Mario22 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Kurde panowie, mam dylemat, mam żyda na moje auto za 12tysi i co mam zrobić? W sumie cena dobra aby sprzedać tylko problem co kupić potem? Teraz nie bardzo z kasą stoję aby dołożyć do czegokolwiek Jak myślicie, sprzedawać czy nie ;( Hmmm jak niemasz kasy zeby dolozyc to bym odposcil bo co kupisz innego za 12 tys jak wiesz co masz ?? no chyba ze znalazlo by sie troche kasy to sprzedawaj albo bierz moja Audike a ja zalatwiam kredyt i biore od Dogiego hehe dobrze kombinujesz ale jakbym miał zmienić to teraz ewentualnie polift by wchodził w grę wiec zmieniać na to samo też chyba nie ma sensu chociaż może by się trafił jakiś w sedanie i w quattro Nie kombinuj... nie ma sensu... ja bym tylko na twoim miejscu tam soczewy i xenony posadził i jeszcze troche nia pośmigał... Też mi się tak wydaje ale pokusa czegoś innego aby mieć jest duża Może poszperam jeszcze dziś w nocy na forum i allegro i znajdzie się jakaś w q to może się skuszę Tutaj już wiesz co masz a tym bardziej masz to wyciaciane więc lepiej nie ryzykować... środek masz mega utrzymany... mi tam tylko soczewek brakuje z przodu bo te lampy ci psuja cały efekt ale to tylko moje skromne zdanie
tomaszstn Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Kurde panowie, mam dylemat, mam żyda na moje auto za 12tysi i co mam zrobić? W sumie cena dobra aby sprzedać tylko problem co kupić potem? Teraz nie bardzo z kasą stoję aby dołożyć do czegokolwiek Jak myślicie, sprzedawać czy nie ;( Hmmm jak niemasz kasy zeby dolozyc to bym odposcil bo co kupisz innego za 12 tys jak wiesz co masz ?? no chyba ze znalazlo by sie troche kasy to sprzedawaj albo bierz moja Audike a ja zalatwiam kredyt i biore od Dogiego hehe dobrze kombinujesz ale jakbym miał zmienić to teraz ewentualnie polift by wchodził w grę wiec zmieniać na to samo też chyba nie ma sensu chociaż może by się trafił jakiś w sedanie i w quattro Nie kombinuj... nie ma sensu... ja bym tylko na twoim miejscu tam soczewy i xenony posadził i jeszcze troche nia pośmigał... Też mi się tak wydaje ale pokusa czegoś innego aby mieć jest duża Może poszperam jeszcze dziś w nocy na forum i allegro i znajdzie się jakaś w q to może się skuszę mozesz sobie podpuscic krycha szuka jakiegos sedana w Q zadbanego juz kilka miesiecy same zlomy sa;/ Namówię Guru aby mi swojego sprzedał :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
egon47 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Kurde panowie, mam dylemat, mam żyda na moje auto za 12tysi i co mam zrobić? W sumie cena dobra aby sprzedać tylko problem co kupić potem? Teraz nie bardzo z kasą stoję aby dołożyć do czegokolwiek Jak myślicie, sprzedawać czy nie ;( Hmmm jak niemasz kasy zeby dolozyc to bym odposcil bo co kupisz innego za 12 tys jak wiesz co masz ?? no chyba ze znalazlo by sie troche kasy to sprzedawaj albo bierz moja Audike a ja zalatwiam kredyt i biore od Dogiego hehe dobrze kombinujesz ale jakbym miał zmienić to teraz ewentualnie polift by wchodził w grę wiec zmieniać na to samo też chyba nie ma sensu chociaż może by się trafił jakiś w sedanie i w quattro Nie kombinuj... nie ma sensu... ja bym tylko na twoim miejscu tam soczewy i xenony posadził i jeszcze troche nia pośmigał... Też mi się tak wydaje ale pokusa czegoś innego aby mieć jest duża Może poszperam jeszcze dziś w nocy na forum i allegro i znajdzie się jakaś w q to może się skuszę mozesz sobie podpuscic krycha szuka jakiegos sedana w Q zadbanego juz kilka miesiecy same zlomy sa;/ Namówię Guru aby mi swojego sprzedał :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: jestem tylko ciekawy czy Guru do sprzedazy auto umyje :polew: :polew: :polew:
tomaszstn Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Pewnie nie ale czego można się spodziewać Kurde panowie, mam dylemat, mam żyda na moje auto za 12tysi i co mam zrobić? W sumie cena dobra aby sprzedać tylko problem co kupić potem? Teraz nie bardzo z kasą stoję aby dołożyć do czegokolwiek Jak myślicie, sprzedawać czy nie ;( Hmmm jak niemasz kasy zeby dolozyc to bym odposcil bo co kupisz innego za 12 tys jak wiesz co masz ?? no chyba ze znalazlo by sie troche kasy to sprzedawaj albo bierz moja Audike a ja zalatwiam kredyt i biore od Dogiego hehe dobrze kombinujesz ale jakbym miał zmienić to teraz ewentualnie polift by wchodził w grę wiec zmieniać na to samo też chyba nie ma sensu chociaż może by się trafił jakiś w sedanie i w quattro Nie kombinuj... nie ma sensu... ja bym tylko na twoim miejscu tam soczewy i xenony posadził i jeszcze troche nia pośmigał... Też mi się tak wydaje ale pokusa czegoś innego aby mieć jest duża Może poszperam jeszcze dziś w nocy na forum i allegro i znajdzie się jakaś w q to może się skuszę Tutaj już wiesz co masz a tym bardziej masz to wyciaciane więc lepiej nie ryzykować... środek masz mega utrzymany... mi tam tylko soczewek brakuje z przodu bo te lampy ci psuja cały efekt ale to tylko moje skromne zdanie Mario wezmę Twoje zdanie pod uwagę ale pokusa duża więc nie wiem czy wytrzymam ;(
SebolA4 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Obry Pany Widzę, że macie temat nurtujący większość ludzi którzy mają zadbane swoje fury które bardzo dobrze się sprawują, a znudziły się moralnie, albo patrząc za rynek aut można dołożyć parę tysiączków i mieć jak w moim przypadku np. poilft czy q czyli coś innego 'lepszego". Ja od paru miesięcy się borykam z taką decyzją i widzę, że nie jestem sam.W moim przypadku decyzja podjęta.Wolę włożyć jeszcze parę tysięcy do swojego niż kupić za te parę tysięcy coś troszkę nowszego i dołożyć następną kasę bo zawszę będzie coś nie tak czy mechanicznie czy stylistycznie.Chyba, że tak jak pisze Mario22 miałbym te 20 tyś zł. żeby dołożyć.Wolę doskładać i udeżyć z grubszej rury W sumie dylemat jest taki czy mieć swoją furę troszkę leciwą, ale zadbaną, pewną i inną niż wszystkie.Czy nowszą, ale standardową wymagającą wkładania kasy (co w sumie robimy ciągle i tylko ciąg dalszy nastąpi). Rozkminka na 20 stron lekko... Temat rzeka.
Guregoru Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Kurde panowie, mam dylemat, mam żyda na moje auto za 12tysi i co mam zrobić? W sumie cena dobra aby sprzedać tylko problem co kupić potem? Teraz nie bardzo z kasą stoję aby dołożyć do czegokolwiek Jak myślicie, sprzedawać czy nie ;( Hmmm jak niemasz kasy zeby dolozyc to bym odposcil bo co kupisz innego za 12 tys jak wiesz co masz ?? no chyba ze znalazlo by sie troche kasy to sprzedawaj albo bierz moja Audike a ja zalatwiam kredyt i biore od Dogiego hehe dobrze kombinujesz ale jakbym miał zmienić to teraz ewentualnie polift by wchodził w grę wiec zmieniać na to samo też chyba nie ma sensu chociaż może by się trafił jakiś w sedanie i w quattro Nie kombinuj... nie ma sensu... ja bym tylko na twoim miejscu tam soczewy i xenony posadził i jeszcze troche nia pośmigał... Też mi się tak wydaje ale pokusa czegoś innego aby mieć jest duża Może poszperam jeszcze dziś w nocy na forum i allegro i znajdzie się jakaś w q to może się skuszę mozesz sobie podpuscic krycha szuka jakiegos sedana w Q zadbanego juz kilka miesiecy same zlomy sa;/ Namówię Guru aby mi swojego sprzedał :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: jestem tylko ciekawy czy Guru do sprzedazy auto umyje :polew: :polew: :polew: A po co :polew: :polew:
tomaszstn Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Obry Pany Widzę, że macie temat nurtujący większość ludzi którzy mają zadbane swoje fury które bardzo dobrze się sprawują, a znudziły się moralnie, albo patrząc za rynek aut można dołożyć parę tysiączków i mieć jak w moim przypadku np. poilft czy q czyli coś innego 'lepszego". Ja od paru miesięcy się borykam z taką decyzją i widzę, że nie jestem sam.W moim przypadku decyzja podjęta.Wolę włożyć jeszcze parę tysięcy do swojego niż kupić za te parę tysięcy coś troszkę nowszego i dołożyć następną kasę bo zawszę będzie coś nie tak czy mechanicznie czy stylistycznie.Chyba, że tak jak pisze Mario22 miałbym te 20 tyś zł. żeby dołożyć.Wolę doskładać i udeżyć z grubszej rury W sumie dylemat jest taki czy mieć swoją furę troszkę leciwą, ale zadbaną, pewną i inną niż wszystkie.Czy nowszą, ale standardową wymagającą wkładania kasy (co w sumie robimy ciągle i tylko ciąg dalszy nastąpi). Rozkminka na 20 stron lekko... Temat rzeka. To że moja nie jest zła to wiem ale ile można jeździć jednym i tym samym samochodem, powoli zaczyna mi doskwierać chęć zmiany na coś innego. Jak to mówią: Przy jednej dziurze i kot zdechnie :polew: :polew: :polew: :polew: Guru to co sprzedajesz swojego parcha?
miron78 Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 Obry Pany Widzę, że macie temat nurtujący większość ludzi którzy mają zadbane swoje fury które bardzo dobrze się sprawują, a znudziły się moralnie, albo patrząc za rynek aut można dołożyć parę tysiączków i mieć jak w moim przypadku np. poilft czy q czyli coś innego 'lepszego". Ja od paru miesięcy się borykam z taką decyzją i widzę, że nie jestem sam.W moim przypadku decyzja podjęta.Wolę włożyć jeszcze parę tysięcy do swojego niż kupić za te parę tysięcy coś troszkę nowszego i dołożyć następną kasę bo zawszę będzie coś nie tak czy mechanicznie czy stylistycznie.Chyba, że tak jak pisze Mario22 miałbym te 20 tyś zł. żeby dołożyć.Wolę doskładać i udeżyć z grubszej rury W sumie dylemat jest taki czy mieć swoją furę troszkę leciwą, ale zadbaną, pewną i inną niż wszystkie.Czy nowszą, ale standardową wymagającą wkładania kasy (co w sumie robimy ciągle i tylko ciąg dalszy nastąpi). Rozkminka na 20 stron lekko... Temat rzeka. jestem tego samego zdania - też myślałem ostatnio czy zmienić na coś młodszego czy zostawić i trochę pomodzić - ostatecznie fura została i wsadziłem w nią kilka tysięcy - pech w tym że za pół roku znowu się znudzi
tomaszstn Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Obry Pany Widzę, że macie temat nurtujący większość ludzi którzy mają zadbane swoje fury które bardzo dobrze się sprawują, a znudziły się moralnie, albo patrząc za rynek aut można dołożyć parę tysiączków i mieć jak w moim przypadku np. poilft czy q czyli coś innego 'lepszego". Ja od paru miesięcy się borykam z taką decyzją i widzę, że nie jestem sam.W moim przypadku decyzja podjęta.Wolę włożyć jeszcze parę tysięcy do swojego niż kupić za te parę tysięcy coś troszkę nowszego i dołożyć następną kasę bo zawszę będzie coś nie tak czy mechanicznie czy stylistycznie.Chyba, że tak jak pisze Mario22 miałbym te 20 tyś zł. żeby dołożyć.Wolę doskładać i udeżyć z grubszej rury W sumie dylemat jest taki czy mieć swoją furę troszkę leciwą, ale zadbaną, pewną i inną niż wszystkie.Czy nowszą, ale standardową wymagającą wkładania kasy (co w sumie robimy ciągle i tylko ciąg dalszy nastąpi). Rozkminka na 20 stron lekko... Temat rzeka. jestem tego samego zdania - też myślałem ostatnio czy zmienić na coś młodszego czy zostawić i trochę pomodzić - ostatecznie fura została i wsadziłem w nią kilka tysięcy - pech w tym że za pół roku znowu się znudzi Mirek to może się zamienimy na miesiąc furkami . Potem jak Ci oddam to będziesz miał skok jakościowy i dalej przez pół roku będziesz w siódmym niebie
miron78 Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 Przez pół roku byłem napalony na zew. S4 - potem całą uciecha to było 2 miesiące skupowanie gratów. Teraz jak już wszystko leży w garażu i czeka na montaż to patrzę na ori S4 i się zastanawiam po co to wszystko kupowałem bo w sumie jakaś taka zwykła jest S4 - jakoś zero szału...........................normalnie brak słów - człowiek już ma chyba zryty beret.........................no ale nie powiem - nowe A6 mi tętno podnosi
tomaszstn Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Przez pół roku byłem napalony na zew. S4 - potem całą uciecha to było 2 miesiące skupowanie gratów. Teraz jak już wszystko leży w garażu i czeka na montaż to patrzę na ori S4 i się zastanawiam po co to wszystko kupowałem bo w sumie jakaś taka zwykła jest S4 - jakoś zero szału...........................normalnie brak słów - człowiek już ma chyba zryty beret.........................no ale nie powiem - nowe A6 mi tętno podnosi Wymień na S5 chociaż ta nowa A6 wygląda [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 15:30_________________________________________________ Przecież na tym forum nie ma normalnych ludzi, no chyba że w dziale newbie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
SebolA4 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Przez pół roku byłem napalony na zew. S4 - potem całą uciecha to było 2 miesiące skupowanie gratów. Teraz jak już wszystko leży w garażu i czeka na montaż to patrzę na ori S4 i się zastanawiam po co to wszystko kupowałem bo w sumie jakaś taka zwykła jest S4 - jakoś zero szału...........................normalnie brak słów - człowiek już ma chyba zryty beret.........................no ale nie powiem - nowe A6 mi tętno podnosi Wymień na S5 chociaż ta nowa A6 wygląda [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 15:30_________________________________________________ Przecież na tym forum nie ma normalnych ludzi, no chyba że w dziale newbie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Powiedzmy, że jesteśmy inni :> Ale myślę ,że Nam z tym dobrze :>
Guregoru Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Guru to co sprzedajesz swojego parcha? nie mam teraz kasy żeby dołożyć do czegoś innego a jak już wszyscy zauważyli nie warto sprzedawać i kupować praktycznie tego samego Zresztą ja mam Q to co mi więcej potrzeba [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 16:42_________________________________________________ Przez pół roku byłem napalony na zew. S4 - potem całą uciecha to było 2 miesiące skupowanie gratów. Teraz jak już wszystko leży w garażu i czeka na montaż to patrzę na ori S4 i się zastanawiam po co to wszystko kupowałem bo w sumie jakaś taka zwykła jest S4 - jakoś zero szału...........................normalnie brak słów - człowiek już ma chyba zryty beret.........................no ale nie powiem - nowe A6 mi tętno podnosi Teraz dopiero to zauważyłeś... :polew:
tomaszstn Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Przez pół roku byłem napalony na zew. S4 - potem całą uciecha to było 2 miesiące skupowanie gratów. Teraz jak już wszystko leży w garażu i czeka na montaż to patrzę na ori S4 i się zastanawiam po co to wszystko kupowałem bo w sumie jakaś taka zwykła jest S4 - jakoś zero szału...........................normalnie brak słów - człowiek już ma chyba zryty beret.........................no ale nie powiem - nowe A6 mi tętno podnosi Wymień na S5 chociaż ta nowa A6 wygląda [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 15:30_________________________________________________ Przecież na tym forum nie ma normalnych ludzi, no chyba że w dziale newbie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Powiedzmy, że jesteśmy inni :> Ale myślę ,że Nam z tym dobrze :> Dobrze, mało powiedziane
Arturoo Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 no jakoś tak późno Miron się kapnął :gwizdanie: ja to już dawno coś przeczuwałem * ale Kasia mi to potwierdziła ,gdy się wahałem :polew: :polew: * o mnie chodzi oczywiście
miron78 Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 my tu gadu gadu a na allegro co chwile jakie sokazje się pokazują :slina: ideał http://otomoto.pl/audi-rs6-C22610879.html[br]Dopisany: 05 Luty 2012, 18:10_________________________________________________nawet B8 w tym kolorze robiło by robotę
SebolA4 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 my tu gadu gadu a na allegro co chwile jakie sokazje się pokazują :slina: ideał http://otomoto.pl/audi-rs6-C22610879.html[br]Dopisany: 05 Luty 2012, 18:10_________________________________________________nawet B8 w tym kolorze robiło by robotę Jest Miód... (Jak Kupisz tą to ja biorę od Doogiego )
miron78 Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 spoko - ale i tak bym Cię robił [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 18:17_________________________________________________ciekawe jakie to uczucie mieć rodzinne, seryjne kombi i 700 kucy pod maską
Arturoo Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 my tu gadu gadu a na allegro co chwile jakie sokazje się pokazują :slina: ideał http://otomoto.pl/audi-rs6-C22610879.html[br]Dopisany: 05 Luty 2012, 18:10_________________________________________________nawet B8 w tym kolorze robiło by robotę łogiyń
miron78 Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 i to uczucie jak oddajesz do mechanika furke na wymianę klocków + tarcz przód. Odbierasz furę i mechanik mówi - szerokiej drogi życzę Ps. 14 tyś zł poproszę [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 18:20_________________________________________________i dylemat - odebrać auto czy kupić za to od brata leona
Rekomendowane odpowiedzi