H4mm3R Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 maska i 2 zderzaki mają nowy lakier to jakąś promocję zrobisz ??????? Ja Ci polerki nie zrobię, to robi mój znajomy lakiernik. Natomiast resztę ogarniemy sami a mi dasz tylko parę groszy za środki
danielom Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Ja tam sie nie znam, ale pamietam jak wracalismy z BT jak stanąłeś do słonca bokiem, to widzieliśmy u Ciebie takie zakola na lakierze, to wtedy co to oznacza ? To było po szczotach, bo chciałem mieć czyste auto w BT nigdy więcej... No masakra była, tak nam sie wydawało że coś to nie gra, chociaż padło podejrzenie że akryl sie juz sciera od ciaglego mycia :grin:
H4mm3R Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Ja tam sie nie znam, ale pamietam jak wracalismy z BT jak stanąłeś do słonca bokiem, to widzieliśmy u Ciebie takie zakola na lakierze, to wtedy co to oznacza ? To było po szczotach, bo chciałem mieć czyste auto w BT nigdy więcej... No masakra była, tak nam sie wydawało że coś to nie gra, chociaż padło podejrzenie że akryl sie juz sciera od ciaglego mycia:grin: Mnie aż serce zabolało jak to zobaczyłem do tyg. robiłem polerkę... ---------- Post dopisany at 12:39 ---------- Poprzedni post napisany at 12:38 ---------- acha, ok będziemy w kontakcie spoko, w piątek wpada laki na taki zabieg, trzeba auta nawoskować przed Nysą ---------- Post dopisany at 12:39 ---------- Poprzedni post napisany at 12:39 ---------- acha, ok będziemy w kontakcie spoko, w piątek wpada laki na taki zabieg, trzeba auta nawoskować przed Nysą
Mario22 Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 II zmiana... nawet mnie na gliwicach nie bedzie...
A4-Tomek Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 mnie jutro nie ma na spocie (II-ga zmiana)
tomaszstn Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 A ja mogę być dzisiaj ale przed 18.00 bo na nockę pędzę
Rekomendowane odpowiedzi