Mario22 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Addassko a ty mi pozdrow ta łona co z nami w tym łonym była pod wpływem tych łonych co chcioołes dzwonić po tych łonych ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Addassko a ty mi pozdrow ta łona co z nami w tym łonym była pod wpływem tych łonych co chcioołes dzwonić po tych łonych ... pozdro dla Ciebie sle łona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 no curvus strasznie to chłopaki faktycznie zaszyfrowali :decayed::decayed::decayed::decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 po spociku ---------- Post added at 22:23 ---------- Previous post was at 22:23 ---------- Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 skończcie jusz łonaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 no curvus strasznie to chłopaki faktycznie zaszyfrowali :decayed::decayed::decayed::decayed: Enigma by sie w tym pogubiła :whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Adam ale Ty kulturalny, ten koleś co z nami jechał, ten co dużo gadał co dzisiaj wszystkim kobiety, żony i kochanki chciał objechać ale jak moja się dowiedziała że do mojej córy chciał startować to powiedziała że mu Leo....na obniży tak do 0.5m :polew::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 skończcie jusz łonaczyć Bys sie co chwila z nami łonaczył to byś wiedzioł o czym łonaczymy... :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 no curvus strasznie to chłopaki faktycznie zaszyfrowali :decayed::decayed::decayed::decayed: Enigma by sie w tym pogubiła :whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 :grin::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 skończcie jusz łonaczyć Bys sie co chwila z nami łonaczył to byś wiedzioł o czym łonaczymy... :polew::polew: Jo tam dobrze wjym o czym łonaczycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Adam ale Ty kulturalny, ten koleś co z nami jechał, ten co dużo gadał co dzisiaj wszystkim kobiety, żony i kochanki chciał objechać ale jak moja się dowiedziała że do mojej córy chciał startować to powiedział że mu Leo....na obniży tak do 0.5m :polew::polew: no Mario widzisz , nawet kobiety zauważają ,że auto musisz zglebić ---------- Post added at 22:31 ---------- Previous post was at 22:31 ---------- Adam ale Ty kulturalny, ten koleś co z nami jechał, ten co dużo gadał co dzisiaj wszystkim kobiety, żony i kochanki chciał objechać ale jak moja się dowiedziała że do mojej córy chciał startować to powiedział że mu Leo....na obniży tak do 0.5m :polew::polew::polew: :polew::polew::polew::polew: słyszałem ,że gęba się mu nie zamyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Pitu pitu ... w leonie jest twardo sztwyno i tak akurat wysoko... żeby gdzies podjechać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Mario, widzę że Ci się już język plącze bo zamieniasz literki w słowach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Mario, widzę że Ci się już język plącze bo zamieniasz literki w słowach Ciiii .... :whistling: moja zaraz wróci ... :polew::polew: byłem w domu i upalalem RS4 w GT5 ... :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 jasne a ten drugi telefon to do niej? Jak tak to zadzwonię i opowiem co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 nie uwierzy po tym jak jej puściłem esa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 jasne a ten drugi telefon to do niej?Jak tak to zadzwonię i opowiem co i jak Ten drugi telefon to nie " dla niej" tylko dla jej kolezanek... nie wie że mam dwa telefony ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 tak czy siak i tak zostaniesz zdemaskowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 no nie jest problemem by się dowiedziała ---------- Post added at 22:48 ---------- Previous post was at 22:48 ---------- jakby co to na nas możesz liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi