tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Ja nic nie widziałem bo jak lekko przyspieszyłem to już miałem pustą drogę Taaaa szczególnie jak błądziliście ... :polew: :polew: Ja mówię o powrotnej drodze a w tamtą stronę wlekliśmy się i czekaliśmy na Was. Jakbyśmy nie zjechali i zatrzymali się to ani do Krakowa byście nas nie dogonili :gwizdanie: ach jak te b5 zapierniczają no no kiedyś cza będzie to sprawdzić :gwizdanie: jeszcze mały virusik i możemy się sprawdzać
diman Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Ja nic nie widziałem bo jak lekko przyspieszyłem to już miałem pustą drogę Taaaa szczególnie jak błądziliście ... :polew: :polew: Ja mówię o powrotnej drodze a w tamtą stronę wlekliśmy się i czekaliśmy na Was. Jakbyśmy nie zjechali i zatrzymali się to ani do Krakowa byście nas nie dogonili :gwizdanie: ach jak te b5 zapierniczają no no kiedyś cza będzie to sprawdzić :gwizdanie: jeszcze mały virusik i możemy się sprawdzać spoko kiedyś się ustawimy
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 jak odbiorę auto w czwartek to w piątek mogę podjechać na sg na spota więc zanim się bajtel urodzi to możemy pogonić klekoty
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 ja tam poważnieję ,czekam na dziecko ja już mam i też muszę spokojnie jeździć :gwizdanie: a ja już mam prawie dorosłe więc mogę śmigać :tongue4: :tongue4: :tongue4:
Mario22 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 jak odbiorę auto w czwartek to w piątek mogę podjechać na sg na spota więc zanim się bajtel urodzi to możemy pogonić klekoty Ciebie to nawet ja objade moim leonem ... :polew: :polew:
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 jak odbiorę auto w czwartek to w piątek mogę podjechać na sg na spota więc zanim się bajtel urodzi to możemy pogonić klekoty Ciebie to nawet ja objade moim leonem ... :polew: :polew: Mario, to żadna konkurencja, szkoda Leona bo go każdy objeżdża [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 23:39_________________________________________________Narka Diman dzięki za poprowadzenie
Mario22 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 jak odbiorę auto w czwartek to w piątek mogę podjechać na sg na spota więc zanim się bajtel urodzi to możemy pogonić klekoty Ciebie to nawet ja objade moim leonem ... :polew: :polew: Mario, to żadna konkurencja, szkoda Leona bo go każdy objeżdża Noooo ale ciebie tez objade ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 :polew: :polew: :polew: :polew: po coś zdradzał by się synek napalił
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 jak odbiorę auto w czwartek to w piątek mogę podjechać na sg na spota więc zanim się bajtel urodzi to możemy pogonić klekoty Ciebie to nawet ja objade moim leonem ... :polew: :polew: Mario, to żadna konkurencja, szkoda Leona bo go każdy objeżdża Noooo ale ciebie tez objade ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: No nie wiem, nie wiem :gwizdanie: ale jeśli już to o włos
Mario22 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 jak odbiorę auto w czwartek to w piątek mogę podjechać na sg na spota więc zanim się bajtel urodzi to możemy pogonić klekoty Ciebie to nawet ja objade moim leonem ... :polew: :polew: Mario, to żadna konkurencja, szkoda Leona bo go każdy objeżdża Noooo ale ciebie tez objade ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: No nie wiem, nie wiem :gwizdanie: ale jeśli już to o włos Dopóki nie zrobisz programu to masą i momentem Cie robie... nie duzo ale jednak a nie wazne czy o długosć czy o połowe maski .... wynik sie liczy ... :decayed: :decayed:
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 jak odbiorę auto w czwartek to w piątek mogę podjechać na sg na spota więc zanim się bajtel urodzi to możemy pogonić klekoty Ciebie to nawet ja objade moim leonem ... :polew: :polew: Mario, to żadna konkurencja, szkoda Leona bo go każdy objeżdża Noooo ale ciebie tez objade ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: No nie wiem, nie wiem :gwizdanie: ale jeśli już to o włos Dopóki nie zrobisz programu to masą i momentem Cie robie... nie duzo ale jednak a nie wazne czy o długosć czy o połowe maski .... wynik sie liczy ... :decayed: :decayed: a ile to Twoje waży? mniej niż 1300?
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 dobra dziewczyny idę spać narty trzymaj się [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 23:43_________________________________________________ jak odbiorę auto w czwartek to w piątek mogę podjechać na sg na spota więc zanim się bajtel urodzi to możemy pogonić klekoty Ciebie to nawet ja objade moim leonem ... :polew: :polew: nie braknie Ci skrzyni :gwizdanie: :decayed: :decayed:
Mario22 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 jak odbiorę auto w czwartek to w piątek mogę podjechać na sg na spota więc zanim się bajtel urodzi to możemy pogonić klekoty Ciebie to nawet ja objade moim leonem ... :polew: :polew: Mario, to żadna konkurencja, szkoda Leona bo go każdy objeżdża Noooo ale ciebie tez objade ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: No nie wiem, nie wiem :gwizdanie: ale jeśli już to o włos Dopóki nie zrobisz programu to masą i momentem Cie robie... nie duzo ale jednak a nie wazne czy o długosć czy o połowe maski .... wynik sie liczy ... :decayed: :decayed: a ile to Twoje waży? mniej niż 1300? TAK [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 23:45_________________________________________________ dobra dziewczyny idę spać narty trzymaj się [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 23:43_________________________________________________ jak odbiorę auto w czwartek to w piątek mogę podjechać na sg na spota więc zanim się bajtel urodzi to możemy pogonić klekoty Ciebie to nawet ja objade moim leonem ... :polew: :polew: nie braknie Ci skrzyni :gwizdanie: :decayed: :decayed: A gdzie w Gliwicach chcesz pojechać do prędkości max ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: od 40 do 180 Was robie ...
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 jak odbiorę auto w czwartek to w piątek mogę podjechać na sg na spota więc zanim się bajtel urodzi to możemy pogonić klekoty Ciebie to nawet ja objade moim leonem ... :polew: :polew: Mario, to żadna konkurencja, szkoda Leona bo go każdy objeżdża Noooo ale ciebie tez objade ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: No nie wiem, nie wiem :gwizdanie: ale jeśli już to o włos Dopóki nie zrobisz programu to masą i momentem Cie robie... nie duzo ale jednak a nie wazne czy o długosć czy o połowe maski .... wynik sie liczy ... :decayed: :decayed: a ile to Twoje waży? mniej niż 1300? TAK ale pewnie niewiele [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 23:46_________________________________________________ A1 A4
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 spoko nie napinaj się ja tam i tak wolę mój emerycki wozik nawet jak mnie Twoje leo zrobi
Mario22 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 jak odbiorę auto w czwartek to w piątek mogę podjechać na sg na spota więc zanim się bajtel urodzi to możemy pogonić klekoty Ciebie to nawet ja objade moim leonem ... :polew: :polew: Mario, to żadna konkurencja, szkoda Leona bo go każdy objeżdża Noooo ale ciebie tez objade ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: No nie wiem, nie wiem :gwizdanie: ale jeśli już to o włos Dopóki nie zrobisz programu to masą i momentem Cie robie... nie duzo ale jednak a nie wazne czy o długosć czy o połowe maski .... wynik sie liczy ... :decayed: :decayed: a ile to Twoje waży? mniej niż 1300? TAK ale pewnie niewiele [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 23:46_________________________________________________ A1 A4 Ale ja tylko od swiateł do świateł a na A1 i A4 nie ma swiateł ... :polew: Lece nynac ... Nara spamery ...
A4-Tomek Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 kolejny tydzień wyjęty z życiorysu (2-gie zmiany)
Rekomendowane odpowiedzi