Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wogóle to chciałem dzisiaj moją zabrac na romantyczną kolacje i zabrałem ja na spotowego kebaba i co .... było zamknięte... po ostatnim piątku chłopek chyba nie wytrzymał ... :naughty::decayed::kox: :gwizdanie:

słabą psychę ma synek i tyle :wink4::naughty::)

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: rankiem
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano
:hi: kebabiarze :decayed:
Opublikowano

gdzie mogę tanio nabić bazę do puszki? Zna ktoś jakąś firmę? :wink4: bo ja się orientowałem i na granicy Gliwice Zabrze nabili by mi w puszkę lakier po kodzie za 45zł i to było by 100ml bazy a reszta to gaz :wink4:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Kusi ten gwincik, kusi...

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor
Opublikowano
Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Chyba już za stary jestem na ciężki alkohol, masakra jakaś :wallbash:

:sick3:

Seba, co Ty masz jakąś wyprzedaż garażową, swoje fele też sprzedajesz? :shocked:

Trzeba sprzedać Trochę gratów, żeby kupić jeden porządny grat :), ewentualnie być szybciej niż Mario na kebabie w Piątek- czytaj zrobić program :>

Widze boli Cie to ... :polew: :polew: :polew: :polew:

Boli, nie boli zawsze to dodatkowy impuls do rezania :>

Racja ja mam taki impuls od kiedy diman porezal.... kiedys byłem na przodzie teraz on mnie robi jak chce.... :naughty: :naughty: :naughty: tak nie może być... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

nie robi jak chce tylko przeprowadził remont do którego zmusiła go padnięta turbina od i tyle :decayed:

No tak ale sam widziałeś na A1 .... prawda jest taka że nie miałem szans .... :good:[br]Dopisany: 12 Luty 2012, 20:45_________________________________________________P.S. Dla zainteresowanych ... w Forum w gliwicach są spoko wyprzedaże ... buty Nike ok 135 zł letnie a zimowe 199zł w Pumie troszke drożej bo buty letnie 175 zł a zimowe ok 230 zł Spodnie w New yorker po 79 zł materiałowe i dzinsowe, t-shirty po 19,99 ... wszędzie spory wybór :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 12 Luty 2012, 20:49_________________________________________________A wogóle to chciałem dzisiaj moją zabrac na romantyczną kolacje i zabrałem ja na spotowego kebaba i co .... było zamknięte... po ostatnim piątku chłopek chyba nie wytrzymał ... :naughty::decayed::kox: :gwizdanie:

Widać że Ty tylko tam w piątki wcinasz kebaby, tam od początku w niedziele jest nieczynne, właściciel jest bardzo pobożny i narazie nie zbiera na B8 wiec nie robi w niedziele :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Majki a co z Tobą ?

wszyscy już zapomnieli jak wyglądasz tak dawno Cię na zlociku nie było[br]Dopisany: 13 Luty 2012, 19:04_________________________________________________Tym co nie mogę przyjechać na noc do Leśnej proponuję zebrać się w jedno autko i przyjechać przynajmniej na grilla - daleko nie macie

Opublikowano

Obiecuje że sie poprawie :decayed: musze jakos przetrwac do lutego bo po robocie to juz mi sie nic nie chce

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.