Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
600255410_rsrehpw.jpg :slina:
Opublikowano
Ja jestem na uczelni do 21ej więc odpadam :thumbdown: thx mario za smsa :naughty:

---------- Post dopisany at 09:12 ---------- Poprzedni post napisany at 09:12 ----------

Hammer nie opowiadaj że nie dasz rady się urwać :naughty:

Nie bardzo, bo zaliczenie jest :tongue4:

mam nadz że śliczna ta do tego zaliczania :decayed:

Opublikowano
Ja jestem na uczelni do 21ej więc odpadam :thumbdown: thx mario za smsa :naughty:

---------- Post dopisany at 09:12 ---------- Poprzedni post napisany at 09:12 ----------

Hammer nie opowiadaj że nie dasz rady się urwać :naughty:

Nie bardzo, bo zaliczenie jest :tongue4:

mam nadz że śliczna ta do tego zaliczania :decayed:

ponoć śliczna (z tego co mówił Hammer :naughty:) tylko jej pesel się zaczynał jakoś :whistling: 27......

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

o lol

Hammer to udanej zabawy :decayed:

Opublikowano
:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Opublikowano

Artur Twoja Kasia mi dowodu nie pokazywala :decayed: a córeczkę masz sliczną :decayed:

Opublikowano

I po mega udanym grill spocie ...:naughty::naughty::naughty: Kiełobasa Zatorowa jeszcze została więc za tydzień robimy Replay ...:wink:

Opublikowano
I po mega udanym grill spocie ...:naughty::naughty::naughty: Kiełobasa Zatorowa jeszcze została więc za tydzień robimy Replay ...:wink:

niestety nie udało mi się prędzej wyjechać:kwasny: ale za tydzień jak będzie powtórka to wpadam:decayed: tym bardziej, że od niepamiętnych czasów mam na rano:facepalm:

Opublikowano

Dzięki za spota

Miejscówka na grilla :thumbup:

MARIO dzięki za eskorte

Opublikowano

podziękowania za spocika i za grilla :good:

no i koledze od tej kawasuki 750 za jak zwykle miłą przejażdżkę :kox::notworthy:

---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:44 ----------

Dzięki za spota

Miejscówka na grilla :thumbup:

MARIO dzięki za eskorte

podziękowania za przybycie :wink:

Opublikowano

k**wa ale się mnie ślizgło przednie koło na powrocie :kox::heat:

dzięki za te jak zawsze mądre rozmowy :hi:

Opublikowano

e tam zaraz ślizgało z błota trochę się uwaliło :whistling: ale nie możesz powiedzieć ostrzegłem Cię :naughty:

Opublikowano

Po spocie... Dzięki :decayed:

Opublikowano

No i po spociku :naughty:

Opublikowano

Ci powiem Pucek, że te 0,7 złe by nie było gdybyś wziął , najpierw by się wypiło a później bym się martwił jak wracać :naughty:

ok plomba :hi:

---------- Post dopisany at 00:32 ---------- Poprzedni post napisany at 00:26 ----------

e tam zaraz ślizgało z błota trochę się uwaliło :whistling: ale nie możesz powiedzieć ostrzegłem Cię :naughty:

ja ino to było już w Mikołowie więc chyba inna przyczyna :whistling::kox:

Opublikowano
Opublikowano

Miszka, nie przejmuj się tą oponą, Diman tylko na przednim kole stójki próbował i dlatego :polew: Wymienisz se gumę i będzie :kox:

Opublikowano

A ch..j przywitam się z Wami :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.