Mario22 Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Jego tak stać stac na to S4 jak mnie na jego B8 ... :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Guregoru Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 rankiem ---------- Post dopisany at 08:34 ---------- Poprzedni post napisany at 08:33 ---------- wszystko mi w niej pasi (cena, kolor, wypas, rocznik, przebieg)...............dla mnie ideał - teraz tylko sprzedać moją i pożyczyć 40 tyś za***ista, mi się kolor widzi No tobie to ja się wcale nie dziwię Corsa to twój pierwszy "nie czerwony" samochód w życiu :polew:
Arturoo Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Miron ten kolor co ????????????? jak czysty to .ujowy co ??? :polew::polew::polew: \ rankiem---------- Post dopisany at 08:34 ---------- Poprzedni post napisany at 08:33 ---------- wszystko mi w niej pasi (cena, kolor, wypas, rocznik, przebieg)...............dla mnie ideał - teraz tylko sprzedać moją i pożyczyć 40 tyś za***ista, mi się kolor widzi No tobie to ja się wcale nie dziwię Corsa to twój pierwszy "nie czerwony" samochód w życiu :polew: :polew::polew::polew::polew::polew:
seves Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Jego tak stać stac na to S4 jak mnie na jego B8 ... :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: Mario ale Ty na jego b8 dostaniesz zwyżkę rodzinną a Miron rabat u sprzedawcy na pewno załatwi
Pucek Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 chyba zmienię auto mega ale to mega mi się podoba S4 3.0 TFSi 333KM 57tys km Full OPCJA Jedyna w PL (2640355574) - motoAllegro za***ista Zawsze wiedziałem że geje lubią coś innego - do Guru
seves Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Oferta - Audi S4 - Witam, wystawiam na sprzedaż swoje Audi S4.Samochód w stanie bardzo dobrym a jeśli chodzi o s4 w polsce to w stanie idealnym w po a to nie były Dogi'owoz? ile ona za niego dostał wie ktos?
seves Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Miron bierz tą wiem wiem głupio tak się cofać "modelowo" ale potraktuj go jako klasyka poza tym w es już siedziałem, a w eres jeszcze nie a posiedziałbym chętnie więc jak coś to się do zakupu dorzucę Oferta - Audi RS4 - silnik 4.2i Bi-Xenony skretne Lampy przecimgielne Skrzynia manualna 6 Naped na 4 koła Duza nawigacja RNS-E Fa masakra jak mi się te zegary podobają
SebaMC Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Czerwony rwie suty jak dla mnie, kolor fajny, bo mam też czerwony A tak na serio to mega, a ta RS'a?
Pucek Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Oferta - Audi S4 - Witam, wystawiam na sprzedaż swoje Audi S4.Samochód w stanie bardzo dobrym a jeśli chodzi o s4 w polsce to w stanie idealnym w poa to nie były Dogi'owoz? ile ona za niego dostał wie ktos? Ciekawe co z nim jest że kolejny właściciel go tak szybko sprzedaje
seves Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 to znowu ja sprzedam nowego laptopa packard bell http://a4-klub.pl/slaskie-91/slaski-bazar-sprzedam-kupie-zamienie-oddam-145308/index33.html Ciekawe co z nim jest że kolejny właściciel go tak szybko sprzedaje no właśnie Dogi chyba nawet pół roku nim nie pojeździł po skończeniu
Mario22 Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Coś tam, nie bangla z silnikiem ... :whistling::whistling:
tomaszstn Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 rankiem---------- Post dopisany at 08:34 ---------- Poprzedni post napisany at 08:33 ---------- wszystko mi w niej pasi (cena, kolor, wypas, rocznik, przebieg)...............dla mnie ideał - teraz tylko sprzedać moją i pożyczyć 40 tyś za***ista, mi się kolor widzi No tobie to ja się wcale nie dziwię Corsa to twój pierwszy "nie czerwony" samochód w życiu :polew: zostawię to bez komentarza, jak miałem swój pierwszy samochód to Ty na gówno papu jeszcze mówiłeś ---------- Post dopisany at 23:08 ---------- Poprzedni post napisany at 23:07 ---------- a corsa nie jest moja
Mario22 Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 Corsa nie jest zła ... mi by sie mirona corsa podobała tak żeby jeździc do pracy dziennie ... a w garażu na weekendy coś egzotycznego... lub bardzo lekkiego z TDi i mocy ok 220 KM i 400Nm... teraz jest do sprzedania seat arosa z firmy tuneup ... zabawka porównywalna do lupo od CS... i cenią sobie na coś ok 16 tyś zł... dobra cena za tak małego lekkiego latającego gokarta...
seves Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 Corsa nie jest zła ... mi by sie mirona corsa podobała tak żeby jeździc do pracy dziennie ... a w garażu na weekendy coś egzotycznego... lub bardzo lekkiego z TDi i mocy ok 220 KM i 400Nm... teraz jest do sprzedania seat arosa z firmy tuneup ... zabawka porównywalna do lupo od CS... i cenią sobie na coś ok 16 tyś zł... dobra cena za tak małego lekkiego latającego gokarta... bałbym się za małe jednak tym bardziej na duże moce ale wrażenia z jazdy pewnie nie do opisania
Rekomendowane odpowiedzi