danielom Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 ja jak skończę pracę do 18.00 to też może bym się z Wami zabrał :shocked: [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 12:34_________________________________________________ Mirek jedź z nami, odprężysz się Cały dzień na allegro, kręgosłup rozprostujesz Wiem że to ciężka praca bo ostatnie 4 nocki tak spędziłem na 14.00 mam montaż więc zobaczymy do której mi zejdzie Toć dopiero gadal, że bezrobotny
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 ja jak skończę pracę do 18.00 to też może bym się z Wami zabrał :shocked: [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 12:34_________________________________________________ Mirek jedź z nami, odprężysz się Cały dzień na allegro, kręgosłup rozprostujesz Wiem że to ciężka praca bo ostatnie 4 nocki tak spędziłem na 14.00 mam montaż więc zobaczymy do której mi zejdzie Toć dopiero gadal, że bezrobotny nie słuchaj go, on zawsze kituje [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 12:39_________________________________________________zawsze ma Asa w rękawie :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Opublikowano 7 Lutego 2012 bezrobotny ze strony zatrudnienia - ale jest jeszcze działalność gospodarcza (meblowa) - są tacy na forum co ze mną byli na montażach mebli
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 bezrobotny ze strony zatrudnienia - ale jest jeszcze działalność gospodarcza (meblowa) - są tacy na forum co ze mną byli na montażach mebli to mi szafę rogową ulep :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Opublikowano 7 Lutego 2012 nie bawię się w takie coś - troszke inny segment branży meblowej [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 13:01_________________________________________________brać szybko http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=243400.msg2920223;topicseen#new
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 ad1. szkoda bo potrzebuję taką w róg ad2.poszły
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 wolni jesteście i tyle hehe mi się widzą inne ale skąd tą kasę brać ;(
diman Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 wolni jesteście i tyle hehe mi się widzą inne ale skąd tą kasę brać ;( okradaj babcie na mieście [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 14:30_________________________________________________P.S. ja tak robię i żyję
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 wolni jesteście i tyle hehe mi się widzą inne ale skąd tą kasę brać ;( okradaj babcie na mieście [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 14:30_________________________________________________P.S. ja tak robię i żyję :polew: :polew: :polew: :polew: chyba jednak to nie dla mnie, nie potrafiłbym komuś krzywdy zrobić
diman Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 wolni jesteście i tyle hehe mi się widzą inne ale skąd tą kasę brać ;( okradaj babcie na mieście [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 14:30_________________________________________________P.S. ja tak robię i żyję :polew: :polew: :polew: :polew: chyba jednak to nie dla mnie, nie potrafiłbym komuś krzywdy zrobić dlatego ci proponuje babcie one się nie umieją bronic :gwizdanie:
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 ale to nie chodzi o przemoc fizyczną tylko psychiczną :gwizdanie:
diman Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 ale to nie chodzi o przemoc fizyczną tylko psychiczną :gwizdanie: no to już musisz sam przezwyciężyć
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 ale to nie chodzi o przemoc fizyczną tylko psychiczną :gwizdanie: no to już musisz sam przezwyciężyć Nie da się
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Jada do kato z dimanem :mys Jada do kato z dimanem Widzę że sam nie wiesz że masz rzepa na ogonie :polew:
diman Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Jada do kato z dimanem :mys Jada do kato z dimanem Widzę że sam nie wiesz że masz rzepa na ogonie :polew: no żebyś wiedział, że jakiś rzep się mnie czepił na wieczór
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Jada do kato z dimanem :mys Jada do kato z dimanem Widzę że sam nie wiesz że masz rzepa na ogonie :polew: no żebyś wiedział, że jakiś rzep się mnie czepił na wieczór Widzę w Kato też go nie chcą a on na siłę
diman Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Jada do kato z dimanem :mys Jada do kato z dimanem Widzę że sam nie wiesz że masz rzepa na ogonie :polew: no żebyś wiedział, że jakiś rzep się mnie czepił na wieczór Widzę w Kato też go nie chcą a on na siłę :polew: :polew: no an już tak ma
Rekomendowane odpowiedzi