Polko_V Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Mario ty lepiej nie jedź do zoo bo jeszcze pracownicy jak cię zobaczą pomylą się i wpakuję cię do jakiejś klatki to było okrutne:polew:
H4mm3R Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Mario ty lepiej nie jedź do zoo bo jeszcze pracownicy jak cię zobaczą pomylą się i wpakuję cię do jakiejś klatki Guru podobno jak Ty byłeś ostatnio w zoo i Cię zobaczyli.. ... to też Cię do klatki wpakowali
SebolA4 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Siemano Widzę, że Słodzicie sobie jak zawsze , hehe
Guregoru Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Mario ty lepiej nie jedź do zoo bo jeszcze pracownicy jak cię zobaczą pomylą się i wpakuję cię do jakiejś klatki Guru podobno jak Ty byłeś ostatnio w zoo i Cię zobaczyli.. http://www.daveparsons.com/images/in_band_monkey_close_dp.jpg ... to też Cię do klatki wpakowali :polew: mocne , mocne Ale wszyscy wiedzą, że panienki takie jak ta na zdjęciu są w twoim guście
H4mm3R Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Mario ty lepiej nie jedź do zoo bo jeszcze pracownicy jak cię zobaczą pomylą się i wpakuję cię do jakiejś klatki Guru podobno jak Ty byłeś ostatnio w zoo i Cię zobaczyli.. http://www.daveparsons.com/images/in_band_monkey_close_dp.jpg ... to też Cię do klatki wpakowali :polew: mocne , mocne Ale wszyscy wiedzą, że panienki takie jak ta na zdjęciu są w twoim guście Lubisz to suko
Guregoru Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Mario ty lepiej nie jedź do zoo bo jeszcze pracownicy jak cię zobaczą pomylą się i wpakuję cię do jakiejś klatki Guru podobno jak Ty byłeś ostatnio w zoo i Cię zobaczyli.. http://www.daveparsons.com/images/in_band_monkey_close_dp.jpg ... to też Cię do klatki wpakowali :polew: mocne , mocne Ale wszyscy wiedzą, że panienki takie jak ta na zdjęciu są w twoim guście Lubisz to suko Hyhy
Arturoo Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Mario ty lepiej nie jedź do zoo bo jeszcze pracownicy jak cię zobaczą pomylą się i wpakuję cię do jakiejś klatki Guru podobno jak Ty byłeś ostatnio w zoo i Cię zobaczyli.. http://www.daveparsons.com/images/in_band_monkey_close_dp.jpg ... to też Cię do klatki wpakowali :polew: mocne , mocne Ale wszyscy wiedzą, że panienki takie jak ta na zdjęciu są w twoim guście Lubisz to suko Hyhy Co za koleś hyhy napisze Guru miałem o Tobie lepsze zdanie
Polko_V Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Guru te: hyhy napisał, jakby poważnie to lubił
Arturoo Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Guru te: hyhy napisał, jakby poważnie to lubił
Guregoru Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Co wy chcecie od mojego hyhy zajmijcie się swoim
Arturoo Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 ja tam do tego nie wnikam ---------- Post dopisany at 16:56 ---------- Poprzedni post napisany at 16:56 ---------- hyhy
PiterA4 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 pany jak ktos jest zainteresowany; Największy zlot motocyklowy na Śląsku! Już 18 sierpnia do Parku Śląskiego zawitają przy dźwiękach prawdziwej, rockowej muzyki tysiące maszyn! W programie od godz. 12:00 m.in. -wystawy motocykli w Kapeluszu i Szkieletorze -pokazy stuntu motocyklowego -pokazy ratownictwa medycznego -liczne konkursy z nagrodami -parada motocykli ulicami Chorzowa (godz. 15:00) oraz to na co najbardziej czekamy- koncerty! 15:00- Animators 16:30- Debris of blues 18:00- Clock Machine 19:30- ŚCIGANI 21:00- ODDZIAŁ ZAMKNIĘTY 18 sierpnia, sobota, Duża Łąka w Parku Śląskim. Wstęp wolny!
stanley Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 pany jak ktos jest zainteresowany;Największy zlot motocyklowy na Śląsku! Już 18 sierpnia do Parku Śląskiego zawitają przy dźwiękach prawdziwej, rockowej muzyki tysiące maszyn! W programie od godz. 12:00 m.in. -wystawy motocykli w Kapeluszu i Szkieletorze -pokazy stuntu motocyklowego -pokazy ratownictwa medycznego -liczne konkursy z nagrodami -parada motocykli ulicami Chorzowa (godz. 15:00) oraz to na co najbardziej czekamy- koncerty! 15:00- Animators 16:30- Debris of blues 18:00- Clock Machine 19:30- ŚCIGANI 21:00- ODDZIAŁ ZAMKNIĘTY 18 sierpnia, sobota, Duża Łąka w Parku Śląskim. Wstęp wolny! nie jestem zainteresowany
Arturoo Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 wybiera się ktoś u Was dziś na spota ??
PiterA4 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 pany jak ktos jest zainteresowany;Największy zlot motocyklowy na Śląsku! Już 18 sierpnia do Parku Śląskiego zawitają przy dźwiękach prawdziwej, rockowej muzyki tysiące maszyn! W programie od godz. 12:00 m.in. -wystawy motocykli w Kapeluszu i Szkieletorze -pokazy stuntu motocyklowego -pokazy ratownictwa medycznego -liczne konkursy z nagrodami -parada motocykli ulicami Chorzowa (godz. 15:00) oraz to na co najbardziej czekamy- koncerty! 15:00- Animators 16:30- Debris of blues 18:00- Clock Machine 19:30- ŚCIGANI 21:00- ODDZIAŁ ZAMKNIĘTY 18 sierpnia, sobota, Duża Łąka w Parku Śląskim. Wstęp wolny! nie jestem zainteresowany wiem bo sie meczysz czarnym trumniakiem
diman Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 kurde te spoty powinny się teraz zaczynać może zmienimy godziny kurde nawet na urlopie nie dają mi dychnąc ale dobiegam ku końcowi więc przyszły tydzień będzie luźniejszy i można będzie zaliczyć jakiś spot ---------- Post dopisany at 21:11 ---------- Poprzedni post napisany at 21:10 ---------- pany jak ktos jest zainteresowany;Największy zlot motocyklowy na Śląsku! Już 18 sierpnia do Parku Śląskiego zawitają przy dźwiękach prawdziwej, rockowej muzyki tysiące maszyn! W programie od godz. 12:00 m.in. -wystawy motocykli w Kapeluszu i Szkieletorze -pokazy stuntu motocyklowego -pokazy ratownictwa medycznego -liczne konkursy z nagrodami -parada motocykli ulicami Chorzowa (godz. 15:00) oraz to na co najbardziej czekamy- koncerty! 15:00- Animators 16:30- Debris of blues 18:00- Clock Machine 19:30- ŚCIGANI 21:00- ODDZIAŁ ZAMKNIĘTY 18 sierpnia, sobota, Duża Łąka w Parku Śląskim. Wstęp wolny! ja też jeszcze tego skutera nie kupiłem więc odpadam
A4-Tomek Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 ja jutro jadę do ustronia Na pewno?! tak tak napewno wiem że ostatnio zawaliłem
Rekomendowane odpowiedzi