tomaszstn Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Jaki zboczek To jest życie, a życia nie oszukasz
Polko_V Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 no 3m się ja też się powoli zbywam:decayed:
Guregoru Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 no 3m sięja też się powoli zbywam Tak domyślamy się coś tam wspominałeś o masturbacji... :polew::polew::polew::polew:
tomaszstn Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 dobra ide nyny nareczka już tak pisałeś pół godzinki temu
Polko_V Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 ja jo wiym..na łoczy mi idzie:decayed: To nie na oczy tylko na jakieś braki :polew: yhyy i z tym się zgodzę BRAKI ale alkoholu we krwi:decayed:
Guregoru Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Jaki zboczekTo jest życie, a życia nie oszukasz I tak tez powiadają najstarsi górale ---------- Post dopisany at 23:28 ---------- Poprzedni post napisany at 23:28 ---------- ja jo wiym..na łoczy mi idzie:decayed: To nie na oczy tylko na jakieś braki :polew: yhyy i z tym się zgodzę BRAKI ale alkoholu we krwi:decayed: A co bez alkoholu Ci się obraz rozmywa
Polko_V Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 no 3m sięja też się powoli zbywam Tak domyślamy się coś tam wspominałeś o masturbacji... :polew::polew::polew::polew: zboczuch... ja mam od tego żonę
Guregoru Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 no 3m sięja też się powoli zbywam Tak domyślamy się coś tam wspominałeś o masturbacji... :polew::polew::polew::polew: zboczuch... ja mam od tego żonę Znaczy się patrzysz się na nią i się masturbujesz :polew::polew::polew::polew:
Polko_V Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Jaki zboczekTo jest życie, a życia nie oszukasz I tak tez powiadają najstarsi górale ---------- Post dopisany at 23:28 ---------- Poprzedni post napisany at 23:28 ---------- ja jo wiym..na łoczy mi idzie:decayed: To nie na oczy tylko na jakieś braki :polew: yhyy i z tym się zgodzę BRAKI ale alkoholu we krwi:decayed: A co bez alkoholu Ci się obraz rozmywa nooom i dlatego noszę bryle:decayed:
tomaszstn Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 no 3m sięja też się powoli zbywam Tak domyślamy się coś tam wspominałeś o masturbacji... :polew::polew::polew::polew: zboczuch... ja mam od tego żonę Taaaaaaa, Basia się nazywa a nazwisko na R
Polko_V Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 no 3m sięja też się powoli zbywam Tak domyślamy się coś tam wspominałeś o masturbacji... :polew::polew::polew::polew: zboczuch... ja mam od tego żonę Znaczy się patrzysz się na nią i się masturbujesz :polew::polew::polew::polew: no prawie:polew:
Guregoru Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 no 3m sięja też się powoli zbywam Tak domyślamy się coś tam wspominałeś o masturbacji... :polew::polew::polew::polew: zboczuch... ja mam od tego żonę Znaczy się patrzysz się na nią i się masturbujesz :polew::polew::polew::polew: no prawie:polew: :polew::polew::polew:
Polko_V Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 no 3m sięja też się powoli zbywam Tak domyślamy się coś tam wspominałeś o masturbacji... :polew::polew::polew::polew: zboczuch... ja mam od tego żonę Taaaaaaa, Basia się nazywa a nazwisko na R yyy...nie znam a kto to ??
Guregoru Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Dobra ja też spadam bo chciał bym jeszcze jak najwięcej zrobić bo czwartek muszę planować wolny
Polko_V Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 dobra zboczuchy:decayed: ...idem spać dobranoc:hi:i odbrze to przeczytajcie...s...p...a...ć
danielom Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Dobra ja też spadam bo chciał bym jeszcze jak najwięcej zrobić bo czwartek muszę planować wolny Planuj planuj to podepniemy te padło
Arturoo Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 no tak ..................................temat przewodni standardowy jak u Kuby Wojewódzkiego
Guregoru Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 rankiem ---------- Post dopisany at 07:09 ---------- Poprzedni post napisany at 07:01 ---------- Dobra ja też spadam bo chciał bym jeszcze jak najwięcej zrobić bo czwartek muszę planować wolny Planuj planuj to podepniemy te padło No właśnie się zastanawiam czy pozwolę podpiąć się vagiem komuś kto ma ośkę
A4 Mario Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Siemanko ... ja na spota dopiero zawitam w piatek ... wtorek , sroda i czwartek odpada .... zajob .... ---------- Post dopisany at 13:59 ---------- Poprzedni post napisany at 09:07 ---------- Jedzie ktoś na 1/4 mili w niedziele ?? Trzeba kibicować Gregorowi?
Rekomendowane odpowiedzi