diman Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Dobry Wieczór Po spocie Kato... Spocik udany... tylko jakies ściule jechały A4 ... Bo jakaś B7 tarasowała lewy pas :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: ku.wa ostatni raz jechałem z wami na jakiś zlot to jest niebezpieczne :evil:
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Dobry Wieczór Po spocie Kato... Spocik udany... tylko jakies ściule jechały A4 ... Bo jakaś B7 tarasowała lewy pas :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: ku.wa ostatni raz jechałem z wami na jakiś zlot to jest niebezpieczne :evil: No co, ja jechał spokojnie za Tobą ale jak zacząłeś się oddalać to stwierdziłem że muszę lekko przyspieszyć
Mario22 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Dobry Wieczór Po spocie Kato... Spocik udany... tylko jakies ściule jechały A4 ... Bo jakaś B7 tarasowała lewy pas :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: ku.wa ostatni raz jechałem z wami na jakiś zlot to jest niebezpieczne :evil: No co, ja jechał spokojnie za Tobą ale jak zacząłeś się oddalać to stwierdziłem że muszę lekko przyspieszyć Jak bys miał nawet tylko stłóczke to Twoja by ci dała "zebranie" ... :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 diman przejedź się za siemianem albo za Hammerem to zobaczysz jak to jest mieć ciepło
diman Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Dobry Wieczór Po spocie Kato... Spocik udany... tylko jakies ściule jechały A4 ... Bo jakaś B7 tarasowała lewy pas :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: ku.wa ostatni raz jechałem z wami na jakiś zlot to jest niebezpieczne :evil: No co, ja jechał spokojnie za Tobą ale jak zacząłeś się oddalać to stwierdziłem że muszę lekko przyspieszyć no i musiałem uciekać gdzie pieprz rośnie bo jakieś czerwone b5 zapierniczało na złamanie karku
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Dobry Wieczór Po spocie Kato... Spocik udany... tylko jakies ściule jechały A4 ... Bo jakaś B7 tarasowała lewy pas :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: ku.wa ostatni raz jechałem z wami na jakiś zlot to jest niebezpieczne :evil: No co, ja jechał spokojnie za Tobą ale jak zacząłeś się oddalać to stwierdziłem że muszę lekko przyspieszyć Jak bys miał nawet tylko stłóczke to Twoja by ci dała "zebranie" ... :polew: :polew: ale z kim chwile później już nie było nikogo przede mną a i za mną nie widziałem żadnych świateł :gwizdanie:
diman Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 diman przejedź się za siemianem albo za Hammerem to zobaczysz jak to jest mieć ciepło no się domyślam :>
Mario22 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Dobry Wieczór Po spocie Kato... Spocik udany... tylko jakies ściule jechały A4 ... Bo jakaś B7 tarasowała lewy pas :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: ku.wa ostatni raz jechałem z wami na jakiś zlot to jest niebezpieczne :evil: No co, ja jechał spokojnie za Tobą ale jak zacząłeś się oddalać to stwierdziłem że muszę lekko przyspieszyć Jak bys miał nawet tylko stłóczke to Twoja by ci dała "zebranie" ... :polew: :polew: ale z kim chwile później już nie było nikogo przede mną a i za mną nie widziałem żadnych świateł :gwizdanie: Masz racje ..... bo nikt normalny nie jeździ poboczem ... :polew:
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Dobry Wieczór Po spocie Kato... Spocik udany... tylko jakies ściule jechały A4 ... Bo jakaś B7 tarasowała lewy pas :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: ku.wa ostatni raz jechałem z wami na jakiś zlot to jest niebezpieczne :evil: No co, ja jechał spokojnie za Tobą ale jak zacząłeś się oddalać to stwierdziłem że muszę lekko przyspieszyć no i musiałem uciekać gdzie pieprz rośnie bo jakieś czerwone b5 zapierniczało na złamanie karku E tam przesadzasz :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 diman przejedź się za siemianem albo za Hammerem to zobaczysz jak to jest mieć ciepło no się domyślam :>
Mario22 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Maxito ma też dobrze " wyczute " auto ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Dobry Wieczór Po spocie Kato... Spocik udany... tylko jakies ściule jechały A4 ... Bo jakaś B7 tarasowała lewy pas :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: ku.wa ostatni raz jechałem z wami na jakiś zlot to jest niebezpieczne :evil: No co, ja jechał spokojnie za Tobą ale jak zacząłeś się oddalać to stwierdziłem że muszę lekko przyspieszyć Jak bys miał nawet tylko stłóczke to Twoja by ci dała "zebranie" ... :polew: :polew: ale z kim chwile później już nie było nikogo przede mną a i za mną nie widziałem żadnych świateł :gwizdanie: Masz racje ..... bo nikt normalny nie jeździ poboczem ... :polew: a kto jechał? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 eee jak nikt nie jechał to do duszy ten przepał paliwa :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Ja nic nie widziałem bo jak lekko przyspieszyłem to już miałem pustą drogę
Mario22 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Ja nic nie widziałem bo jak lekko przyspieszyłem to już miałem pustą drogę Taaaa szczególnie jak błądziliście ... :polew: :polew:
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Ja nic nie widziałem bo jak lekko przyspieszyłem to już miałem pustą drogę Taaaa szczególnie jak błądziliście ... :polew: :polew: Ja mówię o powrotnej drodze a w tamtą stronę wlekliśmy się i czekaliśmy na Was. Jakbyśmy nie zjechali i zatrzymali się to ani do Krakowa byście nas nie dogonili :gwizdanie:
diman Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Ja nic nie widziałem bo jak lekko przyspieszyłem to już miałem pustą drogę Taaaa szczególnie jak błądziliście ... :polew: :polew: Ja mówię o powrotnej drodze a w tamtą stronę wlekliśmy się i czekaliśmy na Was. Jakbyśmy nie zjechali i zatrzymali się to ani do Krakowa byście nas nie dogonili :gwizdanie: ach jak te b5 zapierniczają no no kiedyś cza będzie to sprawdzić :gwizdanie:
diman Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 ja tam poważnieję ,czekam na dziecko ja już mam i też muszę spokojnie jeździć :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi