiego typka do domu wpuściłem Przeca tam mój syn chodził No właśnie dlatego ja śmiem wątpić w twoją orientacje bo tylko to "wpadnij na kawę", "wpadnij na ciastko" Bo to było wtedy zanim się tu oficjalnie obnażyłeś, teraz zapomnij, nawet jak będziesz mnie prosić to nie wpuszczę za drzwi Ściul :tongue4:
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 kto się tu jeszcze pokazał chciałeś zobaczyć czy jak Cię nie było to obgadywaliśmy Cię? Nic z tych rzeczy, my tu są kulturalni ludzie
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 pewnie ma budzik na 3 nastawiony i znowu wpadnie na chwilę bo mu to spokoju nie da
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 pewnie ma budzik na 3 nastawiony i znowu wpadnie na chwilę bo mu to spokoju nie da albo co godzinę, był o 12 to teraz o pierwszej będzie
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 No pierwsza się zbliża ale nie ma naszego kolegi chyba jednak odpuścił
Rekomendowane odpowiedzi