tomaszstn Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 W piecu to on rozklejał a ja potrzebuję aby lakier wysechł już dmucham na nie od dwóch godzin ale jeszcze się trochę lepią
Arturoo Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 załóż i przegoń hebla do Świerklan i z powrotem ....powinny wyschnąć
tomaszstn Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Tak i nabiorą piaskowego koloru :polew::polew::polew::polew:
Polko_V Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 i nawet jakieś żyjątka się też tam znajdą dobra spadam do roboty...630m.p.p.m
H4mm3R Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Suszarką do włosów podmuchaj
tomaszstn Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Mario, jak tylko zdążą wyschnąć to założę i zobaczysz efekt, może zrobisz tak u siebie ---------- Post dopisany at 16:31 ---------- Poprzedni post napisany at 16:31 ---------- Suszarką do włosów podmuchaj Widzisz, na to nie wpadłem
horny devil Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Hihihi ogarnąłem kluczyk dziś (dopiero za 3 razem odpowiednio docięli mi grot) no i przyszły kierunki. Jakość nawet nawet aż byłem zaskoczony. Mała rzecz a jak cieszy
tomaszstn Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Suszarką do włosów podmuchaj Tyle dmuchałem że nie wyrobiłem się na spota do Kato nie zdążyłem poskładać auta ---------- Post dopisany at 21:33 ---------- Poprzedni post napisany at 21:32 ---------- Hihihi ogarnąłem kluczyk dziś (dopiero za 3 razem odpowiednio docięli mi grot) no i przyszły kierunki. Jakość nawet nawet aż byłem zaskoczony. Mała rzecz a jak cieszy Ten chrom zejdzie po pół roku a lampki staną się matowe z zew
Mario22 Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Zdupczyłeś to Tomku bo zaliczyliśmy kebaba w centrum Katosów ... Ruda nam robiła...
tomaszstn Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Szkoda ale bez lamp nie dało się jechać, prawie po ciemku zakładałem a całe boki miałem rozebrane więc nie bardzo już było jak to składać. Strasznie długo schnie ta farba
miron78 Opublikowano 2 Października 2012 Autor Opublikowano 2 Października 2012 siema, siema - też miałem do kato lecieć ale jakoś chęci brakło
tomaszstn Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 siema, siema - też miałem do kato lecieć ale jakoś chęci brakło Ale w piątek będziesz, nie?
miron78 Opublikowano 2 Października 2012 Autor Opublikowano 2 Października 2012 jak zawsze będę się starał - zobaczymy
Pucek Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Tomek, co Ty znowu robiłeś z lampami?
Mario22 Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 To żałuj bo było fajnie ... obaj załujcie
Pucek Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 To żałuj bo było fajnie ... obaj załujcie Fajnie to było w zeszły piątek jak Ciebie nie było
tomaszstn Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Tomek, co Ty znowu robiłeś z lampami? A taki modzik w piątek ocenisz
Rekomendowane odpowiedzi