miron78 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2012 dziś miałem fajną drogę do pracy od auchana - leciałem za czarnym S5 - fajnie razem wygladaliśmy (2 bliźniaki) ale pewnie właściciel S5 się zorientował że 2 wydechy to nie S4 - bo po przodzie to za nic w świecie by sie nie zorientował. Długo w sumie razem lecieliśmy przez Gliwice i muszę przyznać mało kto się nie obejrzał
danielom Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 :polew: jaki cukier, az biało tu
Mario22 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 :polew: jaki cukier, az biało tu http://www.youtube.com/watch?v=XQ4TUg1Zors
Mario22 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Dziadek lecisz jutro do Kato na spota ???
diman Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Dziadek lecisz jutro do Kato na spota ??? ano niestety nie dam rady jutro
Mario22 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Pany kto jeszcze jutro leci do Kato ??? Na dzień dzisiejszy jade JA i Tomaszstn ...
tomaszstn Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Pany to może by w piątek zrobić powtórkę z wigilii. Mario się upomina że na 3000 stron nic nie było więc można takie coś ogarnąć. Zamiast pod forum możemy się wbić gdzieś, jeśli by Wam pasowała piwniczka to dałoby radę załatwić ale to bym musiał wiedzieć chociaż dzień przed Jestem ZA :thumbup1: tylko musieliby sie wypowiedzieć spotowicze kto będzie żeby było wiadomo czy jest sens ... ---------- Post dopisany at 15:07 ---------- Poprzedni post napisany at 14:59 ---------- Oblecialem wszystkie wątki i zero odzewu ... więc jutro Kato... czwartek Żory i piatek kebab co o tym myślisz Tomaszu ??? He he widzę że jak Miron za tym nie stoi to lipa Mirek organizuj chłopaków
Mario22 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Pany to może by w piątek zrobić powtórkę z wigilii. Mario się upomina że na 3000 stron nic nie było więc można takie coś ogarnąć. Zamiast pod forum możemy się wbić gdzieś, jeśli by Wam pasowała piwniczka to dałoby radę załatwić ale to bym musiał wiedzieć chociaż dzień przed Jestem ZA :thumbup1: tylko musieliby sie wypowiedzieć spotowicze kto będzie żeby było wiadomo czy jest sens ... ---------- Post dopisany at 15:07 ---------- Poprzedni post napisany at 14:59 ---------- Oblecialem wszystkie wątki i zero odzewu ... więc jutro Kato... czwartek Żory i piatek kebab co o tym myślisz Tomaszu ??? He he widzę że jak Miron za tym nie stoi to lipa Mirek organizuj chłopaków On nie ma czasu pracuje od rana do nocy.... goni w ciemno jak wiekszośc społeczeństwa za kasą zapominając o tym co ważne w życiu ... czyli o spotach ... ---------- Post dopisany at 21:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:11 ---------- Ten dźwięk ...
tomaszstn Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Mam nadzieję że się mylisz, Mirek nie może być taki, tak mu z oczu dobrze patrzy
tomaszstn Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 ---------- Post dopisany at 12:14 ---------- Poprzedni post napisany at 12:14 ---------- Guru, jedziesz dzisiaj do Kato?
Guregoru Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 ---------- Post dopisany at 12:14 ---------- Poprzedni post napisany at 12:14 ---------- Guru, jedziesz dzisiaj do Kato? Mając 39 stopni gorączki raczej nie
tomaszstn Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Pierdziel gorączkę Wypijesz kielonka albo kilkanaście i Ci przejdzie
Rekomendowane odpowiedzi