Mario22 Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 Tak Guru moja cena była z kosmosu i tak se walnołem ale Ty z tą ceną 4000 też przesadziłeś w dół... dobre spalinowe autka to masz 2000 zł ... miron dał jedno z najtańszych ponad 1000 zł a ten helikopter to juz profi sprzęt którym koleś lata na zawodach... ale dokładnie nie wiem ile to kosztuje ... ale raczej troche więcej niż 4K patrzac na ceny modeli spalinowych... a tym bardziej tej klasy... ---------- Post dopisany at 09:32 ---------- Poprzedni post napisany at 09:32 ---------- P.S. Jutro Kato ... kto jedzie jak będzie pogoda ??? ---------- Post dopisany at 09:32 ---------- Poprzedni post napisany at 09:32 ---------- P.S. Jutro Kato ... kto jedzie jak będzie pogoda ???
Pucek Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 Ja mam heli za 90zł i też fajnie lata Ja mam zajebistego helikoptera jak opierdolę 0.5 na łeb, czyli za całe 20 zł
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 ---------- Post dopisany at 14:46 ---------- Poprzedni post napisany at 14:42 ---------- Tak Guru moja cena była z kosmosu i tak se walnołem ale Ty z tą ceną 4000 też przesadziłeś w dół... dobre spalinowe autka to masz 2000 zł ... miron dał jedno z najtańszych ponad 1000 zł a ten helikopter to juz profi sprzęt którym koleś lata na zawodach... ale dokładnie nie wiem ile to kosztuje ... ale raczej troche więcej niż 4K patrzac na ceny modeli spalinowych... a tym bardziej tej klasy... Heli spalinowe zaczynają się od 5 tyś a ten co Ci wkleiłem filmik (nie spalinowy) kosztuje koło 4 tyś możesz sobie sprawdzić cenę na necie jak mi nie wierzysz i jest to wyższy model od tego z twojego filmiku. Wiem bo kiedyś się bawiłem śmigłowcami rc i naprawdę wypasione modele elektryczne kosztują koło 8 tyś więc nie wiem skąd wziąłeś cenę 18 tyś zł ---------- Post dopisany at 14:50 ---------- Poprzedni post napisany at 14:46 ---------- Ps. Teraz młodszego bracika wciągam w moje dawne hobby także jestem na bieżąco z cenami takich zabawek Sorry za jakość ale robione kamerką z kompa
H4mm3R Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 Ps. Teraz młodszego bracika wciągam w moje dawne hobby także jestem na bieżąco z cenami takich zabawek http://s14.postimage.org/52b7wg8wd/2012_05_28_53335.jpg Sorry za jakość ale robione kamerką z kompa Radiówka? Kurcze też bym czymś lepszym polatał
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 Radiówka ale na razie prosty model żeby nie rozwalił heli za 2 tyś bo na razie uczy się latać
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 A więc tak sie bawia bezrobotni ... Ale ciiiiiiii żeby nie było że na nas inni pracują
WhyMe? Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 Witam was Kiedy może wpadnę do was moim heblem
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 Ej no heli mu kupiłem zanim jebłem robotą
A4-Tomek Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 ale Ty co chwile jebiesz robotę na odchodne rzucałeś chomikami a w TRW czym rzucać będziesz? klockami hamulcowymi?
tomaszstn Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 A więc tak sie bawia bezrobotni ... Ale ciiiiiiii żeby nie było że na nas inni pracują No właśnie, ja muszę dymać a taki darmozjad bawi się za moją kasę :polew:
Bulik Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 A więc tak sie bawia bezrobotni ... Ale ciiiiiiii żeby nie było że na nas inni pracują No właśnie, ja muszę dymać a taki darmozjad bawi się za moją kasę :polew: :polew::polew::polew::polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi