horny devil Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 hmmm a gdzie staliście?? Ja tak mniej więcej na zjeździe na decatlon od strony Liroja. No nic następnym razem może jakoś na tel się zgadamy bo jedyny miałem od miron78 ale był w pracy Mojego auta nie da się nie zauważyć. Tak porysowanej to chyba nie ma w całej PL
SebaMC Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 hmmm a gdzie staliście?? Ja tak mniej więcej na zjeździe na decatlon od strony Liroja. No nic następnym razem może jakoś na tel się zgadamy bo jedyny miałem od miron78 ale był w pracy Mojego auta nie da się nie zauważyć. Tak porysowanej to chyba nie ma w całej PL Ty masz czerwoną B5tkę?
horny devil Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 LZ5T perłowy niebieski hak i światła poliftowe z tyłu
tomaszstn Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 hmmm a gdzie staliście?? Ja tak mniej więcej na zjeździe na decatlon od strony Liroja. No nic następnym razem może jakoś na tel się zgadamy bo jedyny miałem od miron78 ale był w pracy Mojego auta nie da się nie zauważyć. Tak porysowanej to chyba nie ma w całej PL Obok placyku nauki jazdy, byliśmy od około 18.20 ---------- Post dopisany at 21:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ---------- No i po SCP, w sumie niczym nie zaskoczyli, powiedziałbym że było gorzej niż w zeszłym roku ale okazja do spota była i to się liczy
SebaMC Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 hmmm a gdzie staliście?? Ja tak mniej więcej na zjeździe na decatlon od strony Liroja. No nic następnym razem może jakoś na tel się zgadamy bo jedyny miałem od miron78 ale był w pracy Mojego auta nie da się nie zauważyć. Tak porysowanej to chyba nie ma w całej PL Obok placyku nauki jazdy, byliśmy od około 18.20 ---------- Post dopisany at 21:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ---------- No i po SCP, w sumie niczym nie zaskoczyli, powiedziałbym że było gorzej niż w zeszłym roku ale okazja do spota była i to się liczy Ale ja nie kumam, bo byliśmy podzieleni jakby na 2 części, ja byłem w jednej, a widziałem auto egona i reszty dalej fpiz*u w kierunku właśnie koło nauki, czemu do nas nie podjechaliście? miejsca było w 3 d*py:whistling:
Guregoru Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 hmmm a gdzie staliście?? Ja tak mniej więcej na zjeździe na decatlon od strony Liroja. No nic następnym razem może jakoś na tel się zgadamy bo jedyny miałem od miron78 ale był w pracy Mojego auta nie da się nie zauważyć. Tak porysowanej to chyba nie ma w całej PL Masz do mnie numer w pierwszym poście
Mario22 Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 Elo Wszystkim polecam wypad do kina na film pt. Ted ...
Rekomendowane odpowiedzi