danielom Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 zalezy jaki zegar, jak juz z bialym pods i pol fisem to spoko robotka, podmiana zegara ale koniecznie a4 i diesel zeby bylo bez kombinacji, wiazka do manetki i licznika i po temacie. W przedlifcie troche wiecej grzebania ale da sie zrobic.
SebaMC Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 No ja myślę o wymianie całego licznika z pełnym fisem i białym podświetleniem i się zastanawiam jak to podejdzie do polifta (tzn do przejsciówki polifta, bo licznik mam jeszcze czerwony )
danielom Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 to rezanko kostek, dociagniecie sygnalu spalania i temp chyba ze masz termometr no i podlaczenie manetki.
SebaMC Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Ok, czyli do fisa musiałbym pociągnąć kabel z ecu silnika ze spalania, bo termometr mam w liczniku, tylko to?
danielom Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 + kable manetka-licznik, jak ori radio to jeszcze rds. przelozenie pinow w kostkach bo jest inny uklad.
SebaMC Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 A mówisz o pinach w jakiej kostce?
danielom Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 2 kostki ktorymi jest podlaczony licznik + trzecia na manetke i reszte gratow.
SebaMC Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Aaa kumam kumam, ogarnie się, nie takie rzeczy się robiło:decayed: dzięki za info:hi:
Polko_V Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 forumowicze::: Komenda Miejska Policji w Zabrzu ::: :facepalm: tiaa...oślepiło go słońce, które było z prawej strony z tyłu:facepalm:
Polko_V Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 ciekawe jaka była prawdziwa przyczyna, że wjechał w nich:kwasny: ?! ...o Qrcze kolejna partia nie sortu (czyt. czerwony kamień) przyjechała na plac...powiększamy dojazd do dalszych działek... i narazie jest jeden wielki rozpiździel:whistling:
tomaszstn Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Jedzie kto dzisiaj na Kato? Jakby co to dzwonić do mnie
Arturoo Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 to spot u Ciebie ,czy w Kato ?? ---------- Post dopisany at 15:44 ---------- Poprzedni post napisany at 15:41 ---------- ja i hammerek tysz
tomaszstn Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 To śmigamy Mam nadzieję że lampy mi wyschną do tej pory
Arturoo Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 To śmigamy Mam nadzieję że lampy mi wyschną do tej pory dzwoń do Mirka on w piecu suszył
Rekomendowane odpowiedzi