Mario22 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Siema z popoludnia Jeszcze 2 dni opalania i wracam do pl jak tylko samolotu nie odwolaja... Pozdro i do zobaczenia w piatek.
tomaszstn Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Siema Mario, przyjedź bo nikomu się nie chce spotować bez Ciebie
Guregoru Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 O k**wa nie wiem czemu napisałem "rankiem" chyba z przyzwyczajenia :grin:
Pucek Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 O k**wa nie wiem czemu napisałem "rankiem" chyba z przyzwyczajenia :grin: Dalej najebany
diman Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 aloha znowu na bani poprawka z bracikiem i znowu gro:kox:
Pucek Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 aloha znowu na bani poprawka z bracikiem i znowu gro:kox: My właśnie otwieramy wino
Guregoru Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 O k**wa nie wiem czemu napisałem "rankiem" chyba z przyzwyczajenia :grin: Dalej najebany Oj tam oj tam
diman Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 aloha znowu na bani poprawka z bracikiem i znowu gro:kox: My właśnie otwieramy wino ja idę zaraz spać nie mam siły już na nic
Pucek Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 aloha znowu na bani poprawka z bracikiem i znowu gro:kox: My właśnie otwieramy wino ja idę zaraz spać nie mam siły już na nic My spaliśmy 2h po obiedzie bo normalnie zasypiałem na stojąco:kwasny:
diman Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 aloha znowu na bani poprawka z bracikiem i znowu gro:kox: My właśnie otwieramy wino ja idę zaraz spać nie mam siły już na nic My spaliśmy 2h po obiedzie bo normalnie zasypiałem na stojąco:kwasny: he my też Wiktor spał a my z nim
Arturoo Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 O k**wa nie wiem czemu napisałem "rankiem" chyba z przyzwyczajenia :grin: Dalej najebany Nie może być inaczej
Polko_V Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 O k**wa nie wiem czemu napisałem "rankiem" chyba z przyzwyczajenia :grin: Dalej najebany on...chyba od urodzenia. Guru...?! jak Ty się urodziłeś to nie napisali Ci "rankiem" o godzinie 14 wzwyż?? a propos
Rekomendowane odpowiedzi