diman Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 no ja jak juz pisalem to sie pisze na ta 1/4 do kamienia ostatnio bylo wypas [br]Dopisany: 06 Lipiec 2009, 21:51_________________________________________________no ja napewno odpoczynek musze zastosowac dzisiaj bo musze znow cholera delegacje gonic ale jeden plus z tego to to ze jade swoim i bede szybciej w czwrtek zeby sie jeszcze zdarzyc spakowac bo ogolnopolski czeka
diman Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 dobra panowie ja sie zegnam bo mi sie same oczy zamykaja narty ino mi tu duzo nie spamowac bo jutro bede mial duzo czytania
Guregoru Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Miron gratuluje wygrania konkursu na najlepsze zdjęcie A4
kris_kilt Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Witam po weekendzie troche imprezowania , troche pracy i dopiero teraz badam forum widzę że do piwek na 600 wam się tak nie śpieszy jak tydzień temu :gwizdanie: Gracjan - oświetlenie , ja też będę działał , tylko że inny kolory chyba :gwizdanie: Keżor - jak możesz , weź mi też ramki na przód i tył - będę wdzięczny Guregoru - odkąd masz klubowicza , już tak nie prowokujesz do spamowania :gwizdanie: hehe_________________________________________________ i co z tą częstochową ??
Gracjan Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Gracjan - oświetlenie , ja też będę działał , tylko że inny kolory chyba :gwizdanie: Jaki masz na myśli ?? PS. Ale u mnie leje
Guregoru Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Guregoru - odkąd masz klubowicza , już tak nie prowokujesz do spamowania :gwizdanie: hehe A to ja kiedyś prowokowałem :polew:
Gracjan Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Panowie co tak spokojnie tutaj Nie, gdzie tam :D
Guregoru Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Panowie co tak spokojnie tutaj Nie, gdzie tam :D :gwizdanie: [br]Dopisany: 06 Lipiec 2009, 22:15_________________________________________________Kurde ciekawie takie podświetlenie wygląda może i ja bym coś pomyślał tylko biorąc pod uwagę ilość mojego wolnego czasu to może to troszkę potrwać obawiam się że może to być najdłużej montowane oświetlenie w Polsce
miron78 Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Opublikowano 6 Lipca 2009 Miron gratuluje wygrania konkursu na najlepsze zdjęcie A4 dzięki [br]Dopisany: 06 Lipiec 2009, 22:19_________________________________________________ Ma ktoś załatwić może G-Tech -a, lub Drift Box na spota, fajnie byłoby sobie pomierzyć czasy 1/4, i 0-100, amatorsko na strefie. Byłaby ciekawa zabawa byłoby super
kris_kilt Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Gracjan - oświetlenie , ja też będę działał , tylko że inny kolory chyba :gwizdanie: Jaki masz na myśli ?? PS. Ale u mnie leje niewiem , może zimny biały - lekko wpadający w niebieski , myślałem o czerwonym - ale niewiem czy troche zbyt burdel*** by nie było dawno zaczęło ?? bo ja w robocie siedzę - o 24 będę jechał prezez kato.... Guregoru - odkąd masz klubowicza , już tak nie prowokujesz do spamowania :gwizdanie: hehe A to ja kiedyś prowokowałem :polew: ależ gdzie tam :gwizdanie: :polew:[br]Dopisany: 06 Lipiec 2009, 22:23_________________________________________________ [br]Dopisany: 06 Lipiec 2009, 22:15_________________________________________________Kurde ciekawie takie podświetlenie wygląda może i ja bym coś pomyślał tylko biorąc pod uwagę ilość mojego wolnego czasu to może to troszkę potrwać obawiam się że może to być najdłużej montowane oświetlenie w Polsce to może się ugadamy u gracjana i zrobimy taśmowo , jak on się już w temacie pochytał , gure , zawsze to jakaś dodatkowa mobilizacja
Gracjan Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Bardzo chętnie Kupcie co potrzeba i zapraszam
Guregoru Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 to może się ugadamy u gracjana i zrobimy taśmowo , jak on się już w temacie pochytał , gure , zawsze to jakaś dodatkowa mobilizacja To znaczy my będziemy pili piwko a Gracjan będzie montował
kris_kilt Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 to może się ugadamy u gracjana i zrobimy taśmowo , jak on się już w temacie pochytał , gure , zawsze to jakaś dodatkowa mobilizacja To znaczy my będziemy pili piwko a Gracjan będzie montował czytasz w moich myślach :polew: gracjan też by się napił , ale jak sam pisał musi jeszcze 2 lata poczekać , więc w między czasie .... może oświetlenia robić klubowiczą
Guregoru Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Ps. Gracjan a ty jak zrobiłeś :?: po otwarciu jakichś drzwi palą się wszystkie czy tylko ta jedna od tych drzwi :?:
Gracjan Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 to może się ugadamy u gracjana i zrobimy taśmowo , jak on się już w temacie pochytał , gure , zawsze to jakaś dodatkowa mobilizacja To znaczy my będziemy pili piwko a Gracjan będzie montował Będziesz ostatni któremu pomogę [br]Dopisany: 06-07-2009, 22:30:10_________________________________________________ Ps. Gracjan a ty jak zrobiłeś :?: po otwarciu jakichś drzwi palą się wszystkie czy tylko ta jedna od tych drzwi :?: Obojętnie które drzwi otworzysz to wszystkie się zapalają
miron78 Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Opublikowano 6 Lipca 2009 Gregor 3.0tdi po programie niema szans z R36 na 1/4 ? Passat ma 300 kucy, 385Nm i 1750 kg wagi Audi na ok.280 kucy ok.520Nm ( przy konkretnym sofcie oczywiście ) i 1680kg wagi Twoim zdaniem 3.0 niema szans z R36 - nie byłbym taki pewny
Guregoru Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Obojętnie które drzwi otworzysz to wszystkie się zapalają A to ja tak chciałem że zapali się ta która jest przy konkretnych drzwiach [br]Dopisany: 06 Lipiec 2009, 22:33_________________________________________________ to może się ugadamy u gracjana i zrobimy taśmowo , jak on się już w temacie pochytał , gure , zawsze to jakaś dodatkowa mobilizacja To znaczy my będziemy pili piwko a Gracjan będzie montował Obojętnie które drzwi otworzysz to wszystkie się zapalają Nie ale tak serio to można by tak zrobić (jak Gracjan się zgodzi jak nie to zapraszam do mnie) bo wtedy faktycznie będę miał większą motywację i nie będę mógł nic wymyślić
Gracjan Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Jeśli chcesz inaczej to wystarczy do innego kabla się wpiąć i gra
Guregoru Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Jeśli chcesz inaczej to wystarczy do innego kabla się wpiąć i gra Wiem ale jak siebie znam to mi się nie będzie chciało :polew:
Rekomendowane odpowiedzi