tomaszstn Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 nie kozacz Icha ichacha :evil: :evil:
Arturoo Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 rozwaliłeś mnie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Mario mozesz sie spiknąć z glinkiem i bedziecie na spoty seata jezdzić chociaż nie wiem czemu tak szybko sprzedaje :gwizdanie: http://otomoto.pl/seat-leon-fr-cupra-194km-compsport-tanio-C22702975.html Ty chyba zresztą też chcesz sprzedać swojego ? Ten jego to KUPA ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Pies na baby :polew: :polew: jakiś wygłodniały :gwizdanie:
tomaszstn Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Pies na baby :polew: :polew: A jeszcze kilka stron wcześniej mówiłeś co innego :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Nadrobiłem spam i widze że nie tylko mi sie znudziło auto :gwizdanie: Ja tam mniej wiecej wiem co bym chciał, musi być poprostu cos mniejszego jak A4 Zastatnawiam sie nad tym tylko decha do wymiany http://moto.allegro.pl/scirocco-2-0tsi-bixenon-skora-po-oplatach-okazja-i2095140874.html Gość ma same auta jakby po naprawie ale chyba juz nie inwestuje w poduchy Fura ogólnie :good: ale ja bym szukał białego ...
danielom Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Bezwypadkowy niby a poducha pasazera odstaje az milo [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 20:28_________________________________________________ Mario mozesz sie spiknąć z glinkiem i bedziecie na spoty seata jezdzić chociaż nie wiem czemu tak szybko sprzedaje :gwizdanie: http://otomoto.pl/seat-leon-fr-cupra-194km-compsport-tanio-C22702975.html Ty chyba zresztą też chcesz sprzedać swojego ? Ten jego to KUPA ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Pies na baby :polew: :polew: jakiś wygłodniały :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Pies na baby :polew: :polew: A jeszcze kilka stron wcześniej mówiłeś co innego :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Pies na baby :polew: :polew: A jeszcze kilka stron wcześniej mówiłeś co innego :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek :polew: :polew: Hammer przestań bo to giejnią zalatuje :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Luty 2012, 20:31_________________________________________________a ja ostatnio też z Tobą jeździłem
tomaszstn Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Tylko dziewczynki Auuuuuuuu Auuuuuuuuuuuuuuuuuuu Au Au Au
tomaszstn Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 ok wiemy żeś swój chłop I tak trzymać
H4mm3R Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 ok wiemy żeś swój chłop I tak trzymać Wdza że wy się mocie ku sobie
tomaszstn Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 ok wiemy żeś swój chłop I tak trzymać Wdza że wy się mocie ku sobie Hamer czy Ty chcesz sprzedać auto czy oddać na złom
H4mm3R Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 ok wiemy żeś swój chłop I tak trzymać Wdza że wy się mocie ku sobie Hamer czy Ty chcesz sprzedać auto czy oddać na złom Na złomie pewnie więcej dostanę
Rekomendowane odpowiedzi