A4-Tomek Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 I gdzieś był no sorry ale wypadło mi parę spraw i na forum na moment wszedłem
H4mm3R Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 :hi: I gdzieś był no sorry ale wypadło mi parę spraw i na forum na moment wszedłem Spoko
Qnie Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 Witam, Mam do Was pytanie, gdzie w Gliwicach albo najbliższej okolicy znajdę dobry warsztat gdzie ustawiają zbieżność?? Pozdrawiam
Guregoru Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 Godzina dziewiąta a tu jeszcze nikt oprócz mnie i Stana się nie odezwał Normalnie niesamowite Pewnie później polecą same kapelusze
Arturoo Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 Mam pytanko ...wyciagnę sterownik abs z auta i mogę jeździć bez niego ?? chcę go wysłać do regeneracji ,a nie chcę uziemiać samochodu bo jest potrzebny
H4mm3R Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 Mam pytanko ...wyciagnę sterownik abs z auta i mogę jeździć bez niego ?? chcę go wysłać do regeneracji ,a nie chcę uziemiać samochodu bo jest potrzebny Teraz to i tak jeździsz jak pussy, to po co Ci on
Guregoru Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 Mam pytanko ...wyciagnę sterownik abs z auta i mogę jeździć bez niego ?? chcę go wysłać do regeneracji ,a nie chcę uziemiać samochodu bo jest potrzebny Teraz to i tak jeździsz jak pussy, to po co Ci on
Rekomendowane odpowiedzi